- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcs
tag
válasz
4264adam #2161 üzenetére
Hát látni nem láttam, hogy megpörkölődött volna...De így mondták. Kívülről csak elment a kép és annyi. Kivéve a kártyát semmi nem látszik... Utána sem mivel az általam ismert kártyák garisak voltak, tehát üzletbe visszavive nem szétszerelve... 7790-es Giga 1 nagy ventis volt, a 7850 az referencia hűtős..
HD7950 alap órajel: 800Mhz. Ugyanezen mag ( TAHITI) a 7970 ben ment 1200- Mhz-is. Kérdés mennyire ártalmas? Én írtam két tönkrementről , de a tied pl. működik...
Ezzel szemben a 960 alapja: 1127/ 1178 volt , de a gyártók már eleve tuningoltakat dobnak ki, amin MÉG húzunk
És csak 70 fokosak a gpu-k...
-
jcs
tag
válasz
4264adam #2135 üzenetére
..ha érted akkor oké! De pont ez az, hogy itt a fórumon nem egy tuning beállítás stabilságára, hanem a hőfok miatt írják/írták.
Sokan azért fordulnak ide, hogy a meglévő tulajok segítsenek. Viszont sok beíró szerintem félreviszi az olvasót.
Ezért rakom fel a keresztkérdéseimet ( értsd: kekeckedem).
Így megtudjuk, hogy én nézek el valamit, vagy igen... -
jcs
tag
válasz
4264adam #2133 üzenetére
Hát de !
Nem egyenletes ez EVIDENS! Annyira nem vagyok hülye!
Szerintem gyerekesség arról beszélni , hogy amikor elkezdem a játékot csak 50 fok aztán nagy csatában 67.
De attól miért menne feljebb a hőfok , hogy órákig játszol?????Máshogy kérdem: ha játszok egy játékkal ahol full kihasználom a vga-t , mert egy nagy csatába csöppenek tehát 100% on használom a vasat. Akkor 2-3 óra múlva melegebb lesz?
Vagy a GTA % egy olyan játék ahol előszőr "minden egyszerű" majd amikor már pár órát játszottál utána lesz több a textura, megjelenítendő alakzat, komolyabb geometria amikor a VGA-nak több erejéhez kell nyulnia.??
Vagy a BF amit Te említesz! Kérdezed : 2 óra után eldobja-e? Miért dobná? Vagy eldobja 5 perc után vagy soha 145-óra múlva se.
( gyengébbek kedvéért nem úgy értem, hogy az első 2 órában begy sarokban állok szemben a fallal, majd 2 óra után usgyi a legnagyobb csata.. )
Figyelmesebben olvasd, mert pont azt írtam, hogy nem engedi a Boost technológia feljebb a hőfokot!
-
csabika0001
senior tag
-
laychi
veterán
válasz
4264adam #2118 üzenetére
Nem jelent semmit,nekem a gigánál magasabb az asic-em,mint csabika001-nek,ugyan olyan 2 ventis giga kártyánk van
elméletileg az enyémnek tuningolhatóbbnak kellene lennie lég alatt,az övé mégis többet megy,akár gpu-ról,akár Vramról van szó.neki 69% az asic,nekem meg 72,6%
-
pcguru23
aktív tag
válasz
4264adam #2118 üzenetére
Azt te dönts el hogy milyen játékokban,de célszerű szerintem a manapság befutottak közül: BF4-C3-Watch Dogs-The Forest-stb van sok
GEIL:Annyiban tévedtem bocs hogy az Evga progival csak NV kari húzható,nem csak Evga, a lényeg hogy NV kari legyen,és 200 széria feletti,jah és AMD-hez nem jó laychi !De kit is érdekel itt az AMD...
-
pcguru23
aktív tag
válasz
4264adam #2098 üzenetére
Tuningban én semmi féle fesz emelés nélkül 1550Mhz-es boost,8000Mhz vram órajelet értem el az evga-val!
Csak power limit lett kitolva ennyi.Full HD-s fps-t pedig péntek fele tudok mondani mert akkor jön meg a monitorom ami kezeli ezt a felbontást,a jelenlegi max.1600x900.
-
jcs
tag
válasz
4264adam #2061 üzenetére
Nem ismerem... Akinek van, annak kéne szólnia....
Csak pl ezen tesztekben nem tudták annyira húzni...." hangosnak" tűnik, pedig a videókban nem az...
Nekem Giga van. Az is mára már módosított biossal jön ki. Igy ha bekapcsol az nvidia boost akkor már 68 fokos 31%os venti mellett...
-
Scholes9
nagyúr
-
caris1
tag
válasz
4264adam #2018 üzenetére
Csak megérkezett a BestByte-tól 59800-ért az ASUS GTX960 Black.
Egyelőre még csak beszereltem, este megnézem jobban, hogy mit tud. Bár még csak egy Core i3-4330 van mellette, 1-2 hét múlva lesz meg az i5 -
laychi
veterán
-
caris1
tag
válasz
4264adam #2018 üzenetére
Erre már rájöttem, bár "hivatalos" értesítést még nem kaptam.
Akkor viszont kérdés, hogy melyik 960 a legjobb vétel? Minél halkabb, nem cicergős fajtát szeretnék. Gyakorlatilag 3 ezer forinton belül van a Gigabyte, az EVGA, az MSI, a Palit, a Gainward és az ASUS. Van amelyik különösen ajánlott, illetve kerülendő?
-
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
4264adam #1971 üzenetére
Az egész gép cserélve lesz ha lesz hozzá "KEDVEM"
gtx660-at azért is nem vennék mert már kicsit több mint 2 éves, használtat meg semmiképp nem vennék, nem ismerem az eladót és többségben garancia sincs hozzá. Jobban szeretem ha én vagyok az első tulajdonos. A másik, hogy a 960-as idei termék ezáltal támogatást is jobban kap és tovább mint a 660-as. Ha pedig gép csere lenne a 660-as ugyan úgy el lenne adva az pedig pénz kidobás, szerintem.
-
-
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
4264adam #1940 üzenetére
Egy Radeon HD6670-est cserélnék le, idáig elmentek mid-en a játékok mostanában csak low...GTA5 meg annyira le volt véve, hogy 1280 volt a max felbontás amit elvitt
Nem kell nekem fullhd, meg ultra...örülnék ha maxon futnának a játékok az is elég nagy katarzist okozna nekem
Másik kérdés, hogy egy ASRock FM2A75M-GDS alaplapba legjobb tudomásom szerint belemegy belemegy ez a 960-as kártya ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest