- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
VGA-csere vs táp kérdésre: múltkor ismerősnél belefutottam abba, hogy amint az elvileg 400W-s táp alá betettem a 4670 helyett egy GTX460-at
1. a gép el sem indult, csak amikor a 2 db optikai meghajtóból az egyiket lehúztam a tápról.2. a gépet nem lehetett újraindítani, restartkor a BIOS egyszerűen nem látta a hdd-ket., csak a leállítom/bekapcsolom ment;
Fenti tünetcsoportot elfújták, mikor sikerült kapnom a szomszéd gépébe egy Seasonic SII 500W-t.
Ezek után, nem lep meg, ha egy régebbi táp hülyeségeket csinál VGA cserekor.
Havertől kérj kölcsön egy tápot, azzal teszteld le a géped. Majd, menj el a boltba/fel hwapróra, és vegyél egy szigorúan bolti garis, - ha a boltnak van cimkéje a tápon, az legyen rajta - 500W-s vagy hasonló tápot, nem lesz többet gondod ezzel - mármint, 3-4-5 évig nem lesz, a többit majd meglátod.
-
-
Winchester95
őstag
Oszinte leszek...1. bios reset.
Ha ez nem megy akkor huzzal ki mindent az alaplapbol szedd ki a procit vga-t.
Tedd le egy asztalra.
Na most ha ez meg van akkor szereld ossze megint.De aztan jol dugjal be mindent.
Ha ez a ketto nem sikerult akkor jon a siras es gyanakodas.(szet osszeszerelest csinald meg mondom! konnyen rajossz! mi a hiba. )
-
csabika0001
senior tag
Ha csak random újraindul akkor memória-proci páros kilőve.
Marad a táp-alaplap. A legjobb amit tehetsz elsőnek hogy kipróbálod azt a 960-ast egy másik gépben is, persze ha van lehetőséged. Ha ott is ez a hatás akkor nem kell tovább keresgélned.- ha van az alaplapodon másik PCI-E csati akkor tedd át oda egy próbára.
Egyébként én is a tápra tippelnék, legalábbis egy bizonyos ágára.
Mi van akkor ha csak azt a tápcsatit dugod be a kártyának amit a 6850-nek, és a másikat szabadon hagyod? -
laychi
veterán
Írd fel a hibakódot,amit írkékhalálnál,lehet hogy a cpu vagy a memória hibázik nem?
Vakon lövöldözünk.(#3468) kisza25
20/20A
20A proci ágon-240W
20A- VGA ágon 240W
Kombinálva meg 400W-ot tud a 12V-os ágon,már én is néztem.Az én tápom 24/20A-es
288W proci ágon
240W Vga ágon
kombinálva meg 384W-ot tudElég lenne az övé is,de lehet ettől még a táppal a baj.
-
kisza25
félisten
ha jól emlékszem a 6850-nek 1db 6pin kell, a 960-nak meg kettő, a második 6pint honnan szeded, mert lehet a táp másik ágáról kellene, mint most
na megkerestem, a tápod lesz kevés, mert 12V-on csak 240W-ot tud -
Peat;)
veterán
-
laychi
veterán
Le lett pucolva az AMD driver a gépről?
Nem e az okoz valami driver ütközést/anomáliát?
Szedd le a Display Driver Uninstallert,indítsd újra csökkentett módban a gépet,az intel és AMD drivereket töröld,de talán legjobb lenne mindet,az NV drivert is és úgy újrarakni.Annak a tápnak valóban el kellene bírnia,nekem egy 400W-os BQT SU7 mellett van ilyen kártyám és nincs hasonló gondom.
Szerk.:
Ettől függetlenül a táp sem kizárható,mint írtad is nem új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest