- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota79
tag
válasz
Skyhunter #10049 üzenetére
Ott van aprón még 2 db még 2 év garival nagyon kedvezményes áron.
Én nagyon elégedett vagyok vele meg még van itt belőle másnak is.
Igen bányászott de itt még a hűtőnek se lehet baja mint a léghűtéses társainál és valószínűleg hüvösen is volt tarva. Akárhogy nyúzom nem tudom 40 fok fölé vinni. 2100-at stabilan erőlködés nélkül bírja és nem csak az enyém. -
Puma K
nagyúr
válasz
Skyhunter #10049 üzenetére
A 2 év garanciát keveslem. 3 évet szoktak adni... én rákérdeznék hogy ezzel mi a helyzet, főleg egy ilyen árú terméknél...
Annyi előnye van ennek a modelnek, hogy ha van épített vízed akkor ezt csak bekötöd és lehet is használni.
A vízes topikban kérdezz rá, hogy érdemes-e az ilyen készre szerelt VGA-n lévő FC blokkot átmosni használat előtt: [link]Végül is miért ne lehetne egy ilyen kártyára szert tenni.
Viszont azt megjegyezném, hogy az RTX 2080 Ti -ilyen árak mellett- nem sokkal többért kapható. Ami viszont megeszi az 1080 Ti-t. Plusz jobb teljesítmény-fogyasztás mutatóval rendelkezik avagy egy fokkal egyszerűbb a hűthetősége.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Skyhunter #10042 üzenetére
Az a CPU egy jó választás, mert 6 fizikai mag 6 szál mellett HT nélkül.
A Windows 10-hez jött egy biztonsági frissítés ami megnyirbálja a HT-t használó Intel CPU-k teljesítményét.Az a 3 ventilátor (típust nem írtál) kevés lehet.
A házadnak a tetejét leszedném és végig raknám ventilátorral, hogy távozzon a gépház belsejéből minél hamarabb a keletkezett hőmérséklet, és a ház alját-elejét is kitömném ventilátorral, hogy legyen honnan hűsebb levegővel ellátni a gépház belsejét. Meg persze a CPU mögé is mehet egy venti.
Sajnos ezen a VGA teljesítmény-fogyasztás szinten ajánlott ezekre is gondolni mint ház szellőztetés és jobb házhűtés.
Ventilátorral kapcsolatban itt érdeklődj mi a javasolt a birtokodban lévő komponensek feltüntetésével együtt:
Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA - link
Az biztos, hogy én annyi ventilátort tennék a házba a 140-es méretűekből amennyit csak lehet, és mindezt rákötném 1-1 ventilátorelosztóra, hogy 1 alaplapi ventilátorcsatlakozóról egyszerre legyenek vezérelve az alaplap által.
A táp jó lesz.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Skyhunter #10040 üzenetére
A kártya jó. Talán jobb is mint a Gaming variáns ami nekem is van. Igaz az enyém Gaming X, de az X a nevében sok vizet nem zavar.
Minden esetben gyártótól-márkától-típustól függetlenül előfordul a coil whine-cicergés HA több száz-ezer FPS-t tol ki a kártya.
Ez ellen egy FPS korlátozással lehet tenni pl: RTSS de akkor már menjen egy MSI AE amivel települ az RTSS és akkor egy szép ventilátorprofilt is be tudsz állítani, meg a GPU-t is alul tudod feszelni hogy ne melegedjen feleslegesen.
Pl nálam is mikor 800-8000 FPS-t tol ki magából régi címnél töltéskor, akkor cicereg... de egy 166-os FPS limittel ezt kiküszöböltem. Azért 166 FPS mert a monitorom képfrissítése 165 Hz. Így nem is melegszik feleslegesen túl a kártya és nyom ki magából feleslegesen sok képkockát, mert elég csak 166-ot ha az adott címben tud ennyit.
Viszont simán lehet, hogy a tápod nem fogja szeretni a kártyát és vagy fordítva aztán cicergéssel díjazza... ez idővel elmúlhat, de akár meg is maradhat, esetleg előjöhet.
Viszont az adatlapodat elnézve kevés lesz az a Intel i5-3570k@4,3Ghz, a tápodat nem is látom és hát remélem a házad ki van tömve ventilátorral amik sok levegőt tudnak megmozgatni, mert ez a kártya bizony 330W-ig fel tud menni ami szép hőmérséklet pluszt jelent gépházon belül. De már elég az is ha csak 250W-ot fogyaszt már hányja is szét a keletkezett hőt a 3 ventilátor ami a VGA-n van és melegedig a ház belseje és így minden bent lévő alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest