Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Ma az ismert spanyol boltban(ahonnan sok-sok vga jött az országba) ennyi volt a giga master X670E....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Raymond #113798 üzenetére
erre hazaknal ilyen 9000 eurot mond a kormany, hogy annyival keszuljon mindenki a futesi szezonra.
halo kartyanak jo lesz, bar a 3090TI utan nem tudom, hogy azt mennyire lehet mar komolyan venni egy 2000 euros kartyanal, amit egyebkent se lehet kapni. ld meg Titan Z, amibol allitolag volt globalisan 3000 darab.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #113797 üzenetére
Csutortok-Pentek kiderul mit lepnek a banyaszok jovo kedden pedig az NV bejelentes.
Aztan ha 4090 lesz csak valami 1500-2000EUR+ aron mert igy akarnak elerni hogy a 850EUR-or 3080 12GB, az 1000EUR-or 3080Ti es az 1200EUR-os 3090 valamivel atraktivabban nezzen ki akkor valjon egeszsegukre. Majd meglatjuk hol lesz az a pont amikor azoknak a zome is aki inkabb uj kartyat venne ranez a hasznaltakra mert olyan aron lesznek.
ebay.de-n meg nincs igazan az ami USA-ban vagy eppen Kinaban, de azert a 400-450EUR-os 3070 (boltban 580-620-nal vannak az olcsok) mar mutatja merre fognak menni a dolgok. A 3080 kinalat ott szinte rohejes, 700-800EUR kozott kinaljak a boltban meg 800-850
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #113796 üzenetére
Jah nagyon furcsa most ez a teljesitmeny lepcso ami varhatoan a xx80 es felette lesz.
Illetve Pascalnal lattunk hasonlot, de azota ugye "megszoktuk" hogy az xx80-as nem nagy visszalepes az xx80Ti-hez kepest.
Erdekes lesz a masik oldal is, szerintem nem veletlen most az, ahogy kinez a pletykak alapjan a felhozatal.
Tudja itt mindenki mindenkirol centire pontosan, hogy mire szamitson.Mindenesetre semmit nem szabad venni amig ki nem jon mindket oldalrol a felsohaz
Max hasznalt nyomott aru regit, amin mar nem buksz hatalmasat....
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #113793 üzenetére
Hát igen, csak úgy érzem az igazi nagy ugrás csak az AD102 lesz, ha megnézed, az AD103 nagyon le lett csupaszítva.
Szóval itt igazából meg kéne várni a 4080Ti-t, mert az úgyis AD102 lesz csak direkt tartogatják 2023 végére, szokás szerint.
A 4090 drága.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Intel Arc GPU effectively cancelled: 'decision has been made'
Nemtom igaz-e mert kozben videocardzon meg azt irtak reggel, hogy minden f@sza
Remelem nem igaz, mert nagyon kellene a ket sunyi melle egy harmadik fel a VGA piacon....
-
keIdor
titán
Mennyiért lehet ma eladni egy RTX 3080 10GB Strixet kb?
Megkérdezem, mert tele vagyunk aprósokkal.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #113788 üzenetére
hala egnek az eleg jo visszatarto ero, ha nincs ra (biztosan) blokk .
snecy20: szetbontottam a kort kettove, szoval atszerelessel kb 2 ora alatt megvan (blokkcsere magaban egy ora modern kartyaknal).
viszont ha nincs blokk akkor explicite buko a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
alakul ez, PNY 3080 XLR8 12GB 700 eur.
ahogy nezem a 3080 10GB es a 3080 TI 12GB ref PCBt hasznal, viszont EK oldalan nem talalok infot, hogy van e blokk.
-
ScomComputer
veterán
Ahun a pirosszájú E !
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #113780 üzenetére
Nextgen=definiáljuk a jövőt. Emlékszem a Killzone-ra a premierkor, a játék szar, de amit technikailag tudott, az nem volt semmi, az kb előrevetítette mit is kell majd várni, de ugyanez volt a Driveclub is a következő évben, sőt, az talán most is tud valami igaz extrát. Ha meg az igazi nextgen élményt akarom írni, akkor jöhet az Unchrted 4, de ez már 2016.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #113782 üzenetére
Azota is varom az okos forumozot, hogy ellasson 30 fele ITX lap linkkel
De ugy latszik en vagyok a hulye (mint mindig), hiszen mindenki IS erti csak en nem ertem ezt, es fordujjjak orvoshozPS5-ot csak akkor ha lesz vegre MSRP-n digital verzio, majd en veszek hozza jatekot, ne adjanak hozza dragan, David megoldja
De sztem nem lesz belole semmi amugy, azert is nezegetem az ITX cuccokat, majd abbol rakok ossze egy kis PC-t, laptop meg majd megy utjara, Erzsitol nem orokoltem semmit, igy ez lesz az "olcso" megoldas a "back to business"-reSajnos 20+ ev PC-zest eleg nehez kinojjek
...
-
ScomComputer
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #113780 üzenetére
Hallod tegnap este beneztem a Sony UK-hoz es regisztralas utan lehet venni PS5-ot
Vasarnap este, amikorra altalaban minden is elfogy
De vegul nem vettem semmit, itt is bundle van, egyszeruen nem veheto anelkul...erdekes modon laza £50-el dragabb a gep Horizon Forbidden Westel mint az alap gep lenne ha elerheto lenne...a jatek erdekel, de tovabbra sem tartom fairnek, hogy £28-os jatekot muszajbol meg kell venni £50-ert.
Jo tudom nem ezen a par fonton mulik a eletben maradas nah
Viszont a lenyeg, hogy ez mar jo jel ha mar a hivatalos Sony oldalon tudnek venni, nah majd megnezem mi lesz ev vege fele, addigra meg rendezodhet is a helyzet[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #113779 üzenetére
PS3 nem x86 volt a PS4 viszont igen. Azt azért engedték el hamar, a Cellre nehéz volt programozni.
Na, várj. Next gen játék. Definiáljuk ezt. Mit takar ez a kifejezés? Már akkora ugrás nem lesz, mint PS1, PS2 vagy PS3 váltásnál. Szóval ilyet kár várni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #113777 üzenetére
Tehát kijött a nextgen, csupa új és értelmes ficsörrel, de igazi nextgen játékok nélkül, tényleg volt értelme ennek. Jó és szép, hogy nonstop érvelsz értelmesen ebben is, de tudod, hogy totál más indíttatásból lett a PS5 kitolva, az Xbox más, ott ez volt az egyetlen út.
Emlékszem az előző gen hódítására, ott a Sony ezerrel vágta le a PS3-at, amint a PS4 kijött, gyakorlatilag semmit nem kapott utána az előző gen, ehhez képest most...
[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
válasz Raymond #113765 üzenetére
Ez így van, pénz beszél.
Kopogtat a megélhetési válság, meglepő vagy sem, de nyugaton is vannak emberek, akiknek drága még mindig a legújabb konzol 500€/$-ért és még mindig last genen vannak.Ez ilyen. Mi “fanatikusok” itt a fórumon könnyebben szánunk pénzt a legújabb fejlesztésekre, mert érdekli az embert, különben nem lennénk itt. Az a 150 millió ember meg egyszerűen csak alkalomadtán játszana. Koca gamerek még sokáig nem váltanak.
cyberkind: Pedig volt. Töltési idő ég és föld. Hangerő ég és föld, de csak Sony oldalra igaz ez, 1440p+ pedig 60 fps-sel konzolon is alap lett. De terjed a 4K 40 fps is, csak 120Hz kijelző kell hozzá.
Én is elengedném AAA terén a last gen konzolokat, csak üzleti oldalról ez tökönlövéssel egyenlő.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz ScomComputer #113774 üzenetére
Ez most mi? Még a végére kitalálták, hogy mit kéne kezdeni a selejttel?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
ScomComputer
veterán
Na végre ezt vártam már...juj de jó.... NVIDIA preparing more RTX 30 GPUs.....
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #113768 üzenetére
Meg, foleg, hogy nem kapni Oket
Vagyis PS5, amire en nagyon ravoltam kattanva azt azota sem kapni, pedig par helyen mar honapok ota felvagyok iratkozva
Illetve ha nem lennenk vallogatos g3nyo akkor mar vehettem volna 3 felesleges jatekkal 2 controllerel jo dragan...
De nekem a digital boven eleg lenne olcson, csak epp nem letezik[ Szerkesztve ]
...
-
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #113765 üzenetére
Jo ertem en, meg ugye mondogatjak, hogy a fejlesztes is 3-4 ev stb nullarol az uj konzolokra.
De mire eljutunk oda, hogy lehetne jobb grafika, mert elfelejtettuk a regit, addigra mar az uj is elavult lesz, szoval megint varhatunk PC-sek, hogy majdcsak egyszer lesz valami[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Assassin's Creed Mirage will launch in 2023 on Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Stadia, and even Amazon Luna. The game will be available on PC for users with a Ubisoft+ subscription.
Van aki meg mindig nem kepes elfelejteni a regi szottyos konzolokat, remelem azert lesz egy eros grafikai javulas PC-n es uj konzolokon a regi kenyerpiritokhoz kepest.
...
-
FLATRONW
őstag
válasz ScomComputer #113762 üzenetére
Arról nem tudni semmit, de szerintem bőven elképzelhető az év végi megjelenés.
-
FLATRONW
őstag
Ha minden igaz, akkor október 19-én jön PC-re az Uncharted.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #113758 üzenetére
Ott irjak, hogy 30c fokos ambient temp mellett 65c fok volt a VGA a proci meg 35c...erdekes
...
-
ÁdiBá
veterán
Valaki jártas esetleg hangositásban? Mikrofon dolgokban?
Lenne egy olyan kérdésem, rendelkezem Denon DJ Prime 4 StandAlone dj pultal, készülök hangósitásra, JBL EON 715-718S Aktiv hangfalaimmal.
Egy családi programon Bábos fog játszani, lesz neki mikróportja.
Milyen eszköz kell ahhoz hogy én rátudjam kötni a hangfalra vagy a dj pultra balanced módban.
Gondolom van egy vevő és egy adó.
De most honnan tudom hogy milyen jeladót szerezzek be az adott mikroporthoz?
Tudnátok segiteni ebben?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
Gyászol Anglia gondolom.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
válasz snecy20 #113751 üzenetére
Szépek az órajelek,kíváncsi is leszek mit mennek..nálam most egy nagyon jó(gold) 12600K-van...Igaz csak használaton ,mert én raktam össze a gépet,de tulaj külföldön van,nemsokára jön haza...
jobbklikk a nagyhoz képek...
De 5500-n is stabil gamek alatt.. [link]
Kíváncsii leszek zen4 meddig lesz húzhatóóóó ...
Van CB23 is...egy 280-s arctic aio van rajta nem lehet túlzásokba esni..de 24/7-re az 5300 full stabil..[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #113750 üzenetére
Ezek az órajelek már tényleg nem rosszak..
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ScomComputer
veterán
Ha másra nem is nagyon (a leak-ek szerint,ryzen vs. intel) de az órajelekre lehet majd húzogatni azt a bizonyos "epenist".... [link]
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Hát EUR-ban is jó drágák lettek az i14P-k, de a forint árak…
Jézus isten… 150 ezres emelések, úgy, hogy USD-ben ugyanannyi. 1 év alatt. Oké, erős a dollár, de a világ egyik legszarabb devizája lett a forint és itt ez ki is jön. Plusz rekord magas áfa.De hát, április 3-án ez kellett. Amit elértek vele, hogy valszeg soha többet nem költözök haza. Innen felállás már úgyse lesz, rosszabb meg biztos lesz még…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nem volt időm nézni az eventet. Lesz i14Pro? Megéri?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Apple Event konklúzió: kurvára hiányzik Steve Jobs.
-
CJ4567
nagyúr
válasz ScomComputer #113740 üzenetére
Ez annyira szép, csak nem fogod a procihűtő/GPU hűtő alatt látni
No Sana No Life
-
ScomComputer
veterán
Cooler Master CryoFuze Violet Thermal Paste/12.6W/mK/...Újpest drukkereknek kötelező lesz ezzel pasztázni..
Info... -
Devid_81
félisten
Upcoming RTX30 lineup:
3060 8G
GA106 128bit 8GD63060Ti D6X
GA104 256bit 8GD6X3070Ti
GA102 256bit 8GD6X— MEGAsizeGPU (@Zed__Wang) September 7, 2022
...
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #113734 üzenetére
Otso B550+5800X (3D) DDR4 a megoldas.
Ahogy nezem a DDR5 meg mindig kozel dupla aron van mint kellene legyen, alaplapok dupla aron lesznek, egyedul a proci ara nem nott...de minden mas igen.
Akinek kell az a +10% jatekokban es megeri neki dupla annyit kolteni a gepre valljon egeszsegereNyilvan aki 720p-ben jatszik annak akar +25% is lehet az FPS boost +100%os aron de nah
...
-
snecy20
nagyúr
Valami 110k-ért vettem 3 éve az X570 ACE-t -... most ez a kategória kapott egy 2x-es szorzót, bár ebben ugye a HUF romlása is benne van.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Raymond
félisten
Azt hiszem en megint "sporolok" egy rakat penzt mert a mult penteken kikapcsoltam a nagy gepet es azota is ugy van Nagy nyomas tehat nincs a valtasra.
-
ScomComputer
veterán
Nem lesz olcsó,pedig nekem egy Pro -P is megtette volna,de itthon lesz 150k is....meg kell várni a B650-t...
Info -
Devid_81
félisten
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #113726 üzenetére
Nem nezegettem telefonon tulsagosan, bocs
-
nagyúr
válasz ScomComputer #113730 üzenetére
Nem sokat, viszont tény hogy nem csak a bánya gyengélkedése vagy az ETH körüli bizonytalanság az oka, hanem úgy az egész év, meg hogy mindennek elszállt az ára, és sok helyen az okoz problémát hogy 25.-e környékén még legyen mit enni, nem az, hogy gépet fejlesszenek, vegyenek.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ScomComputer
veterán
válasz Shkiz0 #113729 üzenetére
Valószínű,éppen akkor,na ezért ne írogassál nekem....
De amúgy meg hiába a csökkenő ár nem kell senkinek...te mostanában mennyi "olcsó" 3090+3090Ti-t adtál el ?
Én 3080-al gépet se raktam össze mostanság,talán a nyár elején 2db, de 3060 3070 és 6700 annál több...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ScomComputer #113728 üzenetére
Később szerkesztetted, amikor írtam, még nem volt ott az "ez akart lenni rész"
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
-
ScomComputer
veterán
válasz Raymond #113725 üzenetére
Igen,lehet majd ha jó lesz a link...
"https://www-techpowerup-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.techpowerup.com/298562/nvidia-rtx-3090-series-and-rtx-3080-series-in-free-fall-rtx-3090-ti-at-usd-1-099-rtx-3080-ti-at-usd-739?amp_js_v=a6&_gsa=1&&usqp=mq331AQIKAGwASCAAgM%3D#aoh=16624630770696&csi=0&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.techpowerup.com%2F298562%2Fnvidia-rtx-3090-series-and-rtx-3080-series-in-free-fall-rtx-3090-ti-at-usd-1-099-rtx-3080-ti-at-usd-739"
Ez mi ?Ja nyomkövetés share már látom..
Ez akart lenni... [link][ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Remelem ezt valaki belinkeli 2 centes Jay-nek [link]
Na meg az osszes ilyen cikket es hirt a kovetkezo napokban es hetekben.
Hogy nem sul le a bor a keperol...
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 4080 reportedly has 16GB and 12GB AIC varaints
RTX 4080/12G incoming
Jensen papa megoldja a usereknek, hogy ne maradjon ki a kovetkezo upgrade...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #113715 üzenetére
Majd ha a ETH merge bekovetkezik ebben a honapban akkor lesz erdekes az egesz, es kb oda van idozitve ahogy Jensen majd mondogatja a magaet a next gen-rol
Adhatnak fel aron is, lassan a kutyanak nem fog kelleni VGA a jelenlegi generaciobol addig amig nem lattak az ujakat, hogy mit tud es mennyiert....
-
ScomComputer
veterán
Aszongyák nagyon olcsó lesz.... [link] .....
-
nagyúr
válasz Devid_81 #113711 üzenetére
Én ezért bízok benne, hogy még legalább télig megy a bánya, vagy ha eth merge jön is végül de lesz más amit megéri túrni, mert akkor kellemest a hasznossal
Nálam panel 1 emeleten tavaly nem kellett fűtni szinte semmit.
4 éve újítottam fel a kecót teljesen, azóta a konvektorok be se voltak kapcsolva.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #113710 üzenetére
Masnak is ennyi lesz, mert a gaz sokszorosara megy fel.
Szoval mar nem olcsobb ha a kettot combozod es hazban laksz, talan az eli tul aki panelban lakik es nem foldszinten.
Plusz ugye ket gyerek miatt nem lehet 15 fokot tartani.
Januartol ujabb 60-100% emeles, Aprilistol szinten.[ Szerkesztve ]
...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz ScomComputer #113698 üzenetére
Érdekes. Főleg a hang, olyan, mint a régi sokszor másolt vhs, csak a zúgás hiányzik
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest