- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
ezzel minden rendben van, csak meglepett, hogy eddig tekert maxon, és azt hittem ennyi kraft kell neki, most meg mi a francért 1300-on megy. ja és közben ha 80% a terhelés, akkor főleg miért 1300?
A régi driverben lehet rossz volt a load map.
Más játékban megy 1800 felett és épphogy tartja a 75-öt néha.
A jelek szerint minden rendben, semmi pánik az okra -
nubreed
veterán
-
Zimmi91
addikt
16giga ramom van az elég
Fülessel a fejemen nem is hallom igazából
2 ház venti még fér a házba, akkor lehet veszek azt és hátha kicsit tudom csökkenteni a hőmérsékletet
Meg mondjuk most van a lakásba 27 fok, szal gondolom az is játszik, legalább télen melegíti majd a lábam -
Zimmi91
addikt
Na meglett a kártya be is szereltem, annyira nem zavaró a hangja, de azért Warzone alatt beindul a venti akkor már hallani
80fok volt a max amit produkált játék alatt. Ha szembejön velem egy Strix vagy Gaming Z azért rádobom azt a pár ezer forintot és lecserélem
De összeségében szarabbra számítottam
-
Talán, de ha nem lesz stabil a rendszer a játékok alatt, akkor ideje lesz új PSU-t venni. Én mondjuk nem tenném olyan rendszerbe, amiben nincs legalább 550W gold táp.
A gond az, hogy a tápod még csak nem is gold, így rosszabb energiahatékonysággal dolgozik. Én a helyedben vennék egy új tápot (550-600W gold) és nem kockáztatnék, amúgy is 550W az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- DJI topic
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest