Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #112350 üzenetére
Nekem az utolso az FC3 volt, a FC4-nel mar a bemutatok se jottek be. A FC5-ot akkor vettem meg amikor durva akcios volt es jatszottam egy darabig, de talan az elso leutenant unlock-ot se csinaltam mar meg. Valami hianyzik belole. A New Dawn nincs meg, de kinezetre talan majd kiprobalom amikor valamikor 5eur lesz. A 6-os latvanyvilaga nekem nem jon be, a grafika es az effektek nekem visszalepesnek tunnek.
"nekem mar a CP77 volt az etalon"
A CP2077 kilometerekre van a GTA5 reszleteitol sajnos. Azt a jatekokt egyelore semmi nem uberelte ami a jatekvilag felepiteset, mechanikat es apro reszleteket illeti.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #112350 üzenetére
FC6 sajnos tenyleg visszalepes. nagyobb baj, hogy FC6nal nekem mar a CP77 volt az etalon, hogy egy open-world immersive FPS igy kene, hogy kinezzen
Hidd el, fogsz még a jövőben a CP77-nél lényegesen jobb open world FPS-t kapni, az a játék millió sebből vérzik, az etalontól fényévekre van, de kitárgyaltuk már sokszor az elmúlt másfél évben..Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Politika
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- További aktív témák...