Hirdetés
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz cyberkind #112329 üzenetére
Egy dolog miatt lenne értelme, ha megcsinálnák rendesen a Ray-Trace támogatást addig hw szinten is.
Erre azért még szerintem kicsi az esély a 7700XT RDNA3??? esetén... de az azutánira talán már lehet majd egy új konzolt építeni... de az inkább 2024-25 fordulója körül lehetséges leghamarabb szerintem.
Akkor már reálisan jöhet egy újabb konzolgeneráció is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #112329 üzenetére
Nekem ez eléggé hihetetlen. A következők a kérdéseim:
Még a jelen generáció is gyártási/ellátási gondokkal küzd, hogyan adnának ki egy újabbat 1-2 éven belül? PS5-re még játékot is alig láttunk, pedig lassan két éve már, hogy megjelent.
A másik, hogy az 1440p 60fps renderről fellépni a 2160p 60fps-re a matek szerint kb. 2.25-szörös erőforrást kíván. Ezt behoznák egy fél generációval? Ilyen gyorsan megoldották, hogy azonos fogyasztás, és olcsó gyártási költség mellett ekkorát ugorjon a teljesítmény?
Series S-ből mi a pélónak kell fél generáció? Az most nem fullHD-ben rendel egyébként?
Az AMD most jött ki a FidelityFX 2-vel (vagy hogy hívják) amitől elájult a szakma, hogy minőségre elérte a DLSS-t, ebből is látszik, hogy effelé tendál a jövő. Nem a natív pixelszámot növelik, hanem felskálázó technológiákat fejlesztenek. Akkor most ehhez hogy jön, hogy 1-2 év múlva kiadnak egy olyan generációt, ami 2.25x-ös teljesítményre képes?
Egyébként ez milyen konferencia? sosem hallottam róla.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest