Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz
lacc984 #3414 üzenetére
Szerintem keresd fel a gyártót hogy melyik másnapos kínai dolgozott abban a műszakban amikor a te kártyád készült.
Egetverően katasztrófális a helyzet ha gyári tdp érték alatt megy a kártyád mint baromDe biztos valami szoftveres fals érték kijelzés történik.
Kb mint mikor gpu z kiirja hogy forog passzív módban a vga ventije de közben meg se moccan. -
lacus83
senior tag
válasz
varadigabor #725 üzenetére
Előfordulhat sajnos a cicergés, sipolás.
Előző generáció sajátos tulajdonsága is volt.
De Előfordulhat meg szokott is más gyártó által is.
Ennek gariztatása erősen lutri mivel a szervíz tesztkörnyezetében vagy csinálja vagy nem
Pl okozhatja táp is.
Gerjednek egymásra.Megoldás lehet a magas fps számnál jelentkező sipolás cicergés efektusra az fpsek maximálsis számának limitálása.
Ha ennyire zavaró és nem tudsz vele mit kezdeni, akkor élj a 14 napos elállási jogoddal és válasz más gyártót.
Felmerült már a cicergés kérdés itt az 1060 ak kapcsán, de azt hiszem ilyen drasztikus eset nem volt még
Egyenlőre nekem még nincs 1060 am,de szívesen olvasom mindenki egyéni tapasztalatát.
Gtx 960 ból volt nálam cicergős Gigabyte Wf2, de pl a következő tulajánál nem volt vele ilyen probléma. -
lacus83
senior tag
Köszönöm
Pedig 960 Wf 2 Hűtése nagyon jó volt,szerettem.
Egy az egyben úgy volt jó ahogy kinézett.Valahogy az 1060 as most nem tetszik Gigabytetól.
Most is tőlük terveztem az 1060 at,de lehet más gyártó lesz a befutó.Az ár most is a Giga felé billenti a mérleget,de csak nah nem tetszik.
-
lacus83
senior tag
válasz
tobias88888 #637 üzenetére
A Wf2 és G1 között csak a 6 pin vs 8 pin a különbség?
G1 az ledes csilli villi ? -
lacus83
senior tag
Ez még mindig sok,lesz ez olcsóbb is.
110-120 k már GTX 980Tit lehet kifogni használtan bőven garral.
Vicc az 1070 árazása.Pedig lassan már 1,5 hónapja Dvga nélkül vagyok én is,ha tudom ilyen durva árak lesznek várok a 960 eladással.
Egy hónapon belül már simán kitolnám én is a 100kt,de egy közép kategóriáért azért már nem. -
lacus83
senior tag
-
lacus83
senior tag
válasz
Bjørgersson #260 üzenetére
Összezavarodtam, a 3 év gar járt a fejemben
-
lacus83
senior tag
Épp ez az hogy nagy szerencséje volt,el tudta adni a kártyát drágán.
Mert nem igen van olyan aki 85 k ad egy 970 ért.
Már most 70-75 k a reális ár,de vannak fecskék 65 ért is.
Nagyon jó ár érték arányban voltak a 970 ek,de csak lassan már 3 év eltelt mióta kijöttek.
Jól tette,vegyen 1060 at 100 ért.
Plussz ram, friss gpu Maxvell hibái nélkül,friss hosszabbtávú support,kevesebbet eszik és jobban is teljesít. -
lacus83
senior tag
válasz
Bjørgersson #207 üzenetére
Gondolom vizezni akarja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest