Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
SUV és az EX esete
https://youtu.be/Lr82nWgGBpQ -
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #104595 üzenetére
Jo mondjuk ez is igaz a modern nyugati vilagban kb heteket kell varni egy ilyen beavatkozasra...mig ott pikk pakk megvan
...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #104593 üzenetére
Mindig ez a rosszindulat...
Hol máshol találhatnál olyan helyet, ahol nincs várólista a fogásznál, sőt, ott helyben, az út szélén megjavítja a bajt
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #104593 üzenetére
Ohh Afrikában is vannak ilyen helyek.
Na meg ez… [link] szomorú és sajnálom is őket.
Meg ami most Izraelben megy… az se gyenge.
Egyszer megnézném Jeruzsálemet, de szerintem amíg ember az ember és úgy is viselkedik, addig az a régió is veszélyes marad. Én meg nem szeretnék robbanásba meghalni…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #104592 üzenetére
Ok most nagyon megprobaltak a lehetetlent
Eddig is tiszan eltek, de most valamelyik rajott, hogy a tehensz@r ved minden ellen, de kozben megsem ved, lehet rossz tehenet valasztottak ki orvoslasra?
Mindekozben a szent folyojuk a "majdnem ihato" vizevel par hullat mosott ki a partra (par szazat), mert az egyik part menti krematoriumjukbol valahogy elszoktek a hullak es mentek uszni...Fuhh bazz nagyon beteg ez amugy, bele gondolni is rossz.
Komolyan meg ilyen szinten elnek ott 1.3 millardan, hogy a folyo parton egetik el az embereket tabortuzon es kozben "paran" beleborulnak a folyoba majd ki kell oket horgaszni...?!Az ilyen civilizalt lenyeknel az is csoda, hogy eddig huztak...
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #104588 üzenetére
nagyon jo az kreativitas fejlesztes szempontjabol. meg amit mondasz az alapjan kb legmagasabb szinttol (web frontend) gyakorlatilag low / physical layerig mennek. ez nagyon jo.
egyebkent par eve amikor vettem magamnak itthonra egy Lego Mindstorms EV3mat (31313), kerdezte is elado hogy magamnak vagy gyerkocnek. bar gyakorlatilag az is egy linux alapu mikroPC hazassaga szenzorokkal es motorokkal, meg nemi standard lego epitoelemmel . munkatarsak kozul tudom, hogy van, aki pl a tavaszi szunetben otthon nekiallt vezerlest irni a tiz ev koruli gyerekkel .
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #104585 üzenetére
Jah es kozben termeszetesen megy a programozas tanulas, robotok es barmi egyeb villogo vilagito cucc epitese bontott alkatreszekbol is (nyomtatok lepteto motorja)
Meg minden ami szem szajnak ingere, csinalnak mindent szo szerint, gyerkocok elvezik, most legutoljara valami tesla tekercsrol lattam videot...
Plusz tesom pl benne van egy projectban meg ezek mellett, ion hajtomuvek turbozasa egy magyar szarmazasu Nasa szakember felkeresese jovoltabol....
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #104584 üzenetére
Az a legjobb az egészben, hogy amikor megyek haza bármikor és tényleg qrva szar idő van, de ezek kint tügzenek a szaros paboknál, esőkabátban, nyakig beöltözve, csak ne otthon kelljen lenni, beszarás tényleg, az emberi hülyeségnél nincs semmi rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #104577 üzenetére
teljesen jo az
cyberkind: en egesz covid alatt azon flashelek, hogy van privat fedett teraszom es grillem a sajat kertemben .
ha meg gourmet pub kell, akkor a helyi alkoholmonopolium kifejezetten jo versenyzo a viragzo sved IPA es pastry stout vonallal karoltve, egyebkent meg belgiumbol es hollandiabol is egy het alatt itt a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz proci985 #104572 üzenetére
Tesomek csinaljak, kb ket evvel a corona b@romsag elott indultak.
Majd pikk pakk beindult neki, nyilvan a tavalyi ev kb nyartol halott volt a virus miatt, de most ujra beindultak.Van egy elektro-outletes haverja tesomnak, nah az idokozonkent ledob hozzajuk egy fel kamionnyi arut az udvarra, nem mukodo elektronikai cuccok, TV, erositok, hazi mozi rendszerek, nyomtatok stb.
Kb fele javithato, aki megjavit valamit maganak az viheti haza ingyen, szoval gondolhatod mi zajlik ott
De orulok neki, hogy Magyarorszagon talan tudnak valami olyan (talan egyedit) alkotni amibol penzuk is van ugy ahogy de legfokeppen elvezik (foleg battyam) amit csinalnak[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #104571 üzenetére
egyebkent az alairasodban az a robokaland jol hangzik, a clean code gyerekeknek .
foleg, hogy a fejlesztoi kornyezetek mennyit fejlodtek utobbi evekben. igy par eve meg azt is elertuk, hogy a Visual Studio C++ compilere vegre emberi nyelven kommunikal .
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #104569 üzenetére
Ujabb masfel millios VGA ami nem lesz kaphato csak azok utan miutan a banyaszok elhasznaltak a foldon termelt osszes aramot?
Mar alig varom...
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #104568 üzenetére
Egy olyan (okos) uzletember mint O ezt nagyon is jol tudta, hogy crypto valutak nem lehetnek fizetoeszkozok bizonyos dolgoknal, foleg nem lehet majd autot venni belole.
Jol fel korbacsolta a csavo az arat mindennek a nagy szaja miatt, majd most jon a "bocs megsem" de kozben mar dollar milliokat csinalt a semmibol es ugy, hogy nem is a sajat penzet hasznalja mindekozben de maganak "gazdagodik".
Roh@dt jol csinalja amugy...
-
ScomComputer
veterán
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
Környezetvédelmi okokra hivatkozva a Tesla többé nem fogadja el fizetőeszközként a bitcoint – Musk bejelentésének hatására 17 százalékot zuhant a bitcoin árfolyama.
Az apró jó dolgoknak is kell manapság örülni.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #104562 üzenetére
Az attól függ, miként akarod játszani, mert egyébként egyik rész se, de főleg a 2-3 nem hosszú a fő szál mentén, de ha jól emlékszem nekem mindenestül a 40-50 óra körül volt, de nem először játszottam. Csak az elsőben van benne az a klasszikus felfedezés, a többi már csak egy cső, bár a 2. rész egy nagyon korrekt csőjáték.
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #104559 üzenetére
Jön a Mass Effect Remaster is, amik nekem 90%-ban kimaradtak, mert a kettőt kezdtem el régen, de nem fejeztem be valamiért.
Annyira jókat hallani arról is, hogy bűn lenne lehet kimaradni belőle, azt is meg kéne venni.Basszus, tele vagyunk jó gémekkel, de kevés az időm...
A mivel játsszak kérdés nálam nem probléma.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #104556 üzenetére
4-5 órát játszottam vele a PS5-ön PS4 verzióval még 2020 végén, szóval tudom mire kell számítani.:)
A brutál sok bug miatt hagytam abba. Olyan állapotban volt, mint egy pre-alpha build. Maga a játék érdekes volt, tetszett, csak a teleportáló boss, amit ide linkeltem is, az vette el végleg a kedvem. Utána kértem refundot is...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
AdiBá, Te voltál? [link]
Az 51-es ott van mellettetek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #104552 üzenetére
Rengeteg hibajavítás kijött már hozzá fél év alatt, az egyszer biztos.
proci985@#104548
Hát messze kerültünk az asztalra felfogatható G25 óta.
48:9 képarányon (3 x 2560*1440p) amúgy valami legendásan jó volt Nordschleife-n menni Project Cars 2-ben és Assetto-ban.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
keIdor
titán
válasz AsakuraDave #104551 üzenetére
Nekem megért az RE8 80€-t is, de egyrészt nagyon pang az idei év, meg én szeretem az RE-ket. Kinek mi, a Returnal nem az én világom, az nekem kimarad.
Az új Rachetet viszont meg kéne vennem, az jópofa kis játék lesz.
Így hogy van hardverem alá, a Cyberpunkot kéne behúzzam Steam-en, mert azt félbehagytam tavaly, mert botrány volt konzolon a BC-s.
Nem tudom… PC-n milyen állapotban van most?[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AsakuraDave
őstag
20k+ egy alap kiadás PC-re is ez ami kva szánalmas. Nem is steam-en veszem hanem külsős oldalakról. Village is valami 21.500Ft lenne steamen én megvettem 15.000-ért azért nem mindegy hogy 2-3 játékon össze tudok spórolni egy másik játék árát... Steamen csak akciós játékokat veszek, Ubisoft dettó de szerencsére az Epic-en sok ubi cím van amit ott sokszor leakcióznak és utána ubi launcherbe simán bekerül és megy nem kell epic launcher hozzá viszont amíg epicbe nincs achi rendszer addig semmit nem veszek meg ott ami exkluziv.
A Village jó-jó meg itt legalább van pár extra singleplayeren kívűl ott a Mercenaries igaz nem sok mint annó a Resi 7-hez volt pár extra DLC, remélem ehhez is lesz előbb-utóbb de 21k-t nem ér ez a 15k is csak a hype miatt adtam ki érte. 10-12k egy top cím max.
27,490Ft pl egy Retrunal PS5-re. Ami lófax hosszúságú és igazából csak frusztráló a nehézsége semmi extra. Úgy tolták ki a játékidőt, hogy ha valós endinget akarsz akkor játszd végig vagy 3-4x... De még így is egy nagy nulla a sztori elvileg.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
keIdor
titán
Állítólag PS5-re jelenleg több, mint 25 játék van fejlesztés alatt a Playstation Studios-on belül, ennek fele új IP. Nagyon jó lesz ez a generáció is. Ha a fele az ízlésemnek megfelel, akkor én már elégedett leszek.
Ez az új Returnal YouTube alapján nem az én zsánerem, biztos lesznek még ilyenek, úgyhogy nem nekem fog készülni mind a 25, de a fele is már egy erős szám. Plusz vannak jó multiplatformok még mindig, meg a Microsoft is belehúz innentől remélhetőleg.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #104547 üzenetére
jaja, a directdrive, vagy csak gondolj bele, hogy 15 eve a G25 es a Fanatec Porsche volt mindennek a csucsa. jelenleg a vintage (es kb korbeupgradelt) Fanatec Porschem beleposzintnek minosul.
kettonel tobb multimonitor -ami jelenleg kb alap- is az 5870el jott be, bar igazabol valahol a 7990 / 295x2 (vagy NV oldalon a 980TI / 1080TI) volt eleg eros a celra ha 60fps es legalabb high volt a kriterium.
VR jo, de ott az a baj, hogy nem erzed, hogy merulsz ki. egy 12 szakaszos rally siman embertprobalo egy macerasabb autoval, es itt nem feltetlenul csak a sved rally + lancia stratos HF embertelen kombojara gondolok. hosszabb eventek gyakorlatilag eselytelenek. hiaba eszmeletlen elmeny, ahogy atadja az A110 full klausztrofobias elmenyet, vagy amikor leesik az A110 ajtaja, es onnantol atmegy felelem es reszketes 1000 tavonba, valahol 50 centivel a fold folott ugy.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #104546 üzenetére
Igen, illetve 15 év alatt a versenyülésektől kezdve a DirectDrive kormányokig bezárólag lezajlott egy elég komoly, simán forradalmi fejlődés is a szimulátor-felszerelések terén. A VR-os szimulátorozás az nekem sajna kimaradt, és már nem is biztos hogy elszánom magam ezen megtapasztalásnak a pótlására.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz snecy20 #104545 üzenetére
race07et (GTR Evolution, STCC) ne hagyd ki
viszont pl Rallybol volt a Richard Burns Rally a Dirt Rally elott. ott latszott, hogy utobbi tenyleg jo lett, hogy a community valtott, majd egy reszuk ment tovabb azzal a lendulettel harom kijelzore es/vagy VR headsetekre.
pCars2 VRben szinten az az elmeny, ami 2007 korul az SW haxolt Matrox TripleHead2Go korabban (hogy legalabb ket kijelzore ki lehessen rakni a mokat) elkepzelhetetlen volt. vagy harom kijelzon az iRacing / AC2.
esetleg ott tavalyrol a Cyberpunk, siman az volt 2020ban, mint a Stalker SoC 2007ben.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Raymond
félisten
válasz Raymond #104524 üzenetére
Ahh, igy mar vilagos:
"The fact Battlefield 6 will not be exclusive to current-gen consoles seems somewhat obvious, in the grand scheme of things - with scalpers and low stock still prevalent and a huge, active install base for PS4 and Xbox One. But EA only made it official for the first time last night, in an earnings call to investors. "
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
A mai viszonyokhoz képest ~15-20 évvel ezelőtt egyenesen tombolt a warezolás. Pillanatok alatt megvoltak a törések a játékokra, ment minden fel az ftp szerverekre, dc++ -ra stb....
Most legalább megvan az esély rá, hogy 1-2 erősebb védelmet fél évig nem törnek fel.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
cyberkind
félisten
Azt felejted el nonstop, hogy a pc mindig több (volt) a bekapcsoljuk és csak játszunk, persze, ettől függetlenül a warez nem volt jó sose, de nem is küzdenek ez ellen se annyira, mert ott a konzolos piac, ami az előző gen alatt nőtt brutálisat, előtte nem ez és nem ilyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #104529 üzenetére
Nem azzal indult el a lejtőn, hanem a varezolással.
Ha PC-re is mindenki megvenne mindent, több erőforrást fektetnének a portokba.
Persze ez csak a minőségen javít, a tartalmon nem.
Aki minőséget keres, annak ott a PS.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #104531 üzenetére
Szerintem a 7 meg a 8 egyformán jó.
Az a kisbabás rész még mindig nagyon beteg és ilyen félelmetes lényt és atmoszférát, amit az a rész adott, nem sok játékban láttam.Igaz erős horrorokkal nem is játszottam, nekem az RE7 pont a határ.
Outlast és Silent Hill nekem kimaradt, ezért.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #104523 üzenetére
Mindig ez van, konzol generacio felidotol varjuk az uj generaciot, mert a grafikai fejlodest visszafogja a hw.
De amikor kijon az uj generacio akkor meg 2 evig meg jon minden jatek a regi konzolra es az ujra is...mert kell valami a regi vasra is kulonben jonne a nep haragja.
Csodalatos[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Na látom BF6 jön last gen gépekre is. Akkor erről ennyit…
Várható volt, az EA mákdarálóra is kiadja, ha rajtuk múlik, pénzéhes társaság…
Szóval max egy BF5 lesz modern skinnel…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
DCS World Fan Movie [link]
Megfelelo aranyokkal feltoltve igy 21:9-es kijelzon...hmm..*chef kiss*
-
keIdor
titán
Nagy kár, hogy nem a Tiger Lake jött desktopra: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #104518 üzenetére
Azt mondta most a Lisa Su, hogy nekik jó, hogy chiphiány van.
Tudod miért...
Szóval ott is kezd nagyon kinyílni a csipájuk, már a múltkori bemutatójuknál, ami a befektetőknek szólt, nekem végig az volt az érzésem, hogy nagyképűek. Ahogy előadták magukat. Beérték 10 év után az nV-t azt el is szálltak.Jaja gyárilag nagyon el van eresztve a gyeplő, de nekem most annyit eszik, amennyit a GTX-1080Ti is kért. Cserébe ez kétszer gyorsabb már tőle. Szóval nem zavar. Kb. melegedés is ugyanolyan. 350-370W. Strix GTX-1080Ti 330-350W volt.
Szerk.: Intel DG2 XE mire kijön, már a 4060-al fog versenyezni kb.
Amúgy kellene egy harmadik szereplő nagyon a piacra, csak az Intel se a jó árakról és korrekt piaci magatartásáról híres... plusz első generációs termék, magamnak nem vennék.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #104514 üzenetére
Nagyon meglepődtem én is, hogy a régi verzióhoz képest milyen jól fut --4K Ultra@RTX 3070--, és végre a képminősége vetekszik a natív felbontásúéval, sőt. Legalább egy kis remény, hogy amelyik játékban igényesen lesz implementálva a DLSS, ott nem fog az egekbe szökni a gépigény.
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #104511 üzenetére
Ebbol az aramzabalo vacakbol en nem vennek, ugyhogy nalam az Ampere kimarad.
Plusz nalam mar a marketingjuk is elegge bicskanyitogatos.By the way, az Intel elso VGA csodajat allitolag a 3070Ti szintre varjak, meg a kekeknek is szivesebben adnek alpha teszt VGA-ra penzt mint a zoldeknek
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz -=RelakS=- #104515 üzenetére
Majd aki olcsón akar játszani, annak ott a konzol. A mostaniak elèg erősek maradnak azért évekre.
PC meg 1 millió feletti móka. Én most újítottam a 4 fő komponenst és 3000€ felett volt a vége. Persze B550 alaplappal meg olcsóbb 3200 E-die-jal egy 400€ simán lefaragható, ami drága volt az a VGA.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-=RelakS=-
veterán
Elfogy a vga képes kereslet, visszatérünk a 2004-es grafikai szintre? Azt már egy intel IGPU is elviszi fúhádéban
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #104512 üzenetére
Az biztos!
Nekem natívban fut, 1440p, minden Ultra és VRS 2x.
Rengetegszer látom, hogy 120-130 fps nyílt téren.
Nagyon komoly.
80 fps alá meg egyszerűen nem megy. Nagyon sima a játék, nagyon elégedett vagyok.Az RDNA 3-al felzárkózhatnak, meg jön az AMD megoldása is. Annak is kell idő gondolom, mire eléri a DLSS 2.1 szintet, de legalább elkezdik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #104511 üzenetére
Metro Enhanced alatt a DLSS 2.0+RayTrace kombó amúgy annyira meggyőző számomra, hogyha halad tovább az nVidia ezen az úton technikailag, akkor egyelőre a Radeon mellett nem sok minden fog szólni.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #104509 üzenetére
Azért te az RTX-2080Ti-vel még el tudsz lenni egy darabig. Főleg, hogy nem is gyilkolod a bányával, szóval az élettartama biztos több évvel hosszabb lesz, mint azé, akinek éjjel-nappal megy.
RX 7900 XT-re majd lecseréled, addig kibírja, de akár tovább is. Mert ha jól vettem ki, az utóbbi időben inkább Radeon-t vennél már, amit megértek. Nem tetszik az nV hozzáállás gondolom.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #104505 üzenetére
Videokartya az felejtos erre a generaciora valoszinuleg.
Mire helyre all az ara (ha fog valaha) addigra mar felesleges lesz venni, mert jonnek az ujak.
Bar nem tudom milyen VGA-d van most (adatlapodon a PC-d nincs fent) de ha meg mukodik akkor tartsd meg es inkabb vegyel lejjebb par beallitast ha nagyon szaggat
Nalam ez nagy szo am, hogy ilyet merek mondani, mert en egy maximalista b@rom vagyok, es nem szeretem ha nem megy valami maxon, de a jelen arakra valo tekintettel a lesz@rom tablettat beveszem es meg az sem zavar ha az FPS nagyon leesik...
-
keIdor
titán
RTX-2080Ti 22GB [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
válasz keIdor #104504 üzenetére
Ha az iden vegre valtok akkor is maradok meg a homogen CPU-nal PC-n. Egy 8c/16t jo lesz par evig igy az is lehet hogy a mostani kifuto generaciobol lesz egy osszerakva es megint nem nyulok hozza 5 evig csak grafikus kartya csere lesz ha meg lesz ra valaha is esely.
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #104503 üzenetére
Azt nem figyeltem, a Raptor Lake biztos erre jön még, ami az Alder Lake utódja és egy könnyű refresh csak.
Utána jön a 7nm Meteor Lake és annak az utódja a Lunar Lake, erről a kettőről hallani igen jó dolgokat. Azt hiszem a Lunar Lake-re ígértek +100% IPC-t a mostani procikhoz képest! Legyen így! Szép lenne… de úgy gondolom a 7nm cuccok ugyanabba a foglalatba mennek majd.
Szóval ha a Meteor-t megoldják még LGA1700-ra, akkor a Lunar-t is illene.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Novemberben jön az Alder Lake [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Raymond #104492 üzenetére
ja ezek utan a domaineknek meg a hatternek mar nem mentem utana.
igazabol azert is mukodik, mert fact checkelni ido, zorejnek zorejt general. helyzet egyebkent erdekes, indiai / ausztral oldalrol meg nem lattam hasonlo cikket. anno egy idoben poltopikban amikor moderaltunk mondjuk volt az a drakoi szabaly, hogy nincs impresszum -> torles, tartalomtol es mindentol fuggetlenul. ez a szogegyszeru kategorizalas egyebkent meglepoen jol mukodott.
snecy20: ld meg amit Raymond ir sajnos. pont azert mukodik, mert hihetonek tunik amig nem tursz bele, de beleturni meg ido.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest