- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pacni120 #13531 üzenetére
Nem egyszerű jó képet találni erről a kártyáról a neten, de nagyjából bejelöltem, hogy a kártya mely részeit kell feltétlenül hűteni. Egyébként a képek között keresgélve láttam, hogy talán a gyári hűtésnél volt egy fekete fém baseplate is a kártyán. Ha az megvan és nem aggat az Accelero Xtreme felfogatásánál, akkor érdemes lenne feltenni, biztos többet ér, mint néhány kicsi alumínium hűtőborda. (Persze ehhez nem árt előtte beszerezni megfelelő méretű gap pad-eket is a baseplate és a hűtendő alkatrészek közé, szóval kicsit macerásabb.)
-
-
helkis
veterán
válasz
pacni120 #13523 üzenetére
Így van, fel van szakadva a forrpad, ergo a fólia, ami a vezetőréteget jelöli, tehát amit látsz az az alatta lévő műanyag réteg, ami nem vezető. Áramkörbe bármilyen fogyasztót bekötni csak forrassztással lehetne, így ez javíthatatlan..
A megoldás az amit írtatok is külső tápforrásra kell kötni a ventiket.. -
Baryka007
addikt
válasz
pacni120 #13514 üzenetére
Necces így eladni tényleg... Mert sokan hasznot húznának egy ilyen kis "piti" hibából... És rendesen lealkudnák a VGA-t....
Én nem vagyok remegős kezű, én magamnak megcsinálnám, a PCB-n biztosan ott vannak a csatlakozási lehetőségek...
Egy olyan kábelt rendelnék, amit fentebb linkelt Savageboy elvágnám, és az elvágott kábel részt rá forrasztanám a nyákra, és kész... Ott lenne a csatlakozó. -
Raidon
őstag
válasz
pacni120 #13511 üzenetére
Dominik műhelye Youtube-on keress rá ő meg tudja oldani a csatlakozó pótlásást!
Nekem ugyanilyen gondom van illetve csak annyi, hogy a kártyám a korábbi tulajnál vízezve volt azonban szétszerelésnél az rgb csatlakozó műanyag háza eltörött. így csak simán rá van dugva de hibátlan. Megcsináltatnám de folyékony fémes a pasztázás meg mivel nincs vele gond így annyira nem érdekel hibátlan. -
Baryka007
addikt
válasz
pacni120 #13506 üzenetére
A PCB-n rajta kell hogy legyen a venti kimeneteknek... Szerintem nem nagy szám odaforrasztani egy csatlakozót... Viszont javítva, nem a pcb re forrasztanám egyből, hanem egy 2cm es dróttal kihúznám a "levegőbe" és ott lenne a csatija, így kissebb eséllyel sérül a nyák.
A válasz igen, ez egy egyszerűbb javításnak felel meg.
Amúgy tegyél rá PWM es ventiket akkor, azokat tudod szabályozni! -
lafaty80
addikt
válasz
pacni120 #13301 üzenetére
Köszi az infót.
Minap újrapasztáztam a gépem, és elmozdult az xtreme 3 a gpu-n. Gondoltam akkor hajrá, azt is frissítem kicsit. Mondjuk úgy hogy felszállt egy pillanatra az egyik golyó, mikor leszedtem a hűtőt és az egyik ram helyén csak üresség fogadott.... kellett 2 perc mire leesett, hogy ott nem is volt -
Robi BALBOA
őstag
válasz
pacni120 #13301 üzenetére
Itt a HA-n árul az egyik kolléga ilyesmi ragaszóval ellátott kis bordákat, és nagyon jó, egyszer azért, mert halálbiztosan tart és vékony ez a kétoldalas ragasztó, így nagyon jó a hőátadása is.
Ha ez az(és annak tűnik), akkor ez nagyon jó, én is rendelek belőlle, köszi a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest