Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz snecy20 #112347 üzenetére
Hát, nem tudom, lehet hogy akkor másik játékkal játszottunk! A szereplők is borzasztóak voltak, nem volt meg a misztikum és a klausztrofób érzés mint a 3 ban, sem pedig az a nyomasztó elveszettség, így a tettrekészséget sem éreztem játék közben. De lehet velem van a baj.
proci985:
Trú, a 3 ban a második sziget tényleg ellaposodott kicsit. :/Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #112347 üzenetére
spoileres hsz
FC5 elott elovettem ujbol a korai Ubis reszeket (FC2, FC3, FC4). a 3 nagyon rosszul oregedett, gyakorlatilag Vaas utan (az egesz deli szigeten) osszeomlik a sztori. tetejeben modern hardveren egeszen szornyen fut. 1080p meg oke, de harom kijelzon eselytelen volt epeszu fpst kicsikarni belole.
a negyedik resz viszont idovel jobb lett. reszben ugy, hogy a masodik vegigjatszas teljesen mas elmeny ugy, hogy vegig tudod, hogy ez itt a hazatero kiraly meseje. az egesz szeria legjobban kidolgozott karakterei itt voltak, tetejeben a felfedezes resze elsorangu. van annyira gyonyoru, mint anno a masodik resz volt a maga koraban.
a 6 Ming DLCje volt egyebkent a legjobb.
az 5nel valahogy nem jott ossze az a bravur, ami a korabbi reszeknel. avagy osszehozni a szornyu settinget pont annyi humorral, hogy az egesz meg elviselheto legyen.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest