- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Szia!
Nos a BIOS cserét én úgy csináltam - az MSi global moderátor által adott Biossal és instrukciók alapján hogy.
TEchpowerup-
GPUZ kiolvasod melyik bios van rajta a GPUZ Advanced fülre katt- utána a legördülő listából kiválasztod az Nvidia Bios fület- ha megvan keresel egy újabb verziót, vagy letöltesz a közvetlen gyártói honlapról.Utána - de ez csak az MSi - re vonatkoztatva tudom neked írni nem tudom más gyártóknál így van - e?
nvflash nevű progit leszeded
előtte a leszedett biost ha kell átnevezed bármire. rom legyen a vége.
nvflasd elindít adminisztrátor módban- átváltasz arra a meghajtóra ahova lementetted az átnevezett biost- lehetőleg tedd a gyökérbe máskülönben macera lesz megtalálni mert az nvflash dos módban fut.ha megvan akkor begépeled a parancsorba ezt nvflash64 -6 105.rom - a 105 helyett persze azt a nevet amit megadtál az új biosnak...Ez persze 64 bites winre szól.
Progi elindul flashel kiírja minden happy és örülhetsz is!
Íme az eredeti angol message is hátha szarul fordítottam.
For flashing use nvflash: https://www.techpowerup.com/download/nvidia-nvflash/
note that you need to rename the unpacked file NV371MH.105 to .rom (e.g. 105.rom) for flashing.
If you saved the nvflash for windows .exe say under drive d: you can start it in a Windows prompt in administrator mode after you saved the .rom at the same place. First type d: (or wherever you saved nvflash and the .rom) and press enter. Now you changed to drive d: where you have nvflash in the root directory. Now start the flash with the following line: nvflash -6 105.rom (press enter)
Note that if using a 64bit OS you'll need to run the line nvflash64 -6 105.rom
-
fisi
senior tag
Kérlek várj holnapig akkor jön a pót kártyám azt PC rol írok majd. Addig csak telón vagyok. Hát orajel nem tudom változott e. Nekem az msi global forum moderátor ajánlotta az újabb biost a venti problémát megoldando de lofasz nem változott a kártya meg azóta is szervizben van.
-
- = Zk = -
félisten
több mindent?! egy dolgot, mennyire hangos... ennyi érdekel/t csak
másikfele. 2080ti-t húzni +20%-ért?! hova, minek?!.. nekem az auto-tuninggal amit kiad ilyen 2000+/-20-25MHZ-cet bőven elég... 2080-ommal is így voltam... tehát vehretjük úgy, hogy "tuningolok".. de ne mén, az automata... régebben más volt picit -
- = Zk = -
félisten
játék tesztet is, tuningolom is meg hasnolók. Még tanuló stádiumban vagyok, de lesz még kártyákról teszt meg másról is
ezekből...
vga-t évek óta nem tuningolok.. CPU-t meg max 1-2 dolgot... gugli két perc... vga tesztnek meg itt a PH de az esetek 99%-ban csak külföldi teszteket olvasok/nézek.. -
- = Zk = -
félisten
köszönöm, de már ezekből kinőttem...
(#2258) fisi
mondjuk én csalódtam ebben a 3 ventis csodában, na nem azért, mert megnyekkent az egyik venti... hanem mert hangos a 3 ventihez képest... volt 980-am, nem volt ilyen hangos... persze... ez már egy 2080Ti... van benne sós kifli rendesen... majd meglesem áprilisban, visszahozom az ACE4 hűtést.. feloperálom rá... kiv vagyok -
Találtgyerek
veterán
Single playerben nem fogyasztja a Cpu-t annyira,mint Multiplayerben. Ezt ki is emeltük,hogy multiban kevés a 7700K.
Videójában jól látszik,hogy 80-85%-on megy a videokártya a 7700K mellett.
A 8700k-s gépen meg ki van hajtva a kártya.
Ha ezek után nem ismeri be,hogy tévedett,akkor én nem fogok vele vitatkozni. -
törölt tag
Kb. 4 hete volt itt téma, hogy 8700k 20-30-50 fps-t hoz a bf5 alatt multiban, akkor kerestem itt kollégákat, hogy segítsenek egy teszteben.
Persze, hogy érdekel a segítséged, privátban megbeszéljük.Szerintem két dolog lehet,az egyik hogy az nvidia panelban nem a 3d alkalmazás határozza meg a beállításokat, a másik meg hogy a dsr kikapcsolása után újra lett e indítva a játék. Minden olyan gyorsan történt, nem emlékszem.
Ugyan arra a szerverre mentem fel, nincs 1440p ezen a monitoron teljes képernyős módban.
-
jilian
addikt
Szerintem ebben az esetben a gap padok az alátétek a hűtő borda meg a merevítő.
Azért kap ez a hűtő jobb értékeket mert az a három venti tud akkora légáramlást kelteni ami elég a vram/ram hűtésére. Mivel jól látható, hogy lesz a hűtő és a nyák között hely.A többi kartyánál meg ugye a front/back plate közé vannak szorítva a chip-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest