- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infókat! Ezek alapján lehet várok még egy csendes példányra. Nálam most épp némítási kampány van, vizet teszek a procira és nincs kizárva, h a VGA is vizet kap majd - ergo elég gáz lenne, ha a VGA cicergése lenne a leghangosabb az egész gépben. Ha meg ilyen magasfrekijű nyávogást sikerülne összeszedni, asszem a család gépestül vágna ki az ablakon, nemhogy akkor játszhatnék, amikor mindenki alszik...
-
optimus34
csendes tag
Nem ezt próbáltam fejtegetni, 980-am van, csupán azt, hogy tizedannyiért 30FPS-el, konzolon atombiztosan, laggmentesen játszol, míg ugyanezt pc-n megteszed kb 500-600k-ért. Nagy üzlet nem?
És egy 170k-s VGA-tól elvárható lenne, hogy 1440p-ben élsimítással is teljesítsen, holott nem, "milliókat" kellene költeni még rá.cyberkind: A kontrollert az ötéves gyerekeknek találták ki, azért.
-
vbbb
őstag
-
gabor_h91
csendes tag
mate3553: Ha hétfőn megjön a kártya, milyen programmal teszteljem majd illetve milyen adatokra vagytok kíváncsiak?
Ez engem is érdekelne! Szívesen letesztelném a kártyám amikor megérkezik kedden a rendelt konfigom.
Már csak azért is mert ha valami gondja van akkor vissza tudjam küldeni minél előbb
De nem igazán tudom mivel is kell tesztelni (soha nem volt még ilyen drága konfigom, így nem is foglalkoztam ilyennel)Kösz
G -
-
csibuka85
őstag
De ezt az átváltást itt Magyarországon is megteheted vagy vissza kell küldeni Németországba és úgy ? Én nekem elég pár nap kitesztelni és ha nem jó akkor a 14 napos elállási garival visszaviszem az iponba ha nem jó a kártya , teszem azt cicereg. Mondjuk erőben nem hiszem hogy gond lenne vele , mert olyan mint a strix csak itt nem írják rá külön hogy 0 db. A kártya ha eléri a 60 fokos hőmérsékletet csak akkor kapcsol be rajta a venti. Ezt egy angol fórumon olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest