Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
És még volt ez a cikk itt a PH-n: [Drágulhatnak a grafikus kártyák]
Lehet, hogy ennek látjuk már a jeleit.
-
koko52
nagyúr
A boost a tuning belövésére jó irány. Szinte biztos, hogy a boost értékét fixre állítva és jó hűtéssel (ház+vga) tartható az érték. Emelt venti profillal pedig fölé is menni.
De hogy kicsit bosszantó is legyen a dolog, a Rog Strix O8G-t és az Aorus-t jobb modellnek látom, remélem ebből nem lesz felháborodás...
Csak hogy meglegyen a felháborodás
: 2060 (non SUPER) ROG és Aorus 140k---> Gainward GS 2060 SUPER 141K!!! Én tudnék választani
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megnéztem az undervolt-ot tegnap, 1850-1900mhz-n tudom stabilizálni a kártyát 0.950-1v között, viszont, ez 20-30W-t jelent. Ami érdekes, hogy amúgy is ledroppol 1890-ig..
A kérdés, hogy meddig érdemes lemenni?
-
GSP
aktív tag
válasz
Archttila
üzenetére
A Golden Sample nem bullshit, hanem válogatott, tehát többet bír.
Jó 15 éve emlékszem, ezek voltak a különleges modellek, viszont ott volt a GLH is azaz 'Goes like hell', szóval volt pár jó modelljük. Valamikor mintha még láttam volna GLH-t az elmúlt pár évben.
De hogy kicsit bosszantó is legyen a dolog, a Rog Strix O8G-t és az Aorus-t jobb modellnek látom, remélem ebből nem lesz felháborodás...u.i. Az hogy meddig boostol, szinte csak illúzió, mivel azt meg is kellene tartani ugyebár.
-
tomsolo
addikt
Nálam úgy néz ki teljesen okés lett a kártya, ha async profilra állítom be a sebességet. Egész 60%-ig fel tudok vele menni ~ 2050 rpm és még csendes marad.
-
Attila2019
tag
Valaki tudja hogy mitől lehet?
Garanciában cserélik a kártyát vagy csak a hűtőt?https://youtu.be/5WhfBQnN2Cc
A bal oldali venti 24%on minden második másodpercben" morgó" hangot ad ki.
A kártya 2 hónapos.
Ha lefogom a ventit elhalgat illetve 30% felett nem csinálja. Még akkor sem hangos a kártya de ha később már 30%nál is csinálja akkor jobb minél előbb lépni.Asus tweak2 program van feltelepítve.
A videót nem én csináltam de ugyan ez a probléma.
Asus rog strix rtx 2060 super oc
-
-
nyulnyulu
senior tag
Első 2060 am gainward phoenix volt,sima nem gs és nagyon kellemes csalódás volt,teljesítmenyben és hőfokban is,most strix oc van,nem sok difi van teljesítmenyben és hőfokban sem,árban pedig...
-
koko52
nagyúr
-
GSP
aktív tag
Morris
koko52
Szép, szép, de aztán tessenek a Superposition topikba is bedobni ám, ha még nem történt meg.
-
nubreed
nagyúr
Az RDR2 Ray Tracing ON -nal, hogy megy ezen a kártyán? Még nincs meg a játék de majd be akarom szerezni.
-
GSP
aktív tag
válasz
nubreed
üzenetére
Köszönöm, a Superpostion thread adta az ihletet.
koko52 - Neked is köszönöm. Eredeti hűtéssel megy a kártya, 80-90%-on volt a teszt kedvéért, viszont a ház is nagyszerűen hűt.
Egyelőre nem szükséges a tuning, 1440p-ben minden szépen fut.Nagyobb kategória nyilván jobb eredményt kell hozzon, itt egyéni preferencia volt, hogy kompromisszum mentes modell legyen, ha már kiadom a pénzt...
6350-re emlékszem az említett Gigabyte esetén. -
Peace
nagyúr
Egyre tántorítóbb ez az MSI Gaming X itt a sok macerával meg 50% felett hangos ventikkel......pedig baráti volt az ára nagyon.
-
tomsolo
addikt
-
nubreed
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Persze, én is a dragon centerre gondoltam, mert látom, hogy win 10 -re egyben van a csomag.
tomsolo: ezt jó, hogy leírtad, köszi, így tudni fogom legalább, hogy mit keressek.

És egy kissé off kérdés is eszembe jutott: ha felrakom a Dragon Centert, ugye nem fogja szétcseszni a BIOS -ban beállított ház és cpu hűtő venti profilokat? Remélem nem olyan agressszív, hogy alapból belenyúl...
-
koko52
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nubreed
üzenetére
Elsőre nekem sem ment, utána már látta.
Más, kipróbáltam FHD 60 fps-sel a kártyát. Fallen Order max beállítás mellett 60 fokos volt, és 1200-1300MHz-n tekert a GPU, viszont Exodus alatt, 1080p max (RTX, DSSL, Physx..stbstb), szal tényleg minden maxon, 70-75 fok, és közel 100-on teker a GPU. BF5 alatt 65 fok körül megáll, szintén 1080p-ben.
-
nubreed
nagyúr
Ez gyönyörű!
Grat!Más, ez érdekes, a GTX 1070 (MSI Gaming x) TDP -je, 150W, de azon 2 db. 8 pines csatlakozó kellett a videokártya áramellátáshoz. A 2060 Super TDP -je, 175W és egy db 8 pines kell csak neki. Ez azért lehet, mert az MSI nagyobb tuning potenciált látott a 1070 -ben? És akkor felmerül az is, hogy a 2060Super eléggé power limites.
-
GSP
aktív tag
-
nubreed
nagyúr
Ezt az idegesítő, hirtelen felpörgést amit már páran írtatok az MSI 2060 Supernél, nálam is csinálja. Azt hittem megszokom és nem fog zavarni, de zavar. Szóval akkor ezzel a Dragon Centerrel vagy mivel lehet ezt kikapcsolni?
-
lacus83
senior tag
Susspensiont nem érdekli milyen vas van a kártya alatt.
Csak Vgat tesztel. Ezért is szeretik használni vga mérésekre.
Nálam ennyi a sima Rog Strix rtx 2060, gyári profilban.Októberi mérés, azóta nem tudom újabb driver hozott e rajta valamit.
Tuti van még benne de szerintem nem sok. Nekem elég Fhdn mindenre. Persze egy supernek jobban örülnék, de már akkor sem érte meg számomra a felárat amikor ezt vettem. Azóta a helyzet az árakban pedig nem változott pozitív irányban. -
nubreed
nagyúr
Megjött az MSI 2060 Super Gaming X kártyám. Meglepően kicsi ez a kártya a szintén MSI Gaming X GTX 1070 -hez képest és sokkal könnyebb is.
Egyelőre egy Extreme Preset Superposition eredmény teszek be, ez mennyire jó ezzel a kártyával?

Az MSI Mystic Light valamiért nem érzékeli a kártyát, így a LED -eket nem tudom vele csesztetni, vagy kikapcsolni, lehet, hogy van új verzió a Mystic Lightból és azzal kéne próbálni?
-
válasz
tomsolo
üzenetére
Na, az legalább neked valamennyire működik. Nekem a Gigabyte Aorus programja instant kékhalál
MSI Afterburnert használok én is mindenre, csak kíváncsi voltam mit tudok még ott állítani a ledeken kívül.
Amúgy Üdv mindenkinek lassan 1 hónapja van egy sima Gigabyte OC Pro 2060-as kártyám, használtan hardverapróról
-
Peace
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Mondjuk én magasról teszek a LED világításra, remélhetőleg nem annyira durva, hogy kiszűrődik a gépház tetején nekem és kaleidoszkópként teríti be a mennyezetet.
Én annyit akarok, hogy ha fülsiketítően hangosnak tűnik a gyári beállításokkal a hűtő, akkor lekorlátozzam 50-60%-ra. Aztán jóidő. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
nubreed
nagyúr
válasz
tomsolo
üzenetére
Az MSI Mystic Light is tudja vezérelni a kártya LED -jeit. Vagy az ebből a szempontból nem tud annyit mint a dragon center?
És akkor ez a Dragon Center mindig kell, hogy fusson a háttérben, vagy egyszer elindítod, elmented vele a beállításokat és utána el lehet felejteni? -
Const
csendes tag
Sziasztok.
Bocsi ha esetleg már volt téma (nem olvastam vissza sok oldalt)
2060 as kártyát szeretnék venni, de felmerült, hogy lehet lenne megfelelő a gépembe.
jelenleg i5 6600, gtx 960 4gb (ezt cserélném le), asus H110m-a, kingston hyperx 2x8gb 2400 ddr4, stb.
van értelme ebbe belerakni ezt a kártyát? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
PeTeR_33
üzenetére
Szia!
Mivel egy NZXT H200-ban van, annyira nem halk. Mivel 2,5 helyet foglal el, így alul nem sok helye van, így 1440p/2160p játék mellett 70 fok körülig elmegy, vagy fölé. Ilyenkor már droppol is, általában 1890 körül megáll, annál lentebb nem megy.
Venti, ez miatt kicsit hangos, custom profillal ezen lehet lehetne szabályozni, de nem bántom. Ami kicsit zavaró, hogy OFF-ból úgy indul el a venti, ha eléri az ehhez tartozó hőfokot, hogy megpörgeti maxra, majd beáll a megfelelő fordulatra. Ez a pillanat elég hangos, mondjuk ez korrigálható, ha kikapcsolod a venti stop funkciót, és akkor állandóan forog a venti (ez hangtalan).
A teljesítmény szerintem rendben van.

-
-
Peace
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem feltétlenül erőltetem én ezt a 4K-t. Nagyon sok játék a PS-en is fullHD és teljesen jól mutat a nagy tv-n. Witcher 3 is 4K PS-en, de nem az dobja meg a látványt, hanem a HDR!!! Az viszont iszonyatosan!!! <3 Szóval szerintem 2060-al is elég az a 1080p, nem fogok flancolni. 2018-ban úgy voltam vele, hogy megvettem a PS4 Pro-t és nincs értelme PC-t fejleszteni. Sokáig így is voltam vele, de most már egy pár hónapja ott motoszkál a fejemben, hogy a gépem nem rossz. A gyenge pontja a videókártya. És azért még mindig sokat játszok PC-n is, úgyhogy miért is ne. CP2077-et is PS-re terveztem megvenni, de most hogy toltak rajta 5 hónapot, lehet inkább megveszem a videókártyát és megveszem PC-re a PS helyett. Csak hasít majd 1080p-ben 60-al. Na mind1, a terv nagyjából már összeállt.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én 4 h9napig birtam az xt vel,de az uccsó 2 driver,ez a fos adrenalin vagy mifene,bf5 ben 15-20 perc utan kidobott,csak gep restart al tudtam megoldani a dolgot,a vicc,hogy előtte tökéletesen ment!Felbasztam magam,meghirdettem,és most kurva gyorsan kéne egy 2060s vennem magamnak,akkor azt mondjátok nincs különösebben kerülendő belőlük?asus dual alapbol nem játszik és egy ventis sem nálam!
-
hackeeeee
Jómunkásember
150-160-ss kategóriában egyszerűen nincs más. Gondolkoztam az 5700-on is, de egyszerűen ezekkel a driverekkel, nem mertem megvenni ennyiért.. Maradt a 2060S. Én úgy gondolom, hogy kb. a 1080 szintjét hozza, néhol annál kicsit gyengébb, vagyis sok helyen elég 1440p-ben, még 4K-ban is, de van ahol nem, ott vagy veszel vissza a részletekből, vagy 1080p.

-
Peace
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Mondjuk akármennyit nézegetem, egyszerűen nincs észszerűbb vétel jelenleg. 2070 és 2070 S már irreálisan drága, 5700 XT egy vicc, mindenki viszi vissza és adja el. Sima 2060 nem időtálló 6GB-al. Úgyhogy marad ez. Remélhetőleg 130 körül meg tudom csípni az MSI Gaming X-et.
Már csak pénzt kell harácsolnom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tegnap lőttem be maxra, viszont a játétot már nem indítottam el.
Extreme preset, és minden max, majd kipróbálom, gondolom, h nem fogja bírni, de akkor lemegyek Ultra-ra.

Amúgy, simán élhető lehet, pl a BF5 simán jó, sőt a Shadows of the TR pl. 4K-ban is teljesen jól játszható max beállítások mellett, RTX-el, DLSS-el.
-
Peace
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Update: Super Gaming X-nél Nálam is megvan a venti felpörgetős "suhanás".
Most belőttem, hogy mindig forogjon a venti, így már nem csinálja, vagyis azóta nem hallottam.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Köszönöm,strixem volt mar 1060 bol és 1080ti böl,nagyon jók,de brutal túlárazottak,gainward om 2060 bol volt,meglepően jó volt,hozta a nagyok órajelét,max 67 fokon,gigabyte al elfogult vagyok,rengeteg giga kartyam volt,960 tol 1080ti ig minden verzió,sima es extrem,egyikkel se volt gondom,itt is az aorus super tetszik egyenlőre,csak nem tudom megéri e a difit,amennyivel többe kerül,kb 20k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de egyébként valóban drágulnak sajnos. ..

: 2060 (non SUPER) ROG és Aorus 140k---> Gainward GS 2060 SUPER 141K!!! Én tudnék választani
(persze víz nélkül nem tudja tartani)

az nagyon szép!
és Grat! Mennyiért jutottál hozzá ha nem titok?