- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
-
válasz
Long Man #9799 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy ha valaki egy új driver telepítésénél a tiszta telepítést választja (berakja a pipát az opcióhoz) mint pl. én is, akkor utána minden esetben ismét teljesre kell állítani a kimeneti dinamikatartományt, mert nem ez az alapértelmezett, jó nem elfelejtkezni róla. Én is szívtam már vele korábban, szóval mindenképp érdemes berakni az összefoglalóba.
[link]
-
Isual
veterán
válasz
Long Man #9783 üzenetére
Közben én is találtam egy cikket és kicsit balfék voltam: [link]
Mivel DVI-nél a cikkben jelzett szekciónál (nVidia vezérlőpult, felbontás) nem lehet dinamikatartományt állítani, csak a videóbeállításoknál, ezért DP-n is csak ott állítottam, pedig ott van a cikkben jelzett Felbontás résznél is erre mód. Na ott nem állíltottam Teljes-re. Ezután viszont igen és egyből váltott a kép, elfogadtam az új beállításokat és úgy tűnik problem solved!
-
synthattik
aktív tag
válasz
Long Man #9728 üzenetére
Szia nem baj a hosszú iromány,azért van a fórum,hogy a kártyáról beszéljünk:
Azt én is tapasztaltam, hogy a programok különbözően írják ki a mért/számított értékeket. (pl. az Unigine Valley más GPU órajelet mutatott, mint a GPU-Z vagy az OC GURU II)
A 3 program közül a gpu-z a valós,az mutatja a tényleges órajelet,mennyire boostol a kártya.Ami a dobozra van írva az amit ténylegesen tudnia kell.
Nálam is 1392-re húzza alapon az órajelet,,volt nekem is 1-szer fent az oc guru,nálam okozott anomáliákat,órajelbeakadás,ventivezérlés probléma, szóval le is töröltem nem sok használat után.
Ajánlanám,az msi afterburnert helyette,azzal a vrm-on kívűl minden adatot tudsz nézni,akár játékok alatt is.
2 monitort idáig csak amd kártyára kötöttem ott működött nv-nél még nem próbáltam,abban nem nagyon tudok neked segíteni. -
synthattik
aktív tag
válasz
Long Man #9725 üzenetére
A wf2 pedig leállítja a ventiket,nekem is olyan van,csak a programok mutatják bugosan 20%-nak idle,de egyébként olyankor állnak.
Nálam alap ventivezérlésen max.1000rpm.et láttam kb,ott max 65c volt witcher alatt,ami azért elég szépen dolgoztatja.
Tuningnál,meg egyedi ventiprofillal,olyan 1300rpm max,61-62c a gpu.
Szerencsére én még nem hallottam milyen 100% ventivel,reményeim szerint nem is lesz arra szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest