- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
én mindent feltolok maxra, kivéve a res scale-t... azt fölösleges... hüJeség... 100%-on pont jó...és eddig nem volt vele gondom 1440ben, max ahol a játék motorja olyan, hogy.... de ezt írtam fentebb
egy Cities Skyline-ban nem mérvadó ugye, BF-ben sose volt gondom, Grid A, Grid 2019 stb még 4K-ban is 80+FPS... csakis ultra minden....
CoD WZ is ultra... 100+FPS volt végig kényelmesen....
Doom E is.....
értem én, hogy "de a 144FPS re ez se képes 1440p ultárban sok játékban".... igen, ebben is egyetértünk... de a 2080 vs 2080Ti között a Ti élhetőbb 1440p ultrán, mint a 2080....és ez volt az alaptéma....
80-100FPS-re mondom azt, hogy "élem".. a 2080 80FPS körül kavirnyált... pl Border 3-ban, robbanás, eksön kicsit letornázta ugye....amíg bármilyen jól megírt motorral rendelkező játékkal elvagyok 1440p ultra 90-100+FPS-sel, részemről nem foglalkoztat a kérdés, hogy "jaj a 3080Ti vajon elég lesz a 4K 144FPS-re is akár?!".. persze, hozzá egy baxó árazással
-
trialboj
őstag
AMD nél 2x megszívtam, mert a gyári frissítő appot használtam, bekrepált az egész win, mert nem így csináltam ahogy mondtad, azóta megodlották nem volt gondom, nvidianal is csak ezt használom.
Nevetségesnek érzem, hogy 2020ban mikor minden arról szól hogy automatizáljunk, akkor kézzel keljen letörölni az előző drivert. -
jilian
addikt
Hát a képed alapján előre nem fér be egy radi még?
Nekem is el van fordítva, holnap nyomok majd egy képet a kuckóról, és láthatod nálam hogy fér el.
Nekem blower - em van a "leggagyibb" ZOTAC.
Assze feljebb írták, hogy a Zotac, Evga nem nyavajog ha valaki cserél rajta hűtőt de ezt nem merem teljes egészében kiállítani...Biztos jól meg vannak húzva a csavarok?
Mert azért procinál igencsak kéne mutatkoznia az aio-nak.Hát igen, a jövőben tuti nem veszek 100ezerrel drágábban 3 ventis kartyát, maradok a blower - nél.... aztán 1-2 hónapig hallgatom a porszívót és újra víz megy rá.
Mert szerintem ha nem ész nélkül használod a vga-t nem sok esély van a kinyírására. És a legnagyobb ellensége a pc komponenseknek a hő... amit termelnek is rendesen. -
fisi
senior tag
Na ma nekiálltam megint a kártyának, ddu- val az nvidia driver le, afterburner le- Dragon center fel, semmi változás a porszívózás megmaradt..
Utána Dragon center le semmi vezérlő szoftver - porszívózik. Közben a CCCleanerrel registry stb. törlés, utolsó mérgemben Afterburner vissza, eddigi beállítások bent maradtak( ez meg hogy- gondolok itt venti fan görbe stb. ) próba - most megint jó.
Tehát tuti hogy szoftveres hülyeség, csak kérdés mi? Most hagyom pár napig, ha marad a jó vezérlés akkor oké, ha nem legyalulom a windowst és újra rakom mert ezek szerint ott akad össze valami?!? -
Nekem Rog strix van belőle és látom itt az összes csodálkozó kommentet, hogy 70-80 fok között mozognak aztán utána is néztem, hogy csak nekem volt ekkora szerencsém vagy valóban ennyivel hűvösebb lenne a kártyám, de valóban ennyivel. Legjobb hűtésre sikeredett most a Strix. Nekem 60 fok fölé nem igazán ment még bármivel játszottam. Átlag 50-55 fok a kártya, pedig van nyüstölve.
-
jilian
addikt
Nekem ez van. [link]
Igen az Nzxt-re esett a választás.
Mivel ez 14-es ventivel van, most a házba befelé fúj 3db 14-es venti (Alpenföhn Wing Boost 3) és ennek a helyére teszem a vga radiátorát, kifelé fújóra, ezekkel.Ennyire szarok a gyári ventijei? Neked is a vga-n van?
-
jilian
addikt
-
fisi
senior tag
Újra én.
Annyit próbáltam most ki hogy vissza raktam a riser nélkül simán az alaplapba ekkor is nagy lassan elment 77 fokig játék alatt de nem volt felvisítás rendesen vezérelte a ventiket- esetleg nem vezérel jól a cooler master riser kábele? Érdemes befektetni egy Li- an Li - be?
Mert agyfaxt kapok ha mgveszem sokért a liánt aztán azzal is ugyanez lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest