- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrCsiT
addikt
VGA-csere vs táp kérdésre: múltkor ismerősnél belefutottam abba, hogy amint az elvileg 400W-s táp alá betettem a 4670 helyett egy GTX460-at
1. a gép el sem indult, csak amikor a 2 db optikai meghajtóból az egyiket lehúztam a tápról.2. a gépet nem lehetett újraindítani, restartkor a BIOS egyszerűen nem látta a hdd-ket., csak a leállítom/bekapcsolom ment;
Fenti tünetcsoportot elfújták, mikor sikerült kapnom a szomszéd gépébe egy Seasonic SII 500W-t.
Ezek után, nem lep meg, ha egy régebbi táp hülyeségeket csinál VGA cserekor.
Havertől kérj kölcsön egy tápot, azzal teszteld le a géped. Majd, menj el a boltba/fel hwapróra, és vegyél egy szigorúan bolti garis, - ha a boltnak van cimkéje a tápon, az legyen rajta - 500W-s vagy hasonló tápot, nem lesz többet gondod ezzel - mármint, 3-4-5 évig nem lesz, a többit majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest