Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ezt most olvastam.
”Az úriember közösségi platformján megosztott bejegyezésekben az szintén felmerült, hogy az NVIDIA új Device ID-t ad az RTX 3060 Ti/3070/3080/3090-es vezérlőknek, tehát a jövőben gyártott Ampere RTX-ek mindegyike használni fogja a kriptovaluták hatékony kitermelése ellen létrehozott algoritmust. Ez azt is jelenti, hogy a már eladott GeForce-ok nem részesülnek a mesterséges fojtásból, bár ennek amúgy sem lenne túl sok értelme, mert a bányászok egyszerűen csak régebbi szoftvert telepítenének vagy nem flash-elnének frissebb BIOS verzióra.”“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #102794 üzenetére
Nézd meg az 5700XT és a 1080Ti (580k ) mennyiért van, nagyjából a 3060-at is akörül adják majd, ha egyáltalán lesz.
Jobban jársz, ha nézegetsz inkább a németektől. Ott is drága lesz, de 800€ körül fogsz találni szerintem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #102787 üzenetére
fixen coint kapsz, amit utana meg el is kell adni ha jol tudom. elvileg a wallet hasznalhato a tarolasra. tehat ha mondjuk par eve banyasztal dogecoint akkor azt most jobb aron el tudod adni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
AsakuraDave
őstag
válasz proci985 #102786 üzenetére
Am nem vágom, hogy mikor te bányászol akkor te egyből fixen kapnál is érte zsét? Vagy csak ott csücsül egy szám a sarokban, hogy taps-taps ennyi bitcoin-od van de erre kéne találni egy vevőt is?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #102782 üzenetére
coint jellemzoen utobbi evekben olyan helyzetekben hasznaltak, amikor nem jo, ha a bank tudja kovetni a penzmozgast. pl fegyver- es kabitoszerkereskedelem.
Azsiaban a tel elejen nekimentek a legnagyobb triadnak es lekapcsoltak a fonokuk, az Ausztral facadokat ahol eddig vittek ki a penzt pedig kiutottek.
amikor a penzt ki kell menekiteni jobb vinni a felet, mint semmit.
---
mindekozben a coin valahol az osz vegen - tel elejen elkezdett szarnyalni. tehat feltetelezheto, hogy megjelent a piacon egy olyan actor (csoport), akinek a magasabb aron is megerte a coint hasznalni es abba attolni az asseteket. kerdes ez a pozitiv befektetoi kedv meddig tart.
maskepp: hirtelen megjelent valaki a piacon, akinek megerte nagyon sok coint venni, akar dragan is. ez kerdes meddig tart.
vagy lehet befektetoi buborek is, de elotte pangas volt es nagyon nem latszott, hogy miert pont most indul be.
esetleg meg a reddit gamestopos kamikaze akciohoz is hasonlo lehet a hatterben (csomo kisbefekteto aki emelkedo arfolyamra jatszik). az viszont gyakorlatilag egy buborekot jelent, ami ki fog durranni.
Musk egyebkent azt hiszem kapasbol ki is vonult a dogecoinbol, a nagyaranyu csokkenes hirtelen pedig akar azt is jelentheti, hogy valaki(k) aki(k) nagyobb mennyisegu coinnel rendelkeznek hirtelen adott arfolyamon elkezdenek eladni. plusz a gamestopos kamikaze mutatta, hogy kozossegi media is hasznalhato market manipulaciora, nem lennek meglepve, ha a Tesla meg Musk tweetje elott bevasarolt volna coinbol arra jatszva, hogy megugrik az arfolyam.
---
javitsatok ki ha tevedek. kozgazhoz minimalisan ertek csak (par kurzusom volt), viszont a piaci folyamatok jellemzoen mintakat kovetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Muelőtt mindenki pukkantaná Don Perignon-t, előtte érdemes ránézni, hogy megéri-e még bányászni... ja , igen...
-
keIdor
titán
Hehehe: [link]
De ez még kevés, azt kívánom minden bányász bukjon vele... én bevallom, ez a káröröm nekem öröm lenne.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz AsakuraDave #102780 üzenetére
Muskóca ott van, úgyhogy kb ez a reális esélye a dolgoknak, nem az, hogy bedől.
-
Devid_81
félisten
válasz CJ4567 #102777 üzenetére
Lehet valamelyik nagyszaju fejes kivette a penzet belole.
Musk is okosan csinalta, berakta a penzt, hallgatott egy ideig, majd "elszolta" magat es rogton felment az ar...most meg lehet kivette gyors es csinalt igy is egy valag penzt a semmibol
Rasdasul nem is sajat penzevel szorakozik......
-
ÁdiBá
veterán
[link]
Miven az emberekkel komolyan?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Gondolkodom monitor cserén...
QHD / 240 Hz / 1ms / Samsungnak a G7 ese, szerintetek milyen?ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102767 üzenetére
Ertem, hogy ECC meg 1.1v de:
4,800MHz DDR5 memory will operate with 42-42-42 timings.
Most ez hogy fog viszonyulni egy jol belott 4000+ os DDR4-hez vajon?
En altalaban akkor ugrottam at DDR2-rol 3-ra illetve 4-re amikor kozel megduplazodott az orajel az eppen aktualis setupomhoz kepest.
Itt is varnom kell vagy 2 evet de inkabb 3-at ha jol sejtem, mondjuk a jelenlegi lap+cpu-t nem hiszem, hogy bantanam egyhamar, tok hiaba a szep es jo magas IPC novekedes nem 1080p-ben jatszom, igy joforman semmit nem er az egesz....
-
keIdor
titán
Szállingóznak: [link]
Ára: gondolom a lelked.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
-
őstag
Felmegy 100k-ra a BTC és tömegverekedés lesz minden gpu-ért. MMA/UFC=sponsored by BTC
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
Nem semmi, hogy a 1050Ti-n kivül kb semmit nem lehet kapni.
ui: még egy kicsit feljebb meg a BTC és már azzal is bányászni fognak. Kár, hogy vasalóval, hűtővel, mosogéppel nem lehet bányászni.
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #102759 üzenetére
en olcsobban vettem tavaly ujonnan 5700XTt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #102749 üzenetére
singleben nincs mikrotranzakcio gondolom. a GTA5hoz meg utobbi evekben abbol van a content, business modellt valtottak ahogy lattam
evvel nincs semmi baj, uj minosegi content ido es penz. jelenleg meg ott tartunk, hogy ugyanazon a neven futo jateknal siman egy DLCvel upgradelni lehet a teljes enginet (WoW), innentol kezdve felmerul a kerdes, hogy megis mennyi ertelme van uj jatekot kiadni, ha az eredeti IP meg jol teljesit.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #102754 üzenetére
Trump hivek annak idejen probaltak inni a fertotlenitot, mert ugye jo corona ellen, legalabbis a nagyhaju rakerdezett erre egy riportban, hogy mi lenne ha...?
Es mint kiderult valoban jo volt a corona ellen, mert midegyik a fertotlenitotol halt meg es nem a virustol...
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #102745 üzenetére
El kell engedni idén már ezt szerintem. Mivel az összes VGA drága most.
Sima GTX-1080-at láttam 200-ért 0 nap garival. ( )
Szerintem a 980Ti is elmenne már 150-ért...Na ebben a helyzetben az RTX-3060 egyrészt fehér holló lesz, másrészt 350-400k biztos.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #102747 üzenetére
En mar ezer eve meg se neztem mi zajlik a GTA V-ben, pedig allitolag van sok valtozas van mar.
De ott is, mint mindenhol masban, a cheaterek fossak el a jatekodat, szoval felolem rakhatnak bele barmit, mar nem igen megyek vissza jatszani veleEs most ezzel az uj optikai turboval tutira adnak neki vagy +2 evet alsohangon, szoval mire ebbol GTA VI lesz addigra en mar nyugdijas leszek
...
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #102745 üzenetére
Mindenkeppen, eleve atlag foldi halandohoz nem is jutnak majd el ezek kozvetlenul, nagyker utan megy scalper land-re, majd onnan ebayen keresztul a foldi halando+koca banyasz aki 30-asaval veszi Oket, mert el kell hasznalni a penzt amit tavaly felrerakott nyaralasra, de nem hasznalta el ugye
...
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 3060 already more expensive than RTX 3060 Ti at some retailers
MSI RTX 3060 Gaming X Trio: $514.99
MSI RTX 3060 Ventus X2: $484.99
Zotac RTX 3060 Twin Edge OC $499.99
Asus RTX 3060 ROG Strix OC $499.99
Asus RTX 3060 TUF Gaming OC: $489.99Teljesen jo arak, en meg ezt is megszoroznam kettovel ha scalper lennek, mert ennyire olcson manapsag pofatlansag VGA-t adni
...
-
ÁdiBá
veterán
válasz snecy20 #102740 üzenetére
Hireket hallani, hogy a 2K alatt dolgozó Rockstar sutdio milyen dolgokat licenszelt nyilván a készülő új GTA6 hoz.
#102739keIdor
Ilyenekből találni 2 bemutatót is, gondoltam azért több köze van a valósághoz, hiszen ezenek a logoja azért védett...
Most irnak interneten valami bemutatót márciusra amit a Rockstar fog kiadni...
De az is lehet, hogy Fake.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #102735 üzenetére
Egyébként amíg nincs kint a GTA V Remastered PS5-re és Xbox Series konzolokra, addig én semmiféle GTA VI infót nem várnék, mert csak elvenné a figyelmet róla.
A Rockstar minden pénzt kiprésel abból, majd csak utána lesz új rész. Én a következő GTA-t valahova a TES VI környékére lőném be, 2023-2025 közé. Nem mostanában jön az...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
-
ÁdiBá
veterán
Azért a GTAVi Trailer kurva nagy...
Mi a veleményetek?ÁdiBá
-
FLATRONW
őstag
Van itt valakinek tapasztalata wifi adapterekkel?
Ha igen, akkor melyiket tudná ajánlani kb. 20 euró értékig. -
VTom
veterán
válasz ScomComputer #102721 üzenetére
Évek óta olvasom a hsz-eidet, de még mindig nem sikerült felfedeznem, hogy hol van bennük a humor.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #102717 üzenetére
Elég régi kép már. Januári kb.
Amúgy szerintem ami most jön VGA azt egyből az üzlet tulajdonos vagy a haverok elviszik bányászni.
"Kirakatba" se kerül, Te, mint halandó vásárló látni sem fogod. Valszeg 90%-ban ez megy... Főleg a 3060Ti-nél és a 3080-nál.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz ScomComputer #102719 üzenetére
Ez nem friss kép azt ugye vágod?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Erdei88
veterán
válasz ScomComputer #102717 üzenetére
Amikor én voltam, akkor is kb 15 vgat vitt el valaki
-
ScomComputer
veterán
Ezt láttátok már...ami az érdekes,hogy az alzánál, nincs vga, elérhető a webshopban, hetek óta...legalább is nekünk halandóknak,most akkor hogy van ez......(a hsz-ben katt a képre)... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz PitLee #102715 üzenetére
Valami vaganyat akarok, nincs nagy elokertunk, de eleg lenne az autonak.
Ket oldalon (composite kerites, ez valami daralt preselt muanyag-fa cucc alu oszlopokkal) kerites, de az elejen teljesen nyitott kapu nelkul.
Meg nem lett eldontve, hogy kis kovel (kb tegla meret) legyen kirakva, vagy valami vagany jarolap legyen, talan a kis meretu jobb mert sajnos van egy par dolog amit korbe kell rakjak, es a kismeretuvel konnyebb akkor mar.
Illetve nekem muszaj egy kb 15cm keretet csinaljak talan feher kaviccsal feltoltve korbe ahol majd kabelek mennek mint az internet stb.
Illetve jah, lesz RGB, mar megvan a terv csak meg kell eljem, de micro vezerlo is kell hozza, ugyhogy nem lesz egy egyszer 60Wattos izzo es csokolomMajd elkeszulok akkor dobok fel kepet, amolyan elotte/utana verziot
[ Szerkesztve ]
...
-
PitLee
őstag
válasz Devid_81 #102708 üzenetére
Milyen burkolat lesz ?
A vízelvezetésre is gondolj és háztól elfelé lejtsen!
Meg ha akarsz valami csicsa lámpát a kocsi bejáró mellé, esetleg elektromos kapu, beszólogatós csengőt ect., akkor most kihúzhatsz valami csövet a kábeleknek.
Itt egy kis ízelítő remélem ez alá nem adod
YT linkUi: ha közelben lennél pár sört még elmennék és szívesen feltartanálak a munkában, vagy vinnék ilyen epik, pátoszos zenéket és csinálnánk izzadságcseppes "hardwork man" videókat
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Én is utána néztem már, az a baj, hogy ez tényleg ennyire egyszerű: [link]
Túl hamar megtérül még 200 nappal is, tovább kell emelni az árakat!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz Erdei88 #102705 üzenetére
En pont most kezdtem el banyaszni.
Mindenki csak csinalja az ingyen penzt, igy elegem lett es beallok en is a sorba......mar meg is vettem a csakanyt hozza, a bokrot kiirtottam es most banyaszom ki a gyokereit, csak azt nem tudom, hogy ezert ki fog nekem bitcoin morzsat adni?
Vagy felreertettem a banyaszas fogalmat?Ha valaki raer johet, epp autobeallot csinalok, van meg mit banyaszni
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #102704 üzenetére
Abból halál is lehetett volna...
De jó, hogy nem motorozom és nem is érdekel.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
Ez fájhatott.... [link]
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #102701 üzenetére
Valoszinuleg amugy
Ahogy nezegetem neha az Ebayt £800 alatt egyetlen 2080Ti sincs En meg annyiert vettem ket eve ezt a VGA-t.
Ha lenne barmire csere lehetoseg esku eladnam, de semmi nincs, illetve valtozoan neha van egy egy 3080/6800XT £1000 korul de az hol eri meg?
Mar a blokkok ara is sokkal feljebb ment, szoval teljesen jo most ez a jelenlegi piac izee nemPar napja amikor probaltalak Teged meggyozni, hogy neha van olcsobb VGA csak ki kell fogni, nah azota konkretan nincs
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest