- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #4999 üzenetére
Úgy tűnik, elkiabáltam. Lentebb vettem 2025 MHz-re, így tesztelem tovább.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Sikerült a héten beújítanom megbízható forrásból egy még garis MSI 2060 Super Gaming X-et. Most próbálgatom az alulfeszelést, egyelőre a 2055 MHz @ 950 mV stabilnak tűnik. Így Battlefield V közben kb. végig 1995 MHz-en ment a GPU, a fogyasztás pedig olyan 160 W körül volt a GPU-Z szerint. Majd meglátom, hogy akarok vagy egyáltalán van-e még értelme feszültségben ennél lentebb menni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Floyd80
addikt
-
Faterkam
addikt
Szia, megnéztem a fiam Gigabyte RTX2060-asát és ott 1200mV-nál 80C fokos, levette max 1100mV-ra, és így csak 79 fokos, nem nagy előrelépés. Szerinted ott is mehet a 0,975mV?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
athomi
veterán
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
A jelenlegi konfigomba szeretnék újabb videókártyát venni:
ASRock B450 GAMING-ITX/ac
G.SKILL AEGIS 16GB,
AMD RYZEN 5 1600 "AF"
Rajintek Metis Plus
FSP HEXA+ 400W
Sapphire Pulse Rx570 ITXEbben szeretnék egy RTX 2060-at ,szerintetek elbírja a táp?
-
athomi
veterán
válasz Faterkam #4981 üzenetére
Igen, sajnos hangosabb, mint vártam és emellett még melegszik is. Valahol 2800 rpm körül megy a venti terhelés alatt. Azt gondoltam 2400-2500 rpm fölé nem fog menni. A GTX1050Ti a 75W-os TDP-jével 1300-1500 rpm fölé nem ment ~66°C-os GPU hőmérséklet mellett. Szóval elég szokatlan most ez a nagy hang. Mondjuk a teljesítménykülönbség is elég drasztikus a két kártya között.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Beléptem egy EVGA RTX2060 SC OVERCLOCKED-del a topikba.
Nem is gondoltam, hogy ennyire halottak ezek a VGA-s topikok...
-
Floyd80
addikt
válasz modflow #4977 üzenetére
A topikban ilyenre keresel, hogy alulfesz, afterburner akkor le lesz írva a menete. A mag feszültsége alapból túl van kicsit lőve (1.0 V felett van), ha ezt csökkentjük (0.9 környékére), akkor "ugyanazt" a teljesítményt megkapjuk alacsonyabb hőmérsékleten. Kvázi az OC órajelből áldozunk egy minimálisat (nem fog 1980-ra boostolni, csak 1850-re pl.), de az nem igazán észrevehető teljesítményben, cserébe akár -10 fokot is jelenthet.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz modflow #4975 üzenetére
Egyáltalán nem nehéz, hátlap, műanyag burkolat, végül a borda leszedése. A ventiket húzd ki előtte a borda alatt, ha van led a kártyán, annak a kábelét is meg kell nézni hol van. Néha nem lehet hozzáférni, akkor a műanyag burkolatot óvatosan kell lehajtani, mert elég rövidek ezek a kábelek.
Kb. így kell: RTX 2060 | Changing thermal paste | SERIE VENTUS - YouTube
Itt látszik milyen szétszedve: MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming X Review - YouTubeA paszta szerintem ok. A régi valószínű már porzik, puha ronggyal finoman leszedni, fültisztító is jó lehet, valami mikroszálassal tisztára törölni (vannak ilyen speciális tisztítók is: CPU- és hűtőtest tisztító, TIM Clean | Conrad), a pasztával valaki az egész magot bekeni vékonyan, de lehet x-ben, egy borsószem közepére, mindegy. A borda rézlapját is valami mikroszálassal célszerű törölni, mert hamar karcolódik, egy kis ecettől csillogni fog.
A pasztázás mindenképp célszerű, de lehet nem lesz jobb a hőmérséklet, akkor a házban áll a levegő, de az undervolt segíteni fog jó pár fokot.
-
modflow
veterán
válasz Floyd80 #4974 üzenetére
Egy újrapasztázást ha nem bonyolult, bevállalok.
Pont 5 napja járt le a 3 év garancia.Nehéz újrapasztázni?
Mehet rá CPU paszta?
Noctua NT-H1-em van itthon.Ja és ezeket az értékeket a Stray produkálja.
Csöppet furcsa hogy CPU 8-10 %, GPU meg a már a menüben 99-100%.
Far Cry 6 alatt van, hogy leáll a VGA ventije és csak passzívban hűt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ha jól értem, ha beállítom a max frame ratet 65-re és a v-syncet fast-ra, akkor csak azt a maradék +5 képkockát fogja eldobni?
Mi a helyzet azokkal a játékokkal, ahol lehet állítani a max frame ratet és a v-syncet is?
Az nvidia driver vagy a játék beállításai lesznek a döntőek?
Mert minden játék más, és akkor ugyanott vagyok, hogy állítgathatok mindent manuálisan, pedig kellene egy általános megoldás. -
törölt tag
Köszi az infót.
Igen, azt tudom, hogy max framenél lehet simán tearing, próbáltam ezeket pár hónapja (még előző kártyával), és volt olyan játék, ahol tökéletesen működött, volt ahol meg csak ritkán tearingelt.
Tudom milliszekundumokról beszélünk, de az egyik dolog az input lag, amit szeretnék elkerülni, főleg, hogy controllerrel játszom a tévén. A másik, hogy nem akarom, hogy feleslegesen dolgozzon a kártya, még akkor sem ha bírja, főleg olyan játékoknál, ahol moddolok, mert ott van extra terhelés, és inkább legyen hűs és halk a rendszer, pláne, hogy csak 60 fps kell. -
biker
nagyúr
válasz #82860288 #4964 üzenetére
vsyncnek is meg kell oldja, de a max frame is jó, bár ha csak max frame akkor nem biztos hogy a kész kép akkor jön mikor a monitor várja a friss képet
nekem freesync monitorral (45-75Hz közt) volt belőve a 75fps max és sokkal kisebb terhelést kapott általában a rendszerElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
törölt tag
Melyik beállítást érdemes használni: V-sync vagy Max Frame Rate?
A monitor és a tévé is 60Hz, nem játszok kompetitív lövöldözőst.
Ha hagyom futni a kártyát maxon, akkor hangos a venti és felmegy a hőfok is. -
veterán
Üdv!
Mitől lehet az, hogy mióta egy 4K 144Hz 10bites monitor van a videokártyára (DP porton, Gigabyte 2060 OC, 3 ventis) kötve, akkor DRM-et használó videólejátszásnál (pl. Netflix, Prime Video appok vagy az F1TV) kikapcsol a monitor, majd vissza? Sőt, ha Netflix app megnyitásakor nem villan, akkor pár kattintással később, a sorozatrész elindításakor dob egy "video scheduler internal error" bsod-ot...[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
asdf2
tag
Sziasztok!
Nemrég hozzám került egy új Zotac 2060-as (nem AMP), és lenne pár kérdésem.
Terhelés alatt fura, 'meleg műanyag' szagot érzek. Találtam pár reddit threadet a témában, de semmi értelmeset. Lehet túlmelegszik a kártyám? (Egyébként eléggé érezhetően fűt.)Másrészt a ventiprofil valahogy úgy néz ki számomra, hogy a GPU hot spot hőmérséklettel van relációban, és amíg el nem éri ez a 80 celsius fokot tartja az idle (minimum) 1200 RPM-et. Amikor rákapcsol kb 1700-1800-as tartományig megy fel. (1200~34%; 1800~50%)
Így alakulnak a hőmérsékletek doom ancient gods alatt:
Ez normális viselkedés egy gyári kártyától?
Másrészt ti mit javasoltok, kell-e ebbe belenyúlni, vagy hagyhatom? -
dannyl
addikt
1440-en használom, és sok játék még megy ultrán, vagy ahhoz közeli beállításon is nagyon szépen megy. Metro exodus-t RT mellett vittem végig. Teljesen simán futott. Lehet 1-2 csúszkát néhol lejjebb kell a maxról billenteni, de azért messze nem kell leírni ezt a kártyát. Igaz, hogy aki 100+ fps-t akar, annak nem való. Viszon akkor 2,5x-es áron kell kártyát venni (3080).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Csak fHD-hoz jó, és már azon sem tudod minden játékot fullra tolni, szóval nem mondanám időtállónak. A 2060 egy több mint 3 éves, középkategóriás kártya, ennek megfelelően kell kezelni. Időtállónak már nem érdemes 3060 Ti / 3070 alatti kártyát venni.
Egyébként utóbbi kettőt is csak fHD-n nevezném időtállónak egy pár évig.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LK
addikt
válasz katokacaj #4954 üzenetére
Üdv!
Nézegetem árukeresőn, és néhány 2060-as modell ára beesik 200k alá. 30xx nekem nagyon drága lenne már. Időtálló kártya őkelme szerintetek ? Választásnál mire figyeljek? Néztem még RX6600-at, az van még versenyben. (bízok benne, hogy nyárra tovább fog esni az áruk, a remény hal meg utoljára )"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
biker
nagyúr
válasz katokacaj #4951 üzenetére
Afterburnerrel emelj a ventiprofilon, én is ezt tettem
Kevésbé throttlingol
Nekem bloweres kivitel van, 84-85 fokon ment 98%-on 1790mhz-ig leszabályoz
Feljebb toltam a fordulatot így már kb 75 foktól 100% ezzel 98-100%-on 80 fok és 1840-1850mhz tartja, 78 fokon még 1860Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Floyd80
addikt
válasz katokacaj #4949 üzenetére
Általában 10-15 fok eltérés van a hot spot és a GPU temp között. Az előbbi a GPU legforróbb pontja és ezért nem is "reklámozza" az Nvidia, úgy tudom ezt unofficial tették bele a hwinfo-ba, gpu-z-be. A sima temp a sok szenzor átlaga. A kártyád alapból is gyenge hűtésű, így nem meglepő a 94 fok. Levenném a hátlapját, mert csak fogja a hőt és újrapasztázni is megéri, sokan panaszkodtak a Gigabyte hűtésére.
[ Szerkesztve ]
-
katokacaj
tag
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok!
Kezdő gamerként beújítottam egy gépre amelyben gigabyte 2060 ketyeg..
Amit furcsállok, hogy HW monitorral mérve nagyon magasnak találom a hőmérsékletet...
A hot spot nagyon gáznak tűnik..
Semmilyen beállítást/mérést nem végeztem rajta eddig. Egy kis eligazítást kérhetnék, hol lehet a hiba? Illetve melyik hőmérsékletet kell nézni?
Proci i5 10400F, játék: Kena, beállítás: ultra -
biker
nagyúr
A tableten tutti csak kimenet a microhdmi, kijelzőkent nem megy
Megoldás 1: windows screen share ami wifin megy
2: olyan megoldás mint a simhub, az megy wifin 60fps-el
Nekem van a simhez egy 1024x600 touchscreen panel, hdmi-s, az megy adapterrel isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Mortel
senior tag
Köszönöm!
Nem a tablet usb-portjára, hanem hdmi-portjára van kötve. Igen tudom, hogy van spacedesk, ami működik is, egyetlen hátránya, hogy megfelezi az fps-t.
Arra kellene egyébként, hogy ne kelljen méregdrága fip.-eket venni az fs2020-hoz...
Valami hasonló: [link]Üdv:
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
MODERÁTOR
A tablet nem monitor, a rajta levő USB port nem fog képet fogadni. Így semmiképp nem fog működni.
Olyan megoldás van csak, hogy PC-re kötöd a tabletet, a PC-re és a tabletre is kell telepíteni egy appot, és az képes átvinni a képet, ill. ez elvileg wifin is működik. De kell hozzá PC és app is, mert a tablet nem tud képet fogadni az USB portján. Vagyis annyit tudsz megcsinálni, hogy PC-hez tudod a tabletet extra monitorként használni, de szerintem nagyon kényelmetlen, mert ugye kell neki valami tartó is, meg egy átlagos tablet nagyon kicsi egy átlagos monitorhoz képest.
De az is lehet, hogy az ilyen appok már nem is működnek a mostani androidokkal, mert olyan szinten nem éri meg tabletet monitornak használni (amikor 30 ezer Forint egy olcsó 24 colos monitor), hogy kb senki sem használta ezeket az appokat.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani egy Gigabyte 2060-nál azt, hogy egyszerre egy monitoron (HDMI kimeneten)
és egy tableten (Displayport-HDMI adapterrel, HDMI-micro HDMI kábellel összekötve a tabletet) lássam a képet?
3 Displayport és egy HDMI kimenete van a 2060-nak, de egyik DP-ban sem ad képet a tabletre, de a monitorra, az átalakítóval, igen..
A tableten win. 10-fut.A driver sem lát, csak egy monitort, ami a HDMI-re van kötve.
A kábelek és az átalakító is jók.Esetleg valami ötlet?
Köszönettel:
M
-
Mortel
senior tag
Köszönöm Nektek!
-
biker
nagyúr
FHD-hez elég a 2060, ne aggódj.
ultrawide még elmegy 2560x1080-ban, 60-75fps közti igény eseténakkor nem elég, ha 144fps kell, vagy 4k, de akkor nagyon nem elég
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
MODERÁTOR
Gondolj a jövőre is. Az i5 sokáig ki fog szolgálni, a 2060 viszont nem. Amikor a 2060 már kevés lesz fHD-hoz, elég lesz a VGA-t cserélned. Plusz az új játékok, az új generációs konzolok miatt, egyre inkább fogják igényelni a sok szálat, az i3 max 8-at tud egyszerre, az i5 meg 12-őt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
Szerintetek egy I3 10105F kihajt egy Gigabyte 6GB OC 2060-nat?
Vagy, vegyek inkább mellé egy I5 10400F-et?
A "bottleneck calculator" szerint (bár, az adatbázisában csak a 10100f szerepel, de az közel hasonló CPU) 9,2% a CPU bottleneck. Ami 10400F-nél csak 1.2%.
Lehet hinni neki?Köszönettel:
M
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy frissen beszerzett EVGA RTX 2060 SC 1 ventillátoros videókártyám. Hangosnak ítéltem a ventit terhelés alatt: 80°C-on próbálja tartani, de ekkor már 80-85%-on megy a ventillátor (2400rpm), ami már zavaróan hangos. MSI afterburnerrel picit csökkentettem a görbén, de ilyenkor fellép valamiféle bug, játék alatt fel-fel pörög a venti szerintem 100%-ra, de se az MSI, se a GPU-z nem monitorozza ezt, ezért is gondolom h bug. Ha nem megy az Afterburner, akkor nincs gond, nem csinál ilyet a VGA.
DDU-val letöröltem a drivert, csökkentett módban, és friss drivert raktam fel, de a probléma fennáll. Ti tapasztaltatok ilyet? Mi lehet a megoldás?Az EVGA saját tuning progijával is csinálja: EVGA Precision X1
Köszi előre is!
-
dannyl
addikt
Én 130-ért vettem anno a Gaming Z-t, ahhoz képest nyilván drága Viccet félre téve. Inkább a Zotac. De itt aprón is érdemes szétnézni, mert pl. láttam 2060 Supert is 210-ért, 1 év garival. Sima 2060 meg 160-180 közt megy több garanciális is.
Ha csak új jöhet szóba, akkor Zotac egyértelműen.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Gigabyte PCI-Ex16x nVidia RTX 2060 6GB DDR6 OC videókártya ajánlott? 206.990 Ft. A gyereknek építek játszós gépet FHD-ra. (Zotac van még 209.990 Ft-ért)
köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz nubreed #4923 üzenetére
Minden más hardverem aorus, így egy programmal tudom vezérelni. A 4 éves kiterjesztett gyártói garancia egy nagy pozitívum, meg úgy összességében meggyőzött a kivitelezése. Mellesleg ezzel a típussal hoztuk a legjobb eredményeket a Superposition -ba, kategórián belül az Asus strix mellett. Már, ha az mérvadó. (Most telefonnal képtelen vagyok linkelni az itteni fórumot).
Egy német boltot néztem , ahol nem volt. Megspórolnám a magyar áfát.- Glaz-doz-fhut -
-
Iramirez
aktív tag
válasz Glaz-dozfhut #4922 üzenetére
Ha 3060 TI re gondolsz,az kapható.Ha 3070-3080-3090 akkor nem szóltam
-
nubreed
veterán
válasz Glaz-dozfhut #4922 üzenetére
Miért Aorus? Az MSI Gaming X szvsz sokkal jobb vétel lenne, és az most van is mindenfelé.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
biker
nagyúr
ezzel minden rendben van, csak meglepett, hogy eddig tekert maxon, és azt hittem ennyi kraft kell neki, most meg mi a francért 1300-on megy. ja és közben ha 80% a terhelés, akkor főleg miért 1300?
A régi driverben lehet rossz volt a load map.
Más játékban megy 1800 felett és épphogy tartja a 75-öt néha.
A jelek szerint minden rendben, semmi pánik az okraElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
aginor
veterán
Teszteld ki, hogy más alkalmazásban hogyan viselkedik, ki és bekapcsolt vsync-el is. Elvileg ha nem kell, akkor nem teker sem a processzor, sem a vga. Emiatt a terhelés alatti fogyasztás sem feltétlenül éri el állandóan, vagy egyáltalán a maxot.Én mindenhol beszoktam kapcsolni a vsynet, pont amiatt, hogy ne zajongjon, melegedjen fölöslegesen a kártya, mert nekem teljesen mindegy, hogy 75 vagy 175fps-t mutat a számláló.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
biker
nagyúr
válasz Dr. Romano #4911 üzenetére
ha ezt tőlem kérdezed, igen, limit 75Hz mert 45-75 közt megy a freesync, és vsync
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Dr. Romano
veterán
a játékban van kapcsolva vsync?
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
biker
nagyúr
rém fura az új driverekkel az RTX2060-am
kb egy hete raktam fel az előző legújabb drivert, már annál is feltűnt, azt hittem bug, de most a mai frissítéssel is ugyanaz, tehát nem bug és annak a javításaEddig minden játékban ha ment a játék, feltolta a frekit a kártya 18xx MHz-re, és a hőfükk függvényében ment a max freki ingadozása.
erre vasárnap elővettem a Raceroom-ot, és nézem, 1300MHz, azt hittem valami gáz, de mivel online bajnokság ment, nem tudtam nekiállni tesztelni.
Ma kiteszteltem, és valóban, bármilyen tesztprogram esetén megy egyből a max freki, raceroomban 1300-1350MHz max (mondjuk 8-9 éves játék, DX9, és inkább proci igényes, mint vga, még RX470-el is közel maxon lehet tolni), Assetto Competizione meg tolja neki 1830-1860-alNa egy dolog, ezt fel akartam venni képernyővideóra, ahogy benyomtam az ALT+F9-et, felment 1905MHz-re majd vissza 1860-ra, és amíg ment a felvétel (terhelte a kártyát) ott is maradt, aztán ahogy leállítottam, 1300MHz
Ennyire optimalizálták az új drivert, hogy azért nem pörgeti fel mert így is elég neki? közben 80% körüli terhelést ír.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
aginor
veterán
Szerintem a heti változásokkal a Ti jobb vétel, mint a sima 3060, kivéve ha 190k vagy azalatt van meg a sima.
Táp: Adatlapomon található konfig gond nélkül megy.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
MODERÁTOR
válasz Iramirez #4904 üzenetére
Hivatalosan ugyanannyi kell a 3060-hoz, mint a 2060S-hez (550W), a 3060Ti-hez meg 600W.
Persze tudjuk, hogy egy jó minőségű gold vagy platinum táppal kevesebbel is elpöfögnek (már ha nincs szénné húzva a proci).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Így már értem, köszi srácok!
A lényeg, hogy a sima 3060 is legalább hozza a 2060S teljesítményét, és még így is talán érdemes váltani. Ezt még átgondolom.
Viszont ha 3060Ti van jó áron, akkor feltétlen érdemes (mondjuk 50k ráfizetéssel a 2060S-re).
-
aginor
veterán
Zimmi jól mondja, olyan 5-15% a teljesítményelőnye jelenleg. A plusz gari és a fejlettebb achitectura miatt még így is megérheti cserélni, amilyen árakon a 2060S-ek mostanában mennek. Persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Az igazság az, hogy az Nvidia jól tökönlőtte magát a Superekkel, mert szétcseszték vele a portfóliót, aminek következtében sokan fújjognak az új kártyákra, mert nincs igazi gyorsulás (a Super modellekhez képest persze).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
MODERÁTOR
Most már csak az a kérdés, hogy hol láttok ti 90-100% gyorsulást a 3060-nál a 2060S-hez képest, mert én akármilyen tesztet nézek, max 10-20%-okat látok. Persze lehet, hogy én néztem félre valamit.
Mert ha tényleg olyan nagy a különbség, akkor már veszem is a sima 3060-at, mert nem sokkal kevesebbért el tudom adni a használt 2060S-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest