Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
mester1102 #13311 üzenetére
Miután beállítottam az Aura Sync-el és letöröltem nálam megjegyezte a beállításokat.
-
tyielow
aktív tag
válasz
mester1102 #13311 üzenetére
Ahol RGB van, ott általában szoftver is. Amivel mindent lehet variálni. nekem anno 1060-ban volt rog strixem, lehetett variálni rendesen..
-
Találtgyerek
veterán
válasz
mester1102 #13308 üzenetére
Lehet megjegyezte az előző gazdájának a beállításait. Nálam is volt már ilyen.
Próbáld meg átállítani és elmenteni! -
Cobrusz
senior tag
válasz
mester1102 #13308 üzenetére
Jó kérdés, ezt nem tudom.
Leszeded beállítod és kész, többett nem kell hozzányúlnod.... -
Cobrusz
senior tag
válasz
mester1102 #13306 üzenetére
AURA RGB Lighting Control levan töltve?
Ott tudod állítani -
mester1102
tag
válasz
mester1102 #13293 üzenetére
Erre valaki? ROG STRIX-es kártya normális ha mindig árgán világít, töltéskor nem változik a szín, ez normális? Valakinek van ilyen kártyája, meg tudja valaki mondani, hogy másnál is ilyen ez?
-
F e Z o
veterán
válasz
mester1102 #13288 üzenetére
Az Nvidia és az AMD a noname tápok miatt ajánlanak nagyobb teljesítményűeket, amik 12V-os ágon nem adják le a névleges teljesítményt
-
F e Z o
veterán
válasz
mester1102 #13286 üzenetére
Corsair RM 550x? Az elég hozzá, ha az adatlapodon szereplő konfigod vesszük alapul..
-
pacni120
tag
válasz
mester1102 #13269 üzenetére
Sziasztok!
Milyen áron "éri meg" most egy 1080ti? Balga módon még a bitcoin láz kitörése elején eladtam a sajátomat (fogalmam sem volt hogy épp kitörőben van), de a helyére érkező rx570 azért nem hasít annyira, mint gondoltam.
Leginkább blower érdekel amire majd rakok egy arctic accelero-t ahogy az előzőnél is tettem. -
mihione
őstag
válasz
mester1102 #13267 üzenetére
-
tyielow
aktív tag
válasz
mester1102 #13265 üzenetére
Én ezekről tudok:
Arctic Accelero Xtreme III és IV. Ezek a legolcsóbbak, 20 körül.
Raijintek Morpheus
NZXT Kraken G12 hybrid hűtéshezAz accelero a legjobb ár/értékben ahogy néztem. Februárban veszem is.
-
mihione
őstag
válasz
mester1102 #13256 üzenetére
Gyarto szerint 82 fok,en eddig minden cuccom igyekeztem max 70 fok kornyeken tartani es meg semmi nem doglott meg.Ha ennel kevesebb az csak jobb.
Lehet kapni olyan hutobordakat amik direkt vrm/fet-re vannak gyartva,nekem sima ramsunik vannak fent,vramra pont jo,fetre nagy volt,de a feladatat ellatja.Amugy az arctichoz kapsz egy nagy hutobordat amit a hatuljara kell tenni,szerintem az is jo mar magaban,de ha tutira akarsz menni lehet elolre is tenni kis bordakat ahova kell.
-
mihione
őstag
válasz
mester1102 #13252 üzenetére
Attol fugg milyen szempontokat veszunk figyelembe,ileltve neked mi fontos?Ha meg egy darabig nem akarsz valtani uj kartyara en lecserelnem a hutot rajta,ahogy elottem is irtak alacsonyabb homerseklet=hosszabb elettartam.Gondolj bele 20-80-20 fokos homersekletugrasok terhelelik a gput mindig amikor hasznalod,es a blower pillanatok alatt felmelegszik.Oylan szempontbol tenyleg jo hogy, ugymond az egesz kartyat atszellozteti,bar a 80fokos levegot atfujatni a nyakon szinten nem biztos hogy olyan praktikus,erre talan legjobb pelda ha azt nezzuk aio-val az en kartyam vramja huvosebbek csupaszon is mintha a gyari borda rajta lenne,es a gpu mag meleget is megkapnak,illetve ra lenne fujva a meleg.(mondjuk ez leginkabb a vizhutes elonye,de egy aftermarket leghuto is huvosebben tartana a tobbi komponenst)
A masik szempont a hang,az acceleroval majdnem neman tudod huvosen tartani a kartyad,nem egy felszallni keszulo repulo mellett kell ulnod.Es a 3. tenyezo a teljesitmeny.Minnel huvosebb annal stabilabbam tartja az orajeleket es annal magasabbra is boostolja magat.85 foknal jon kepbe a durvabb leszabalyzas,de elotte is szepen lepked visszafele.100-200 mhz-et nyerhetsz ha lecsereled a hutest ami jatektol fuggoen kb +5 fps lehet.Roviden:en a helyedben nem sporolnek azon a 20 ezren,mintsem kockaztassam hogy kuka lehet a 150 ezres gpum...De esetleg megprobalhatsz egy alulfeszelest amig nem lesz meg az uj huto.1v mellett ki kell tesztelned hol a stabil orajel es ezzel is nyerhetsz jopar fokot,talan teljesitmenyben meg meg nyersz is a thortlingot allapothoz kepest. -
F e Z o
veterán
válasz
mester1102 #13252 üzenetére
Mindegyik csúcskariból volt founders edition. Feladatát ellátja, hisz 80 fokon tartja a hőfokokat, természetesen nem síri csendben, s ekkor már szépen ledobálja az órajeleket is.
-
tyielow
aktív tag
válasz
mester1102 #13250 üzenetére
Hát én 115-ért jutottam hozzá. Most 150 körül mennek haprón. A zajos dolgokat nem szeretem, márpedig ez 80 dB ha megy. És az egyetlen blower ventivel hamar 75-80 °C-ra megy játék közben. Én rááldozok, 1 ideig nem tervezek új karit venni
De majd az okosak megmondják, én friss tulajdonos vagyok
-
tyielow
aktív tag
válasz
mester1102 #13248 üzenetére
Összeolvadni nem fog, mondhatni "normális", de a fizika az fizika es az elektromos alkatrészeknek igen csak jót tesz az alacsonyabb hőmérséklet. Fentebb én is írtam ezzel kapcsolatban. Nekem Zsigabájt turbom van és a kövi hetekben be is ruházok egy accelero xtreme-re. Halkabb és hűvösebb lesz a kari. Csak jókat írnak, alig várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Macbook White 13" unibody
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest