- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Andras828 #119 üzenetére
Annyit mondtak hogy lesz és sok áramot fog zabálni.
Állítólag egy duplázott G92 lesz (ugyan olyan lesz mint a G92, csak mindnből(!) kétszer annyi...), de én még pl. titkon remélem lesznek nagyobb újítások, pl. dx10.1, és kicsit pofáraesnek akik azt hitték az nvidia DX10.0-val vonul ki a VGA piacról. (és persze nem vonul ki)Hmm... Mire jó az a kis pöcök a képeken? Nemtán kapunk egy beépített hibrid TV tunert amiről már rég álmodtam hogy VGA-k alapfelszereltsége legyen?
Szerk: Nem, ez hülyeség, ahhoz jobb lenne egy sima koax csatlakozó a hátlapon.... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andras828 #98 üzenetére
Ismét leírom, hogy a 9800 nagyon rossz példa volt, mert ugyan arra a grafikus chipre épül, mint a 8-asok, ergo elég nehéz lett volna komoly technikai áttörést elérni vele. (Lehetett volna, csak nem olyan evidens). Ezt a legtöbben előre megmondták.
Nem mondtam, hogy ne kritizáld, csak ne másról beszélj, mert azt mondod, hogy minek egy ilyen kártya. Ha neked nem kell, akkor nem veszed meg. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy meg kell venni.
Egy 8600GT-t hasonlítasz, egy még meg nem jelent csúcskategóriás kártyához, ami előre láthatólag kb. 10-szer annyiba fog kerülni, mint az említett 86GT. Ismét leírom, hogy feltehetőleg azok, akik ilyen kártyát készülnek venni, feltehetőleg nem 1280-ba játszanak (ahogy Te írtad, van pénzük), mert feltételezem arról, aki 150+K-t ad egy VGA-ért, az nem 1024/1280-ban játszik. Szóval ismét ott vagyunk, hogy olyan emberek veszik, akiknek:
A. Van pénze rá, és van pénze monitorra is.
B. Nem kis felbontásban játszanak
C. Éppen ezért nem alternatíva nekik egy 86GT.Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy minek ad ki a Subaru megint egy új Imprezzát, amikor a Trabant-tal is el lehet menni A-ból B-be, tehát ugyan azt tudja. Ez igaz, csak lehet, hogy akinek van pénze Imprezzát venni, az nem ugyan arra az élményre vágyik, mint aki Trabanttal utazgat. Nem pejoratív értelemben, ezek szerint neked nincs pénzed (vagy van, csak nem erre költöd) ilyen kártyára, tehát nem Te vagy a célközönség. Miért kell bejönni egy olyan Topic-ba, ahol a fő téma egy 100-200K közötti csúcskártya, és leszólni, mert "a 86GT is visz mindent"? Szerinted adott eseten egy ilyen hozzászólás kinek változtatja meg a véleményét.. Vannak, akik úgy gondolják, hogy megveszik - ők nem hiszem, hogy ettől úgy fogják gondolni, hogy jó helyette egy 86GT - és vannak akik nem fogják - ők meg feltehetőleg ezelőtt sem gondolkoztak rajta. Szóval egy új szériának igen is van létjogosúltsága. Az már más kérdés, hogy megjelenés után, az eredményeket látva kinek mi lesz a véleménye rőla. Akkor majd lehet olyan véleményt alkotni, hogy ez ugyan annyit tud, mint XY kártya, és az X ezer forinttal olcsóbb. De azt kijelenteni, hogy nincs piaca egy újabb csúcskategóriának, badarság. Ennyi erővel egy P3+9200-ason is lehet mindent csinálni, max nem olyan szép, és nem olyan gyors. De nincs mindenkinek pénze állandóan gépet venni, tehát bőven elég egy olyan gép, minek ide 2 magos proci, meg 86GT? Te azt írtad, hogy a tieden minden megy, ami egy ilyen kártyán megy, kivéve a Crysist. Én meg azt írom, hogy a fenteb leírt gépen is megy minden, kivéve 1-2 dolgot, tehát tök fölösleges volt 86GT-t venned.
Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.
-
Bundás22
őstag
válasz
Andras828 #99 üzenetére
az lesz ciki a crysisszal kapcsolatban mikor a far cry2 szép/szebb lesz és egy 2600XT-n maxon szépen elfut
, mint az AC, egyébként valószínű is hisz konzolra is meg fog jelenni a FC2, az xbox ill ps3 teljesítménye pedig adott(tehát AC-nél nagyobb gépigénye nem lesz sokkal sztem)
sztem egyébként az AC szebb mint a crysis, crysist ultrán végigtoltam majdnem(most tartok a alienes résznél) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andras828 #92 üzenetére
Lehet, hogy nem mindenki 1024-be játszik?
Megnézném, hogy a "csutka mezei 86GT" mint művel 1680-ba élsimítással, vagy mondjuk 1920-ba? Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen. Játszál akkor az 86GT-den, és ne irogass ide. A másik, meg, hogy mi köze a 9800-nak a GT200-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest