- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3399 üzenetére
Hát van egy pár ami szóba jöhet de nincs elszállva az árazásuk annyira szerintem.
Pl MSI Gaming X, Palit Jetstream, ez a kettő biztos ajánlott, a Gigabyte, Asus, Gainward vonalat nem követem annyira de azok között is van jó, ebben hátha más tud segíteni itt.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nyulnyulu
senior tag
És melyik típust érdemes megvenni a 2060s böl,túlárazott ért nincs kedvem jóval többet fizetni!
privátra illik válaszolni
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3397 üzenetére
Szerintem a 2060S "jövőt állóbb" kicsit. Bár ugyan én is 2060S -t rendeltem, ezt most a magamrészéről átmenetinek tekintem, kb. fél, max 1 évre, mert ha kijön az Ampere sorozat majd arra váltok, mármint, ha kint lesznek a customok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
nubreed
veterán
válasz nyulnyulu #3394 üzenetére
Mindenképpen az S! Sokkal jobb teljesítmény és ehhez a felbontáshoz amit írsz, a sima 2060 már kevés is lenne sok esetben. Ráadásul a 2060S megveri a sima 2070 -et (nem a supert), szóval ezzel jársz jól.
Amúgy meg üdv a klubban, vagyunk egy páran akik "picsán rúgták az 5700/XT kártyájukat" mert tele lett a tökük a legkülönbözőbb szívásokkal.
-
nyulnyulu
senior tag
Érdeklődnék,picsán rúgtam egy sapphire pulse 5700xt m,mert untam a baszakodást a driverekkel.r5 3600 proci mellé kéne valami kártya,2560x1080 felbontáshoz.2060 vagy 2060s re gondoltam,melyik típust érdemes vennem?
privátra illik válaszolni
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Batyam vett a MSI Gaming 2060-ahoz egy 27-es, 144Hz-es, hivatalosan G-Sync kombatibilis, IPS fullHD, AOC monitort (azt hiszem G2-t). Viszont azt mondja, hogy sok esetben, bar eleg rapszodikusan, de villog a kep, pl jatek menukben, atvezetokben, stb. Ez miert lehet?iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2, Apple Watch S10 46mm
-
Archttila
veterán
válasz Attila2019 #3388 üzenetére
Ilyen drága? nézz utána Redditen mit össze panaszkodnak a userek, hogy az ötödik 2080 Strix is cicereg tápcsere (Seasonic Platinum) új kártya EVGA 2080 FTW3 és? CICEREG! Mindegy milyen drágán veszel meg egy VGA-at, simán benne lesz a pakliban a Coil Whine. [link]
Sajnos...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nubreed
veterán
Szia,
csak gonoltam leírom én is erről a gondolataimat, mert hasonló cipőben járunk. Csak nálam annyiban más, hogy én vettem is egy 5700 XT MSI Gaming X -et még január elején. Csak nem működött a HDMI -n keresztüli hangátvitel erősítőre, teljesen mindegy melyik driverrel próbáltam. Három különböző driverrel szenvedtem végig. Aztán az lett a vége, hogy vissza vittem és visszakértem a pénzt, mivel netes vásásrlás volt, így megilletett a 14 napon belül elállás joga. Éltem is vele. És helyette berendeltem egy MSI 2060 Super Gaming X -et. Jelenleg 1070 MSI Gaming X -em van, és egyértelműbb váltás lett volna erről egy 2070 Super, de az a kártya átlagban kb. 10 FPS+ tud a 2060 Super -hez képest, ez nekem nem ér meg 50.000 Ft felárat. Az 5700 XT nagyon jó választás lett volna, már ha működne...
Szóval majd én is beszámolok az MSI Gaming X 2060 Superről. Remélem nem lesz sercegés.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Peace
nagyúr
válasz Attila2019 #3388 üzenetére
Bízom benne, hogy nem lesz gond. 4K gaming egyelőre elég elérhetetlen PC-n, úgyhogy ez megint egy elég jó lórúgás lesz a masinának a 1080p-hez. 4-5 játékot végigtoltam PC-n ilyen felbontásban a 65-ös tv-n és igazából teljesen szép. Nem véltem felfedezni a 4k hiányát. Nem tudom, hogy van-e értelme a 1440p-vel szórakozni vagy maradjak majd nyugodtan a 1080-on. Majd letesztelem...
-
tomsolo
addikt
Gaming X mellett szól hogy könnyű szétszedni/karbantartani. Enyém nem cicereg, játék alatt olyan 45—62 fok között megy 35-40% ventivel.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Peace
nagyúr
válasz Attila2019 #3385 üzenetére
Max feljebb tolom a hangerőt cicergésnél. Gépem az nem olyan rossz, csak szegény GTX 1060 felett szép lassan eljárt az idő. Ez a 2060 SUPER tűnik a legészszerűbb fejlesztésnek befektetett pénz/kapott plusz teljesítményt mérlegelve. Mondjuk elég szomorú, hogy jelenleg nincs 100k alatti kártya érdemleges erővel. 67.000-ért vettem a 1060-ast 3,5 éve és még mindig viszi a játékok nagy részét 1080p-ben. A maga idejében best buy volt. Most sajnos nincs még csak hasonló sem.
-
-
Peace
nagyúr
Hali!
5700 XT-vel szemeztem, de utánaolvasva aggasztóan sok ember panaszkodik rá, hogy driver és egyéb stabilitási problémák vannak vele. Én már öreg vagyok ehhez, hogy idegbajt kapjak ilyesmik miatt. Ezért az RTX 2060 Super irányába kezdtem kacsintgatni, mint remeknek tűnő alternatíva.
MSI Gaming X lenne a legszimpatikusabb a hűtése és az ára miatt. Visszaolvasva igazából van, aki imádja és semmi baja vele. Másoknál hangos és cicereg. Gondolom akkor ez is olyan, hogy vegyem meg, aztán vagy rendben lesz vagy nem. Jól sejtem? -
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Öcsém gépébe keresek VGA t.A kiszemelt egy MSI 2060 super gamin x.
Az volna a kérdésem,hogy a 2060 super esetén kapnak e komolyabb hűtést a VRM ek illetve a memória avagy ugyanúgy nem foglalkoztak ezúttal sem a hűtésével akár a 2060 esetében??
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
Poechead
csendes tag
Igen...ezt akartam még írni,hogy nekem is bekapcsoláskor visított a ventije....de érdekes,hogy csak a tápcsati alatti...
A másik nem,mert az kábé két másodpercre rá pörgött fel csak...halkan...
Az is érdekes volt számomra,hogy ezt a visítást a ryzen-es konfiggal csinálta csak...az fx-ben ugyanolyan halkan pörgött fel,mint a 1060,1660ti-m...
Nem tudom,hogy köze van-e hozzá esetleg...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tomsolo #3378 üzenetére
Ami érdekes, hogy sógoromnál csinálja a bekapcsoláskori porszívó hangot, nálam pedig nem.
A szoftver tényleg gáz, és anélkül semmit nem lehet csinálni a ledekkel, ami elég gáz. Ha beállítom, majd letörlöm, akkor ugyan úgy visszaáll RGB-re.
Engem nem zavar, bár Nálam ~70-75 fok körül van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nubreed
veterán
válasz tomsolo #3378 üzenetére
Nekem is ilyen kártyám lesz hamarosan. Jelenleg még egy szintén MSI GTX 1070 Gaming X van. Hasonlóan (szerintem jó) hűtéssel. Én egyáltalán nem érzem hangosnak.
Milyen szoftverre gondolsz?Én csak az nV drivert használom, meg az MSI AB -t. Mi más kellhet még?
-
tomsolo
addikt
Üdv,
nekem egy MSI 2060 Super Gaming X-em van.
Kicsit elhűlve olvasom, hogy mennyire ajánlott kártya, én nem mondhatnám, hogy maradéktalanul elégedett vagyok vele. (Eredetileg EVGA-t akartam, csak pont nem volt.)
2 dolgot gyűlölök benne: az egyik a trágya szofvere, a másik a venti hangja (különösen bekacsoláskor idegesít a porszívó hang.) Olyan 40%-ig aláírom egész csendes, ez a játékok nagy része alatt olyan max 61-62 fok körül tartja a kártyát ( XCOM2 kikapcsolt frame smoothing - 99% GPU).
Elkezdtem összerakni hozzá egy egyedi léghűtést, csak gondoltam rákérdezek hogy akinek ilyen kártyája van annak mik a tapasztalatai. (Hőfokok, venti hang etc.) még az is lehet, hogy hibás példányt kaptam ki.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Attila2019
tag
Én kicseréltem a tápot minőségire, alaplap és cpu csere is volt de így is cicereg de nem minden játéknál kB 1850mhz felett kezdi. Viszont nem erőlködik, ilyenkor 50% alatt van(fix 60fps).
-
Floyd80
addikt
válasz Poechead #3374 üzenetére
Valószínű vissza akarják majd adni, mert ez kb. olyan mint az IPS glow, a gyártás velejárója, működik stb., ha szerencséd van visszaveszik és megkapja más. De ha nem, azért ne hagyd magad, a zúgás, cicergés akadályozhat a rendeltetésszerű használatban, hiszen pl. te azért vetted ezt a kártyát, mert csendes a ventije terhelés alatt is, ha a zúgás meghaladja a ventiét, zárt háznál is jól hallható, akkor ez a termék lehet hibás és cserélni kötelesek. Viszont hogy mi minősül hibásnak, a törvény szerint: "Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól ...." A coil whine meghibásodás vagy sem...jó kérdés, szerintem az extrém coil whine az, jó lenne ha ezeket valami decibel értékhez kötnék. De mindenképp neten rendelj ezentúl.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz Poechead #3364 üzenetére
Nálam úgy néz ki csökkent a coil whine, nem volt kedvem akkor visszavinni, mert akkor kiderül, hogy GS-t kaptam a sima helyett. Tavaly áprilisi a kártya, elég erős volt a behúzás, de asztal felett már csak az AIO-t, meg a ventiket hallom, (nyilván a vastag üveg sokat levesz a zajból), de igazából csak ház mellett hallani még, szóval idővel javulhat a helyzet.
Alulfeszelés is segíthet, ezeknek az RTX-nek elég 0.95V környéke is, a cicergést ez is látványosan lecsökkenti, az extra boost is ugyanúgy megmarad.
Ahogy koko is írta ezek VGA "hibák" többnyire, de van amikor tápra vezethető vissza, de az sztem tényleg a gagyi psu-kra értendő. itt pl. egész jól elmagyarázza ty_ger07. [link]
-
koko52
nagyúr
válasz Archttila #3371 üzenetére
A GS válogatott. Nem bullshit. Az enyém (2060) nem megy1980- 2010 MHz alá. Jól szellőző nagy ház. Gyári 1850 boost, hidegen 2050.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Archttila #3368 üzenetére
Az szép. Nekem 2050 körül van a gyári, aztán 1900 körülig visszamegy. De épp néztem, hogy a Gaming X-nél kicsit karcsúbb a power limit mint az FE változatnál. De nem baj.
Jajaja, az tuti, szépen tartaná is, valszeg.
Jaa, basszus, elnéztem. 1710. A simát néztem, nem a Supert. Fail.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Archttila #3353 üzenetére
Ennek 1830 a gyári boost-ja? Az nemsemmi.. A Gaming X 1695 Mondjuk épp nézem, hogy elvileg ki lehet csavarni az MSI-ből is ezt, kb. 8% pluszt ad.
Mondjuk ugye a Gaming X folyamat power limiten kopogtat. Ezért nem is próbáltam jobban hajtani. Plusz ugye 450-es táp mellett van, jó ez így.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
koko52
nagyúr
válasz Poechead #3364 üzenetére
A cicergést a VGA táp áramköre csinálja nem a gép tápja. Állítólag valakinek segített a gép tápjának cseréje, hát nem tudom, nem hinném.
Nekem is FSP Hyper M 600 van, az tuti nem ludas.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Poechead
csendes tag
válasz Attila2019 #3363 üzenetére
Fsp hyper m 600 és chieftec elements 700....ha ezek gagyik,akkor igen...
Két konfigba is ki lett próbálva... -
nubreed
veterán
válasz Poechead #3358 üzenetére
Oh tényleg. Én tudtam rosszul.
Láma kérdés, de:
Az is "netes" vásárlásnak számít ha a webáruház honlapján megrendeled a terméket de személyes átvétellel veszed át a boltjukban? Ilyenkor is jár a 14 nap?
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
nubreed
veterán
válasz Poechead #3356 üzenetére
Bocs de ezt nem értem. Ha boltban vásároltad, számlával, garanciával, magyarul "hivatalos" helyről akkor a 14 napos elállás TÖRVÉNYILEG biztosított. Ez alól nem bújhat ki a kereskedő. Ha szívóznak, meg kell fenyegetni őket a fogyasztóvédelemmel, esetleg kicsit legyél erélyesebb.
-
Poechead
csendes tag
válasz Attila2019 #3354 üzenetére
Sajnos boltban vásároltam...ott nincs a 14 napos elállás...még megpróbálom kicseréltetni valami más tipusra.
Mindig is msi gaming szériás kártyáim voltak.Soha semmi gond nem volt velük.Igaz kábé évente cserélni is szoktam őket.
Ha nem jön össze a csere,akkor feldobom hardverapróra...hátha valakit nem zavar a ciripelés...persze vagy 20-al olcsóbban... -
Archttila
veterán
Gainward RTX 2060 SUPER Phoenix GS 8GB
Shadow of the Tomb Raider | Ultra setting (Ray tracing High) 8.2 literes ITX házban
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Poechead
csendes tag
Sziasztok!
Bocs,ha off...de egy msi gaming x rtx2060 super kártya cicereg...egy napos és fogalmam sincs mit csináljak.
Egy gtx1660 ti-t cseréltem erre,azzal nem volt ilyen gondom.Szintén msi gaming szériás.
Mindenképpen visszaküldjem gariba vagy ezt megszívtam és a halk gépemnek annyi? Valakinek esetleg volt már ilyen tapasztalata?
Köszi a válaszokat..... -
Archttila
veterán
válasz Attila2019 #3346 üzenetére
Még a méregdrága Titán kártyánál is előfordul sajnos
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Morris
veterán
válasz Attila2019 #3346 üzenetére
Nálam az rx580 volt ilyen. Ment vissza 14 napon belül.
-
Archttila
veterán
válasz Attila2019 #3344 üzenetére
Nekem harombol ketto az arány
- 970 | igen
- 1070 | igen
- 2060 super | nemPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Morris
veterán
válasz Attila2019 #3342 üzenetére
Coilwine.
Szerencsétlen választás. Van amelyik cicereg van amelyik nem. -
Attila2019
tag
Üdv nekem egy rog strix 2060 super oc kártyám van. Fullhd ultra 60 fpsben játszok.
Volt egy rtx 2070em is de vissza vittem mert hangosan sercegett. Viszont már nem kaptam sehol 2070et így erre esett a választás viszont ez is serceg egy kicsit de mégis zavaró tud lenni. (1850mhz felett)
Volt egy gtx kártyám az nem csinált ilyet ugyan azoknál a játékoknál.Volt táp, cpu és alaplap csere is, semmi változás.
Most egy r5 2600x
Asus rog strix b450 e gaming lap
Be Quiet pure power 11 600w gold táp.Másnak is csinál ilyet vagy csak nálam valami rosszul van beállítva?
Monitorozni msi afterburnerrel szoktam esetleg ott lehet a probléma? Ott nem állítottam semmit.Egyébként a kártya ventije nagyon csendes és max 60 fokig melegedett eddig.
-
-
nubreed
veterán
válasz Glaz-dozfhut #3337 üzenetére
Én a 2070 Superre gondoltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nubreed #3333 üzenetére
Hát, kezdésnek ez egy sima egyszerű ITX-es, Vega 11-es build-nek indult, majd ez lett belőle.
Érdemes megnézni a 2 tesztet, amit küldtem. Ezek nagyjából OC nélküli eredmények, kivéve a 1650-esé (generic), mert ez a porig hajtott változat volt.
Persze valszeg kicsit megfogja a 3400G is, de nem teljesít rosszul a kártya még a 1080Ti-hez képest sem.
Véleményem szubjektív...
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Egy új konfigohoz keresek kártyát és nagyon úgy tűnik, hogy 2060/S lesz a kiszemelt GPU (CPU vagy 3600 vagy 9600KF). A nagyobb gyártók felső modelljein kívül (Strix, Gaming, Aorus) mik lehetnek még ajánlottak? Pl Evga Super SC, Palit GamingPro, Gainward Phoenix?
Köszi, Pakmara -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nubreed #3330 üzenetére
Most a végén 1650-ről, de a korábbi hw-k alapján csináltam egy kis összehasonlítást:
[Timespy összehasonlítás
[FirestrikeA Firestrike-ban benne van a 1650 eredménye is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
2060S is jöhet ebbe a témakörbe? Láttam, hogy van külön topic, viszont az nem nagyon pörög, ehhez képest.
Beléptem egy 2060S Gaming X-el.
Egy 3400G mellett van (nem épp erre készültem ), egy NZXT H200 kuckóban. Kicsit melege van, de még talán élhető.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nubreed
veterán
Szerintetek GTX 1070 (MSI Gaming X) érdemes váltani 2060 Super (MSI Gaming X-re)? Vagy menjek 2070 irányba? Csak azzal meg az a gond, hogy 40ezerrel drágább...
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, monitort cserélnék (24' TN FHD-ről) és az érdekelne, hogy 27-es QHD monitorral mennyire kellene kompromisszumokat kötni játékok alatt. Ilyen árnyék, shader teljesen jó mediumon, csak a texture legyen ultra vagy very high. Így tartható a +60 FPS?
Néztem kiállítva 27-es FHD-t és közelről tényleg nem az igazi a PPI, meg a monitor úgyis tovább fog tartani, mint a VGA.
-
koko52
nagyúr
válasz Hunter2 #3322 üzenetére
Nekem a gyári 1850 helyett 2030 alapon. Ez van
-
Hunter2
addikt
Egy Manli 2060 Gallardo power limitjét hogy tudom feljebb állítani? Az MSI afterburnerben 100% a max és csak lefelé lehet állítatni.
-
-
jozsef83
tag
Biztos hogy nem támogatja nincs meg a menüpont. Holnap letesztelem az alacsony késleltetéssel hogy van-e valami változás. Köszi a helpet.
-
qad
senior tag
válasz jozsef83 #3307 üzenetére
Nvidia vezérlőpanelben:
1). a G-SYNC beállításainál mindenből vedd ki a pipát, majd jobb alul nyomjál rá a megjelenő ALKALMAZgombra.
2). a 3d beállítások kezelése menürészre nyomjál egy bal klikket:
-Monitortechnologiánál válaszd a Rögzített frissítést, majd jobb alul nyomjál rá a megjelenő ALKALMAZ gombra.
- Alacsony késleltetés módnál válasz a BE lehetőséget, majd jobb alul nyomjál rá a megjelenő ALKALMAZ gombra.Írjál ha eltűnt a mikrolag.
-
koko52
nagyúr
válasz jozsef83 #3309 üzenetére
Mennyi RAM-od van? És mennyit használ játékok közben? (feladatkezelőben memória ablak fusson és lépj ki ctrl-alt-del megnézni miután akad)
-
koko52
nagyúr
válasz jozsef83 #3307 üzenetére
CPU is okozhatja. Rakjad az energiasémát teljesítmény centrikusra!
-
jozsef83
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy új 2060 supert. Jól működik csak néha mikro lag-ot veszek észre és fogalmam sincs hogy ez miért van, leesik egy pillanatra az fps-em. Valami beállítás probléma lenne? 441.66 drivert használom amúgy. -
Archttila
veterán
Na letettem a 2070-rol mert barhogy nezem szamolgatok overkill fhd-ra.
Szoval mivel kicsi hazam van igy csak a sima 2 slot johet szoba.Ezeket neztem ki:
- Gainward GeForce RTX 2060 SUPER PHOENIX GS
- Palit GeForce RTX 2060 SUPER GamingPro OCSzerk.: Giga gaming 2060s is kiesett mivel 150+ mar szerintem sok erte...
[ Szerkesztve ]
-
kutyarigo
csendes tag
válasz Archttila #3303 üzenetére
A Gigabyte honlapja szerint a 3X a sima OC-hoz viszonyítva egy butított verzió, USB C csatlakozó nélkül, 8+6 helyett csak 8 pin tápcsatlakozóval, 1815 helyett 1710 a boost órajel. A TechPowerUp BIOS adatbázisa szerint a power limit a sima OC esetében 215/280W, a 3X esetében 175/200W. Elég nagy a különbség.
-
Archttila
veterán
Nem tudja valaki, hogy pontosan miben ter el egymastol ez a ket Gigabyte VGA?
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC
GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudna aktiválni ismerősnek kupont?Sajnos nálam többet nem lehet.
Bár ha valakinek van 5lete,ha mégis,arra is nyitott vagyokUnknown 9 awakening
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- ASUS TUF RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X White OC Edition
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
- EVGA GeForce GT 740 4GB Superclocked - FOXPOST az árban!
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest