- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Ha azt akarod, hogy vissza vegye az órajelet akkor mindenképpen single módba kell állítanod, ellenkező esetben mindig 3d-ben fog menni. Az lenne a legcélszerűbb,ha csak akkor állítanád multi display-re ha használod is a 2 megjelenítőt. Így tudsz vele spórolni meg a hőfokokat csökkenteni.
Elmör: melyik driver-t használod? Az újakkal nekem is ezt csinálta azért raktam vissza a 182.50-et. Az újakkal volt olyan, hogy game után csak restart után vette 2d-re.
Ediva8: a gyártó 500w-ot ír neki, de minőségi tápból elég a 450 is hozzá. -
Ediva8
tag
Köszi a választ.Nekem egy E8400 procival menne, ami úgy tudom 65W TDP-s,így gondolom tényleg beleférek a 80% hatásfokba ami ugye a legjobb esetben is egy 450 W tápnál, 360 W lenne.Egy vinyó,meg pár ventilátor+ két optikai meghajtó,ami még mellette van,már elenyésző pluszt jelenthet fogyasztásba.
-
Henk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest