Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz ScomComputer #112398 üzenetére
Ez PS4 vagy 3 emulator?
-
ScomComputer
veterán
válasz FLATRONW #112396 üzenetére
Ja ja de egész napom ráment szinte még az emultátorral belőttem,hogy fusson viszonylag normálisan a gpu malmozik a procit eszi nagyon...meg a több féle verzió is van belőle,és magyarítás sem megy mindegyikkel....annyiszor kifagyott,de már jó egér +bill.el megy mint egy pc-s game...
-
FLATRONW
őstag
válasz ScomComputer #112388 üzenetére
Ha ezt valamikor kiadják hivatalosan PC-re, akkor nagyon fel kell majd javítani. Nagyon kartonszerű az egész .
-
-
Raymond
félisten
válasz cyberkind #112385 üzenetére
Az osszes D+ SW/Marvel sorozat eddig ilyen volt ezert akkor nem igazan ertheto a meglepetes vagy felbojdulas. Az osszesnel az van hogy az elso resz hoszabb, a standard reszek kb. 35 perc es hetente jon uj epizod.
Ha neken a ST az alap akkor azt is szidni fogod vagy mar most kezdhetsz beletorodni a dolgokba mert az S4 abbol se jon ki egyszerre. Marmint hogy a Part 1 egyes reszei nem lesznek egyszerre elerhetok.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
proci985
MODERÁTOR
itthon 120" + 7.2 (benq/grandview/yamaha/klipsch) van. en megszoktam, barati korben viszont vissza szoktak jelezni, hogy a pillanat amikor lesotetitem a szobat (sved nyarba dupla sotetitesem van) es a motorral leengedem a vasznat, az egy az egyben ugyanaz a feeling, mint egy mozi. foleg a 0.9-1.2es nezesi tavjaval. covid alatt szerettek valamiert
nagyszobaval kicsit maceras osszehozni, de egy motoros vaszon eltuntetheto. csak duplazza a vaszon koltseget, viszont a strapabirosagat is.
olyan szempontbol zsenialis, hogy azt nezi az ember, amit akar (illetve amit mar kiadtak). vagy azt is ami nem megy moziban.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
cyberkind
félisten
válasz Raymond #112384 üzenetére
Első SW sori, Marvel már volt. De én a Stranger Things-hez hasonlítok minden sorit, ahol ugye kitolják az egészet rögtön, persze, azok alapból sorozatnak készülnek.
Ami a legjobban meglepett, hogy csak 35 perces volt a 2. epizód, kicsit karcsú és izzadtságszagú.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Azért a Dízni elmehetne oda, ahol a Napocska se süt, nem elég, hogy kb semmibe se nézik a május 4-ét, még ki se dobják egyszerre az egész Obi Wan sorit, ezek mellett a nyitóepizód után, a 2. rész már csak 35 perces se, nem is tudom hova tenni az egészet, olykor jó, de persze ez csak az eleje, és ez anno filmnek készült, de ez ilyen ütemben kicsit csalódás, és talán az is marad ilyen ütemben, hiszen ha minden igaz, minden héten jön egy rész.
Röviden: Ha nincs Ewan McGregor, az eddigiek a kaka szintjével vetekednének.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Tudom, hihetetlenül hangzik, de én a moziba egy dolog miatt jártam anno, az pedig a film, a többit utáltam régen is, és most is, ebből a kényelemből az esetek többségében, de igazából most már mindig, nem vagyok hajlandó leadni, márpedig az emberek mindent is csinálnak a film alatt.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #112376 üzenetére
Nagyon technikai oldalról közelítitek meg a témát :)
Csajoddal/feleségeddel/legjobb haveroddal elmenni moziba, ráhangolódni a filmre, popcorn illat, f@szomatmá a huszadik előzetesbe... A mozi élmény, amit semmilyen TV nem ad vissza, ahogy a nagy vászon élményét sem.
Minőségben persze messze elmarad már a mozi, de akkor is egészen más.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-=RelakS=-
veterán
Nekem az Alien bejött moziban, pedig tévén más sokszor láttam. Persze, hogy az Aliensre beteg lettem, és nem tudtam még egyszer megnézni.
Még egyszer, mert először moziban láttam. 6-7 évesenItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112375 üzenetére
Nálam nem sokáig működött a hagyományos mozi faktor, azóta meg pláne nem, egyedül csak az Imax-ért vagyok hajlandó áldozni a személyes kényelemből, máshol nincs olyan film.
-
ScomComputer
veterán
válasz cyberkind #112374 üzenetére
Annyiból igaza van,hogy nagyobb az élmény és látvány....régebben volt valami repülős,b@szós,háborús film ami nagy hype-ot kapott anno..(annyira,hogy a címére se emlékszem )...de azt is írták,hogy húúúú nagyon nagy...én megnéztem 4k-s tévén...nekem nem adott nagyobb élményt mintha a 40 éves Colombo-t néztem volna...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112373 üzenetére
Ha komolyan gondolnák ezt a nagyvászon dolgot, mindenhol csak Imax lenne, a 3D meg a társai még a wc-be se férnének be, szóval csak bullshit, Imax-en aláírom, hogy minden arra készült film egy filmünnep, de a többin... Ez a baj, ha az ember lát egy Imax filmet, ha meg az a film az Avatar meg Tron volt, amik durva jól sikerültek látványra, akkor az sakk-matt örökre.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz cyberkind #112367 üzenetére
Ez az.. [link] ..
#112368Raymond:Idézet egy kritikából:
"A Top Gun: Mavericknek megvannak a maga hibái, néhány esetben akár ordító hiányosságai is, de az az adrenalintúladagolás, amit a gigászi finálé okoz, kötelező nézéssé teszi - nem ultraszéles monitoron, nem 4K-s tévén, hanem csak és kizárólag a nagyvásznon."
Forrás..
Milyen igaza van ![ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
A Top Gun: Maverick utos lett
-
cyberkind
félisten
Star Wars Jedi:
Fallen Order 2Survivor 2023-ban jön. -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #112362 üzenetére
jaja, immerzio szempontbol jobb az fps . FC2-4et is amiatt emlegetjuk
Raymond:nagyon sok minden stimmel a CP77ben is. en pl imadtam, hogy a belvarosban ugyanugy az egig ernek kodben az epuletek, ahogy Chicagoban is. a kulvaros is stimmel. eszmeletlen hangulata van.
-
ScomComputer
veterán
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #112361 üzenetére
En inkabb arrol beszeltem hogy az atgondolt reszletek hianyznak. A CP-ban ott a varos, de nincs meg az a reszletmunka minosege mint a GTA-ban. Ott ha barmit megnezel az ugy nez ki ahogy az eletben is lenne es passzol oda ahova raktak. Minden reszlet, az ut, jarda, jardaszegelyek, atkelok, ezek apro reszletei, korlatok, lampaoszlopok, szemetesladak es a tobbi reszlet. Az atmenetek ezek egyes reszei kozott van epp az elhelyezesuk. A CP-ban egy csomo dolgo vagy hianyzik vagy ha van is akkor messze nem azon a szinten mint a GTA-ban. Peldaul a jarda vagy a setany bizonyos meretu es anyagu "lapokbol" all. A tobbi reszlet viszont nem ugy van ott ahogy azt az eletben latnad hanem ahogy eppen esett, peldaul a behajtast akadalyozo oszlopok helyezese es azok talalkozasa a jarda/setany anyagaval teljesen realitasrombolo. Vagy az itt-ott a betonaradatban felbukkano fak vagy bokrok ahol van (mint az eletben) egy resz ahol nincs beton, de ez a CB-ban annyit tesz hogy valaki kihagyta ott a jarda/padlo objektumot es texturat es annyi. Ezert van hogy a texturalapokbol random hianyzik egy reszlet vagy az atmenetnel vagy egy letezo kozepen. Plusz mas detailing sincs ott ennel. Es rengeteg ilyen van meg a jatekban.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #112359 üzenetére
A GTA V-ben utálom, hogy single-offline 3 karaktert kell irányítani felváltva... értem én hogy így egy sokkal nagyobb és részletesebb kép tud kirajzolódni a játékosban, de nekem nem tetszik.
Annyit csináltam a megjelenés napján, hogy FPS nézetben élvezkedtem a játék világában. Mert hogy addig hivatalosan nem volt FPS támogatás a GTA-k ban.
Sosem fogom elfelejteni, mikor végre szabadjára engedett a játék és FPS nézetben az egyik erdő szélére mentem és hallgatóztam meg nézelődtem hogy mennyire jól néz ki és a hangok is de rohadt jók.
Beljebb mentem az erdőben, erre hallom a puma jellegzetes hangját majd rám ugrott az állat és megölt... kb majd össze csináltam magamat mert az a hang és kép sorozat hatás amit akkor ért FPS nézetben az nagyon intenzív volt. Kb kifakadtam hogy mi a rossebb volt ez Ugye addig nem nagyon voltak ilyen ragadozók a GTA-k ban... (a San Andreas-t sosem tudtam x óránál tovább vinni pedig számtalanszor ugrottam neki.. utáltam és utálom most is)
A GTA V multi-online része az amibe bele szaladt kb 1200 óra. Az offline-single részével meg összesen 28-38 órát ha játszottam és nem úgy hagytam a gépet...
Kb a GTA 2 introja miatt van most egy E39-ces ugyan olyan BMW-m Imádtam és imádom a GTA 2-őt!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #112360 üzenetére
ez szep meg jo, csak sajnos latszik, hogy a wireframe es az engine mennyit bir. Vesd össze ezzel az autot: a lenyeg a rozsdafolt ahogy latszik, hogy eszi az illeszteseket. ezt reshade + high quality texturakkal nem lehet utolag megoldani.
vagy ez, avagy a bejarhato metropolis tenyleg annak is nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #112355 üzenetére
en open-world deus exet vartam es kb azt is kaptam . CP77 nem tokeletes minden szempontbol, de utana a Far Cry 6vel megvolt az "ugyanaz, csak minden szempontbol rosszabbul" erzes.
Raymond: GTA5ot anno PC megjelenes napjan vettem, toltam par orat... de valahogy nem jott be. nem tudom mi hianyzott, anno a GTA1-2vel nagyon sokat toltam.
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #112350 üzenetére
Nekem az utolso az FC3 volt, a FC4-nel mar a bemutatok se jottek be. A FC5-ot akkor vettem meg amikor durva akcios volt es jatszottam egy darabig, de talan az elso leutenant unlock-ot se csinaltam mar meg. Valami hianyzik belole. A New Dawn nincs meg, de kinezetre talan majd kiprobalom amikor valamikor 5eur lesz. A 6-os latvanyvilaga nekem nem jon be, a grafika es az effektek nekem visszalepesnek tunnek.
"nekem mar a CP77 volt az etalon"
A CP2077 kilometerekre van a GTA5 reszleteitol sajnos. Azt a jatekokt egyelore semmi nem uberelte ami a jatekvilag felepiteset, mechanikat es apro reszleteket illeti.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #112350 üzenetére
FC6 sajnos tenyleg visszalepes. nagyobb baj, hogy FC6nal nekem mar a CP77 volt az etalon, hogy egy open-world immersive FPS igy kene, hogy kinezzen
Hidd el, fogsz még a jövőben a CP77-nél lényegesen jobb open world FPS-t kapni, az a játék millió sebből vérzik, az etalontól fényévekre van, de kitárgyaltuk már sokszor az elmúlt másfél évben..Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz hszilard666 #112353 üzenetére
Klausztrofób érzés, Far Cry-ban? Na olyat még soha nem éreztem, eléggé paradoxon...
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
hszilard666
veterán
válasz snecy20 #112347 üzenetére
Hát, nem tudom, lehet hogy akkor másik játékkal játszottunk! A szereplők is borzasztóak voltak, nem volt meg a misztikum és a klausztrofób érzés mint a 3 ban, sem pedig az a nyomasztó elveszettség, így a tettrekészséget sem éreztem játék közben. De lehet velem van a baj.
proci985:
Trú, a 3 ban a második sziget tényleg ellaposodott kicsit. :/Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz cyberkind #112329 üzenetére
Egy dolog miatt lenne értelme, ha megcsinálnák rendesen a Ray-Trace támogatást addig hw szinten is.
Erre azért még szerintem kicsi az esély a 7700XT RDNA3??? esetén... de az azutánira talán már lehet majd egy új konzolt építeni... de az inkább 2024-25 fordulója körül lehetséges leghamarabb szerintem.
Akkor már reálisan jöhet egy újabb konzolgeneráció is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #112349 üzenetére
970 G1el (gyari 20% OC) 30 fps megvolt 5760x1080ban . meg kifogyott a 3.5GB memoria es nagyon durvan mikrolaggolt.
290X egy fokkal jobb volt, kb amiatt a jatek miatt (is) lett ket 290X, vizen vegul. a 290x matrix platinum alatt elfozte a memoriat a gyari hutessel. viszont ugy mar volt 60fpsem, 3 kijelzon meg egesz eszmeletlen hangulata van mai napig.
nekem a kedvencem a hegymaszos reszek voltak a terkep szelein. imadtam a hangulatat.
FC6 sajnos tenyleg visszalepes. nagyobb baj, hogy FC6nal nekem mar a CP77 volt az etalon, hogy egy open-world immersive FPS igy kene, hogy kinezzen
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #112348 üzenetére
a negyedik resz viszont idovel jobb lett. reszben ugy, hogy a masodik vegigjatszas teljesen mas elmeny ugy, hogy vegig tudod, hogy ez itt a hazatero kiraly meseje. az egesz szeria legjobban kidolgozott karakterei itt voltak, tetejeben a felfedezes resze elsorangu. van annyira gyonyoru, mint anno a masodik resz volt a maga koraban
Ha meg csak barangolni akarsz, akkor az FC4 térképe mai napig etalon. Az atmoszféra, a köd effekt stb., meg nem lehetne mondani hogy 8 éves a játék, mert sok tekintetben az FC6 kinézetben visszalépés. Anno még 2015-ben nem nagyon volt mód a GTX970-en csutkán maximumra tolni minden grafikai opciót benne...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #112347 üzenetére
spoileres hsz
FC5 elott elovettem ujbol a korai Ubis reszeket (FC2, FC3, FC4). a 3 nagyon rosszul oregedett, gyakorlatilag Vaas utan (az egesz deli szigeten) osszeomlik a sztori. tetejeben modern hardveren egeszen szornyen fut. 1080p meg oke, de harom kijelzon eselytelen volt epeszu fpst kicsikarni belole.
a negyedik resz viszont idovel jobb lett. reszben ugy, hogy a masodik vegigjatszas teljesen mas elmeny ugy, hogy vegig tudod, hogy ez itt a hazatero kiraly meseje. az egesz szeria legjobban kidolgozott karakterei itt voltak, tetejeben a felfedezes resze elsorangu. van annyira gyonyoru, mint anno a masodik resz volt a maga koraban.
a 6 Ming DLCje volt egyebkent a legjobb.
az 5nel valahogy nem jott ossze az a bravur, ami a korabbi reszeknel. avagy osszehozni a szornyu settinget pont annyi humorral, hogy az egesz meg elviselheto legyen.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz hszilard666 #112346 üzenetére
Én kevertem a 4-et az 5-tel, amikor írtam...
Igazából a 4 volt az utolsó igazán jó Far Cry.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
hszilard666
veterán
válasz ScomComputer #112344 üzenetére
A Far Cry 3 az egyik kedvenc játékom evör. De a 4 annyira rossz lett hogy csak azért fejeztem be anno hogy ne legyen elpazarolva az a pár óra amit beletettem. Annyira csalódás volt nekem a 4 hogy azóta egyik Far Cry címmel sem játszottam.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #112344 üzenetére
Perpillanat Far Cry 4 nekem már ingyen se kéne..
-
ScomComputer
veterán
Akinek kell vigye,még ingyé van...
BioShock Collection is out for grabs, FarCry 4 next month ON EPIC ! -
cyberkind
félisten
Nekem nem, ha az előző gent nézzük, ott is ez a 3-4 év volt az erősebb gépekig, és meg is jöttek, jelenleg csak értelmetlen minden téren, de elfogják tudni adni, ebben biztos lehetsz. A Series S-ből azért, mert az a legjobban fogyó gép, imádják mert olcsó, na ugyanennyiért lesz egy erősebb S, és még inkább best buy kategóriává fog válni az a konzol, abszolút jó lépés. Valamilyen kínai konferencia, ez a neve: TCL Technology.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #112329 üzenetére
Nekem ez eléggé hihetetlen. A következők a kérdéseim:
Még a jelen generáció is gyártási/ellátási gondokkal küzd, hogyan adnának ki egy újabbat 1-2 éven belül? PS5-re még játékot is alig láttunk, pedig lassan két éve már, hogy megjelent.
A másik, hogy az 1440p 60fps renderről fellépni a 2160p 60fps-re a matek szerint kb. 2.25-szörös erőforrást kíván. Ezt behoznák egy fél generációval? Ilyen gyorsan megoldották, hogy azonos fogyasztás, és olcsó gyártási költség mellett ekkorát ugorjon a teljesítmény?
Series S-ből mi a pélónak kell fél generáció? Az most nem fullHD-ben rendel egyébként?
Az AMD most jött ki a FidelityFX 2-vel (vagy hogy hívják) amitől elájult a szakma, hogy minőségre elérte a DLSS-t, ebből is látszik, hogy effelé tendál a jövő. Nem a natív pixelszámot növelik, hanem felskálázó technológiákat fejlesztenek. Akkor most ehhez hogy jön, hogy 1-2 év múlva kiadnak egy olyan generációt, ami 2.25x-ös teljesítményre képes?
Egyébként ez milyen konferencia? sosem hallottam róla.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
ScomComputer
veterán
válasz keIdor #112340 üzenetére
Pontosan így van, sok orosz, ukrán játéknak lőttek pl. az Ill-ből se lesz semmi az idióta youtuberek hiába tolják a bullshit-et....utána nem néznek...a stalker2-nek is lőttek...
#112335xEon1337.....ezen én is sokat elgondolkozom,húú hányszor már,de aztán mégse...
a BF3 és BF-hez nem kell 12900K@5.4Ghz...az tuti...mostanában csak ezt tolom... -
keIdor
titán
válasz xEon1337 #112335 üzenetére
Engem hála isten még sok minden leköt, akár több végigjátszásra is. Viszont egyre kevesebb cím jön minden évben.
Régen évi 15 cím érdekelt, ez mára lecsökkent a felére kb.
Mivel minden is késik.
Bemondanak egy kezdő dátumot és elmegy 2-3 év, mire tényleg kijön.
Ha nem tudják ők se, hogy mikor lesz kiadható állapot, akkor inkább ne mondjanak semmit…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zebra_hun
veterán
válasz xEon1337 #112335 üzenetére
Ugyanerre jövök én is rá. Gyönyörű játékok, szinte 0 játékélménnyel.
Inkább kitanulom az oc/optimalizálás világát. 20 éve Battlefield, de mire egy vmire való gépem lett, elmúlt.
Hétvégére pont szervezzük haverokkal a 2002-ben megjelent Bf1942 játékestet. Másoknak nevetséges grafika, de a hangulata az az, amin megszerettem a sorozatot. ;)
Nem adom el, gyerek most kezdi, szegényt szabályozzuk rendesen, de eltiltani sem akarjuk, függő se legyen. -
-=RelakS=-
veterán
válasz proci985 #112337 üzenetére
500Hz-es monitoron gyakorlatilag bármilyen sebességen mehet a játék, nem fogsz azért idegesítő rángatást tapasztalni, mert összemérhető a renderelés sebessége a megjelenítés sebességével.
Bekapcsolt vSync gyakorlatilag 2-4ms késleltetést fog eredményezni, így megszabadultál szinte ingyen a képtörés hibától.
A G-Sync és FreeSync lesz kb felesleges ezekben a monitorokban, mert ne mondja nekem senki, hogy ki fogja szúrni, ha egy játékban az egyik képkocka 2ms, a másik meg 4ms, feltételezve, hogy tud a játék 250-500Hz között renderelni.Mindezeket a 240Hz-es monitoromon szerzett tapasztalatokra építve mondom. Jó rajta a G-Sync, de az OBS nem szereti, így kikapcsoltam, változást szinte nem is látok.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #112332 üzenetére
500Hznek nem tudom mennyi ertelme van.
jatekoknal van engine limit. amikor kb 10-15 eve neztem a szakirodalmat akkor kb az volt a velemeny, hogy az enginenek uresben (nincs render target -tehat semmit nem rajzol ki-, de az engine loop fut) altalaban ilyen 300fpst kell tudnia az adott csucshardveren. annyibol mondtak, hogy van eleg mozgaster a kesobbiekben optimizalni.
korai engineknel (idTech2 es a raepulo Source engine) az fps szam novelese csinalt anomaliakat. ld CSben magasabbat lehet ugrani nagyobb fps mellett. kesobb erre tobb orvoslat is volt, reszben erre adott megoldast a 30 / 60fps hard cap.
500fpsre kizart, hogy barki barmit is valaha optimizalt. ahogy nezem a CS jelenlegi rendszereken fut 300fpssel, szoval oda talan az 500nak is van ertelme. Egy 25 eves enginerol beszelunk amit a maga koraban kb kizarolagosan a sebessegre raktak ossze, hogy elbirja az elso 3d / full 3d (quake / quake2) fpst. es kb 20 eve obsolete
-
őstag
válasz Puma K #112334 üzenetére
Én adom el az egész hóbelevancot nyáron, mivel bár időm lenne, idén még egy percet sem játszottam a gépen, mert nem köt le semmi. A youtube és az office elfut bármin, ehhez felesleges az 5900x és az rtx 3060ti.
Már csak arra várok, hogy megjelenjen a piacon a Surface Laptop 5 (12th gen intel) vagy az új Macbook Air, bár utóbbitól kicsit félek, mivel még sosem volt macem.
"Less but better" - Dieter Rams
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #112331 üzenetére
Á!
Kíváncsi leszek, hogy ha a felbontás és az FPS szám fétis kerete elfogy... akkor utána mit találnak majd ki...
Bár... az Nvidia most/a héten az 500 Hz-ces monitort dobta be mint újdonság és jönnek a szétlassított képkockájú felvételek amin mutatják, hogy a szomszéd Peti lábát mennyire pontosan tudod eltalálni a levegőben...
-
cyberkind
félisten
Bahh, 2 nap és jön az Obi Two sorozoat.
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112326 üzenetére
Kell a szomnak Amd, tökéletesen elég a konzolba!
-
ScomComputer
veterán
-
Raymond
félisten
-
Gyula84
veterán
-
ScomComputer
veterán
No most kipróbálom ezt,hogy megy... [link]
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #112320 üzenetére
-
kevike576
senior tag
válasz ScomComputer #112314 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Ha egyszer nagy a család, ott mindig előfordulhatnak feszültségek.. [link]
-
Puma K
nagyúr
Something relaxing: videó (a videón belül jobb fent adsz rá hangot)
[ Szerkesztve ]
-
Beaumont
aktív tag
Azt a ***va... ha meglattam volna alvast szinlelek...
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
őstag
válasz ScomComputer #112313 üzenetére
Wtf
-
zebra_hun
veterán
Ezzel aztán biztos mély álomra szenderült ;)
-
ScomComputer
veterán
Sok boldogságot a félifjú párnak.... [link]
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #112308 üzenetére
Amugy erdekes modon nem terjeng a fuszag a kornyeken, pedig ez egy call center, abbol az 1200 emberbol kb 1100 20+ korosztaly.
Mivel a fizetes nem tul jo csak max a csomag amivel jon igy sokan csak ugrodeszkakent jonnek kis idore aztan mennek tovabb.Amugy olyan monitorozason megy at mindenki itt, hogy tenyleg csak jut be akinek soha semmi rossz huzasa nem volt eddig
...
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #112300 üzenetére
Az a legjobb ha sajatodba koltozol, onnan soha tobbet nem lesz gondod a gepfejlesztessel, meg esetleg megfejelheted egy gyerekkel (amibol nalunk 2 lett egy csapasra ) es azon talalod magad, hogy azon gondolkodsz mibol kellene munkaidoben megtobb penzt csinalni amelle amit eleve kapsz, mert az pont nem eleg amit kapsz...de extra idod nincs delutan plusz melot vallalni...szoval olyan melot kell keresni ahol munkaidoben tudsz meg egy munkat csinalni
Nalam most ez a terv, de jelentem meg nincs semmi otletem, hogy ez hogy valosulhat meg
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest