- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz
lafaty80 #13500 üzenetére
Én accelero iv-ert anno rairtam itt apron jópár emberre hogy tudnak-e szerezni, senki se tudott ez volt kb 1 eve... 3-4 honapig nem is találtam eladót, szerencsere iii-ba belefutottam itt apron, vettem is meg egyből.
Általában aki ilyet vesz, az max akkor adja el ha kinyiffan a kártya alóla. -
pacni120
tag
válasz
lafaty80 #13298 üzenetére
Nem, aliexpressről rendeltem még régen 25 méter elektromosan szigetelő, de termikusan vezető 2 oldalú ragasztószalagot. Elsőre nem túl könnyű kezelni, de tökéletesen működik, nekem már egészen gyorsan megy a procedúra! Ha sík felületre teszed, akkor bika erősen megfogja, de nem annyira hogy ne tudd leszedni, ha éppen arra lenne szükség (egyébként simán backplate nélküli VGA hátoldalára is ragaszottam már fel vele hűtőbordát, ami ugye nem teljesen sík, sok rajta a forrasztás stb, szóval tök egyenetlen és erősen fogta azt is). Ha megnézed a fotót, akkor néhol látszik is a szalag a sünik alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest