- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Montesantos
senior tag
Nekem 2560x1440 monitorom van 980-al..... szűrőkből vissza kell venni csak akkor van meg +60 fps a felbontás miatt különbséget nem látok rajta csak az fps szám drasztikus csökkenést feltolt szűrőkkel.....
Arra még egy kicsit várni kell vga fronton hogy kompromisszum nélkül lehessen feltolni a grafikát ezen a felbontáson.Szerintem 27"-on fhd egy kicsit már pixeles (saját vélemény)
-
rapidsquirel
aktív tag
1080p-ben játszom, néhány éve, 27-es monitoron, semmi gond nincs. Itt inkább a szemérzékenységgel lehet probléma. Hallani arról, hogy az 1080p sokaknak bántja a szemét 27 colon, ezt a jelenséget (hál' Istennek) nem ismerem, jó a szemem. De egyértelműen wqhd, ha már vásárolsz.
-
jeszi
tag
Nálam sem volt az msi 970 doboza leragasztva, de a ventiről nehezen jött le a fólia. A kártya cicergett vsync-el is bizonyos játéknál. A gép a fejem mellett van szekrényen (gyerekbiztos), idegesített este a zúgás, visszavittem. Elég zavarban voltam, sajnáltam a boltot... Még arra is gondoltam, 5 ezerrel kevesebbet kérek vissza a kellemetlenség miatt, de végül erre nem került sor. Legözelebb akkor veszek vga-t, ha teljesen biztos, hogy nincs ez a búgás. Remélem soha többé nem kell visszavinnem így terméket, elég kitolás ez a vállalkozónak. Kérdeztem, mi lesz így a sorsa a kártyának. A válasz: Vagy megveszi valaki más vagy visszaküldik az MSI-nek.
-
törölt tag
Hát hogyne tesztelgeti a bolt,hogy elégedettek legyenek az ügyfelek és nem újracsomagolt visszavitt cucc volt,hááát hooogyneee
(#9721) szunya1 Teljességgel kizárt,hogy egy bolt nyugaton hozzányúljon az originál csomagoláshoz,abban a pillanatban B ware lenne és min 20-30% os árengedményes lenne.Igaz akkor az sem áll,hogy újracsomagolt lenne a termék,mert kinyírnák őket a fogyasztók.( ausztriai tapasztalat )
-
katt777
félisten
Volt 1x Galaxy kártyám (88001GT). Teljesen rendben volt, azt leszámítva, hogy ahány monitort rákötöttem, pár nap után mind elkezdett csíkozni, így egyiket sem vihettem garba. Végül ment a Galaxy, meg eladhattam a monitoromat, mert alig láthatóan bár, de úgy maradt. +1x nem próbálnám ki egyetlen terméküket sem.
-
blu79
addikt
Szia, ezek közül mindenképp MSI gaming 4g,nekem tegnap jött meg, egy R9 270X dc2t után, lenyűgöző a teljesítménye, mindemellett halk és hűvös és a design is az egyik legszebb ha nem a legszebb
, ciceregni mindegyiknél meg van az esély, az enyémet tesztek alatt hallottam mikor a fülemet melléraktam, ha nem tudok a cicergésről talán meg se hallom annyira halk. Játék alatt nem lehet hallani még annyit sem
-
Mate
nagyúr
És lesz még pár fajta
ACX 2.0-ás darabok:
04G-P4-2972-KR:
1050 MHz Base Clock
1178 MHz Boost Clock
109GT/s Texture Fill Rate04G-P4-2974-KR:
1165 MHz Base Clock
1317 MHz Boost Clock
121GT/s Texture Fill Rate04G-P4-2975-KR:
1190 MHz Base Clock
1342 MHz Boost Clock
124GT/s Texture Fill Rate04G-P4-2978-KR:
1216 MHz Base Clock
1367 MHz Boost Clock
126GT/s Texture Fill Rate -
Sz.Miki
őstag
Én pont ezért váltottam R9 290Xről.
AMD-nél nem elég, hogy tele volt mindenféle mikro akadásokkal, de sniper módban már használhatatlan volt.
Mind emellett 90-92C hőmérséklet, és üvöltő ventilátorok!!! plusz 120W fogyasztás az NV-hez képest.Mióta megvan a GTX 970 ilyet nem tapasztalok!!!!
2560X1440 felbontáson játszom , minden beállítás maximumon van.
Win 7 alatt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest