- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenger
tag
Afterburner-ben állítható a ventilátor profil? Próbáltam a Strixemnél beállítani, hogy alapból is pörögjön kicsit, de így kijelzi a grafikonon a fordulatszám %-ot, amennyire beállítottam, de a tényleges fordulatszámnál(RPM) 0-t ír, amíg nem melegszik fel és addig be sem indítja.
4.0-s AB-t használtam. Valamit én néztem el, vagy bug lehet?
Mondjuk így is 35-37 fok ventilátor nélkül a windowsban a GPU hőfok, de 10-20%közt nem csapna nagy zajt. Alapvetően 50%-ig sem hallható egyáltalán, nem találtam még olyan játékot, ami 50% főlé vitte volna. Valamiben kipróbáltam a "4k-sítást", ott rendesen 95% körül pörgött a GPU, és 100-110% körüli energiafelhasználást mutatott, de így sem ment 67 fok fölé, és bőven hang nélkül pörögtek a ventilátorok.
-
Forestgreen
aktív tag
A Zotac évek óta jelen van nálunk, de érdekes módon kevesen teszik le mellette a voksukat, ha ott van egy ASUS, MSI, vagy GIGA. Noname-ne nem mondanám, "Noname" számunkra inkább a PNY, Leadtek, vagy Galaxy (most már Galax)
Egyébként, ha nem jön a GTX 900 széria egy Zotac 780 AMP!-ot vettem volna...
-
Igen,most néztem meg a régi msi 780 gaming valley-t.
62.1
2598De én nem bánom,már most szeretem a kártyát.
Jönnek még tesztelések,és ha beválik akkor jön a párja is.
Remélem hamarosan lesz rá vízes blokk is,nem mintha szükség lenne rájuk,mert ezeknek nincs hangjuk. Valóban meggondolandó a víz építése rájuk,jelenleg felesleges pénzkidobásnak érzem.Igen Avexir 2400 C10,ott kezdődik a játék a ramokkal.
#1181 eLit-MiLan :
-
westlake
félisten
Nem tudom mi lehet az oka. Elképzelhető, hogy nem az out_of_the_box sebességen mérem, hanem a 1100/1750Mhz-esen. Majd kiderítem. De ha még ez is lenne a helyzet, a 113FPS akkor is túlzás.
#1055: Erről még kár beszélni. Nem most lesz annak a megjelenése. Előbb ismerjük meg rendesen a GM204-et.
-
daveoff
veterán
We test with following settings: Quality-Very High, SSAA-off, Texture Filtering-16x, Motion Blur-Normal, Tessellation-Normal, Advanced Physx-On.
Így már érthető, hogy röpködnek a 100+ fps-ek, de westlake által mért 45fps tényleg nagyon kevés.
Feltolták volna max részletességre a játékot mindjárt elveszett volna a 980 előnye, 970-et meg még a 290 is verné...
-
westlake
félisten
Egyelőre nem fogod. Nem lehet BIOS-t írni, mivel a jelenlegi nvflash (5.190) bármilyen módosított BIOS-t "kiszúr" és nem is írja be. Remélem az NVIDIA nem szándékosan csinálja így, mert akkor el lehet felejteni a modBIOS-t. Ezért is nincs jelenleg értelme a BIOS file-okat nézegetni.
#875: Leírok mindent, ha majd végeztem.
#878: Mint írtam, beírni sem lehet. Egyébként nincs hozzá még módosító szoftver sem.
-
Jól mutat.
90%-on mennyire volt hangos ?Kiváncsi leszek milyet kapok majd.
Mondjuk amikor ilyen "problémásan" érkezett vmi akkor azzal mindig jól jártam.
Remélem most sem lesz másképp.Ezt a tesztet nézegettem most:
MSI Asus EVGA GTX 970 tesztOcUK-n 20 perccel ezelőtt még mára volt írva az Asus érkezése,most át van írva 3.-i érkezésre.
Egyébként van ahol lehet kapni,ettől függetlenül. -
ÁdiBá
veterán
Árulom PH a radeonom, csávó lealkudta az árat 105/100-ra, mondom rendben van.
Erre már lefixálom a találkozót kocsival felvittem volna neki, majd írt nekem PH... bocsi nem kell mert GTX970-est vesz...
REMÉLEM FELEMELIK AZ ÁRÁT A ***** MERT NEM TUDOM ELADNI A KÁRTYÁMAT!Amúgy, hogy ilyen sláger kártya lett, ezt kifogják használni a kereskedők is... Nem hülyék az emberek.
Itt arra gondolok hogy amíg a készlet hazánkban ilyen gyenge, addig az ára szépen kúszik majd felfelé ahol hozzá lehet jutni majd. -
Nem tudom milyen az új SLI híd még nem láttam.
De biztosan nem amiatt lesz SLI-m,ha lesz.Még az is lehet,hogy lemotorozom érte,csak 70mérföldre van tőlem.
Nem is értem miért nem azt az opciót választottam,dehát a kényelem.#769 Bale_E : Ja hogy úúúgy.
Akkor nem kérdés,cseréld le,mert megbánni biztosan nem fogod. -
-
westlake
félisten
Juteszembe. Nem limites véletlenül a teljesítmény? Látom a 113.7%-ot, de azt nem, hogy szoftverből lett-e módosítva a gyári érték (100%). Nyilván módosítottad, mert ellenkező esetben csak 102.8% lehetne.
Ugye nem kell említenem, hogy ha kártya eléri a fogyasztás limitet, akkor lehet a GPU sebesség akár 2GHz is, a teljesítménye nem lesz annyi.#712: Közben rájöttem, mert éppen lefutott egy 3DMark. Viszont az furcsa, hogy nekem gyári MHz-eken ugyanúgy 113.7%-ot ad, mint neked 1500MHz-en. Oké, hogy a feszültség nem lett emelve, de nekem ez akkor is furcsa.
-
ÁdiBá
veterán
Igen igen. Ez már tetszik! Köszönöm!
Megérkezett a GigaByte GTX 980 is az iponba.
Ajándékok nélkül mindjárt 10 ezer Ft-al olcsóbb majdnem mint az Aqu-ába -
westlake
félisten
-
bombibmw
veterán
BM!
Az már nem rossz viszont.
Vízzel menne 1600-at,vagy felette is akár.
Egy 1400-on el lehet vele játszadozni.
Ha volna kedved, összehasonlíthatnánk a 780-al valamelyik játékban,monitorozva az adatokat.
Kíváncsi lennék a különbségekre.
A konfig nem számít,csak hogy ki legyen hajtva a kártya,ez pedig adott mindkettőnknél. -
#Morcosmedve
veterán
nem pite, játék alatt meddig ment? - összehasonlítottam a 780 strix vs 970 strix tesztjét guru-n és az OC-t leszámítva is kb. 5 FPS-el megelőzi mindenhol a 780 baglyot, kivéve a Crysis 3... Szvl érdemes még a 6 gb helyett is, az ujabb és így ádibának idézetének is igaza lehet!
-
#Morcosmedve
veterán
pláne, hogy el kéne még adjad
- priviben tudsz küldeni pár infot a tiedről?
Jah, akkor official 970 Strix Review
-
Asbee
veterán
Erről tudsz mutatni egy pontos statisztikát? Ez most nem 780 széria. Vagy meg kell várni a felhasználói tapasztalatokat, vagy addig nem véleményt mondani róla.
Más:
Elhiszem, hogy nagy az evga majmolás és ezt nem támadásként mondom, mert vannak brutál kártyáik, persze megkérik az árat is érte, meg extra szolgáltatások stb. De, tesz alapján a többihez képest bizony a sor végén van hang-hőmérséklet alapján ez az ACX 2.0. Giga G1 az egyik legjobb. Persze érdemes user véleményeket is olvasni, de ha valaki siet a vásárlással, asus, msi, giga jobb választás. -
westlake
félisten
Azt nem néztem, hogy ASUS kártyákról van-e szó, de talán a 900-as szériánál méginkább semmitmondó az ASICq érték. Ez persze nem biztos információ. A jelenleg rendelkezésre álló adatokból következtettem erre.
Más:
Azon gondolkoztam, hogy ha a 900-as szériának ennyire A++ -os a fogyasztása, akkor a jelenlegi elképesztő tuningpotenciál mellett még milyen lehetőségek lehetnek bennűk feszültségemelés mellett. Elkezdek voltmodra vadászni. Gondolom szoftveres emelésre megint csak a top modellek képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest