- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Érdekes jelenségre lettem figyelmes Modern Warfare 2-ben.
Ha ki van kapcsolva a vsync (sync every frame) akkor irdatlan módon melegszik a gpu.
100-200 fps körül mozog és a GPU, 100%-os ventivel elérte a 97 fokot. Eléggé meglepődtem. Bekapcsoltam a vsync-et és 70 fok fölött állt meg.
Akinek megvan az MW2 megnézhetné nála mit produkál. Kíváncsi lennék, hogy ez másnál is így van-e. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18719 üzenetére
Érdekes nálam pont fordítva van. Fur render még 740-en is fut gond nélkül de GTA 4 már a 730-at sem bírja. Unigine heaven benchmark furcsa dolgokat művel. Már 720-on, sőt alapon is azt csinálja ha elindítom, hogy megy, aztán hirtelen megáll a kép mintha várakozna aztán gyorsan továbbrohan, hogy "behozza a lemaradást", majd újra megáll. Közben az órajelek nem ingadoznak. Végig Extreme-en vannak.
Ezért is gondoltam, hogy visszaraknám a saját biosát rá ilyen beállításokkal: -
rup1u5
nagyúr
Arra gondoltam, hogy visszarakom a kártyára az eredeti biosát és inkább abban próbálom meg átállítani a feszt.
Gyárilag 1.06v Extra (626mhz), 1.05v 3D (400Mhz), 1.05v 2D (300Mhz)
A most rajta lévő bios-al 1.12v-ot kap de nem hagy nyugodni az az 1 betü amit az elöbb írtam. (0654f051 vs 0654s051)
Szerintetek 1.15v-ot adhatok neki Extrára? Ha a nibitorban ezt beállítom neki akkor valóban ennyit fog kapni a gpu?
Mi a helyzet a 3D, 2D feszültségekkel? Arra gondoltam, hogy 2D-ben lecsökkenteném 1v-ra a feszt, 3D-ben meg mondjuk 1.03v-ra. Ez elég lenne neki? -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Úgy néz ki volt értelme a flashelésnek.
720/1548/2268-nál járok. Dirt 2 benchmarkban 8xssaa-val átlag 60fps
Azelött 710-en sem volt stabil, most meg 740-en is fur rendereltem vele 2300-as ramokkal, hiba nélkül. Csak a GTA 4 kényeskedik.
Elkezdett foglalkoztatni az 1.18v -
rup1u5
nagyúr
GTA 4 fraps benchmark. Fix időjárás (este, esőben), fix útvonal, 4 perces mérés.
GTX 260: 685/1477/1081
182.50
Frames, Min, Max, Avg
11490, 28, 62, 47195.62
Frames, Min, Max, Avg
11714, 33, 63, 48195.62-vel másodszorra produkálta ezeket. Az első tesztben bekapcsolva felejtettem a precision on-screen display server részét ezért meg kellett ismételnem a mérést nélküle ha már 182.50-nél is ki volt kapcsolva. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e de az első tesztben minimum fps-re 23-at produkált a 195.62.
Legalább 5-5 mérést kéne csinálni és utánna átlagolni az eredményeket.
Messzemenő következtetéseket nem vonnék le. -
rup1u5
nagyúr
válasz
TTomax #18665 üzenetére
Épp ez az, hogy a saját biosát flasheltem vissza rá csak a feszültséget módosítottam és attól hülyült meg.
De ezen már túl vagyok.
Ma reggel leszedtem ezt a gyári biost és ez gond nélkül fölment rá Win7 alól ezzel.
Frekik megegyeznek és ebben már 1.12v van. Most fogom megnézni, hogy ezzel rendesen működik-e.(#18643) rumkola:
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18601 üzenetére
Ez az mkvtech nagyon hasznos!
Leszedtem egy biost de kéne egy kis segítség.
bios version megegyezik az én eredetimmel: 62.00.38.00.50
viszont a product eltér. az enyém GT 200 Board - 0654F051
amit letöltöttem: GT 200 Board - 0654S051
Ez a nyákra utalhat?
Az órajelek is megegyeznek és a letöltöttben már 1.12v-ot kap a gpu.
rá merjem ezt tenni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18631 üzenetére
sosem volt vele semmi gond egészen addig míg nem próbáltam biost flashelni. pontosan mér és korrektül jelez mindent. direkt megnéztem hogy nem ír-e hülyeségeket a hömérsékletre és valóban forró volt a kártya.
egyébként meg a precision és az msi afterburner is valójában csak egy skin-elt rivatuner.mellesleg most ismét jól orajelezika kártya és eddig nem állt le a képernyőillesztő az almult 37 percben.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rumkola #18629 üzenetére
Félrenézted.
a 18628-ban linkelt képen minden rendben van már a hőfokokkal ahogy írtam is.
Azt a képet csak azért tettem be hogy látszódjon hogy nem vált föl terhelés alatt 3D-s órajelekre.A 18622-ben linkelt képet nézd meg!
Ott fix 70 fok volt már onnantól, hogy felállt a win7 és a furmark nem is tudott futni mert rögtön leállt a képernyőillesztő ahogy indult volna a renderelés.Nincs más választásom. A hőfok már ugy látszik helyreállt a 20 perc vudutól.
(magyarázat nincs rá miért)
Azt fogom csinálni amit tegnap. Éjszakára ismét kiveszem a kártyát és holnap reggel 6kor beteszem és dirt 2 benchmarkal indítom a napját.
biztos a telihold miatt van. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18626 üzenetére
Nem a driverrel függ össze, hanem a bios buherálásával!
Bios buhera elött tökéletesen működött nálam az új driver.
Buhera után kezdte el ezt csinálni 195.62-vel és 182.50-el is.
Miután most pihent kicsit a kártya első nekifutásra ment minden rendben ahogy kell a fur rendering alatt-után. De most elindítottam mégegyszer és már megint ugyan azt csinálja, hogy "képernyőillesztő müködése leállt" és utánna marad 400/800/600-on és bármit indítok marad is ott. Viszont legalább azt sikerült elérnem, hogy most a hőmérséklet 2D-ben normalizálódott.
Azt hiszem letöltök hozzá egy gyári biost és xp alól flashelem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18616 üzenetére
Na basszus!
Elkiabáltam a dolgot.
Miután helyreállt a kártya és működött minden frankón, most visszacseréltem a 182.50-et a 195.62-re. Erre basszameg ugyan az a jelenség fogad mint a vuduzás elött!
Ha valami 3D-t indítok ezt a hibát dobja és utánna már marad 400-on, viszont a feszekkel megint nem stimmel valami, mert ismét egyből 70 fokról indul ahogy betölt a win7.
Pedig épp most csinálnám a GTA4 forceware összehasonlító teszt második felét.Más választásom ismét nincs minthogy most leállítom a gépet, kikapom a kártyát és vuduzok, meg verem a fejem a falba, hogy elkezdtem buzerálni a tökéletesen működő kártyámat amiből így lett egy ilyen izé.......
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Laraxior #18608 üzenetére
ajaj!
csak óvatosan mert én épp a napokban szoptam win764bites bios flash-eléssel.
örültem, hogy sikerült visszacsinálni az eredeti állapotot.
most biztos nem fogom buzerálni egy darabig de azért egy superclocked gyári biost lekapok és megnézem ott mennyi feszt kap a gpu. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18578 üzenetére
Biztos valami kósza, beszorult elektron okozta.
Kártya+GTA témában én SLI helyett inkább egy jófajta OC-s, 1792Mb-os 275-öt javasolnék. Árban majdnem ott lennél vele mint két 250-el, olcsóbb mint két 260, viszont egyik SLI-s kiépítéssel sem tudnád kimaxolni, mert elfogyna a vmem. Mégha 1gigás 250-eket raksz is össze. Mivel HD-ban tolod ezért 1.6gigát tutira beharapja VH-on.
GTX285-öt meg már ismered.(#18580) rumkola: GX2-vel megint meg lenne lőve. Nagyon kevés GTA-nak az a 2*512MB.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
vhunor #18576 üzenetére
"Erre varjál gombot!" tipikus esete.
Én már semmilyen hardverre nem mondom ki 100%-ra hogy rossz amíg az összes, féllábon ugrálós, babonás módszert ki nem próbáltam legalább kétszer eredmény nélkül.
Van pl egy P35-ös DFI lapom ami egyik napról a másikra úgy döntött, hogy ő nem hajlandó többet működni. Helyette voltam kénytelen megvenni a mostani Gigabyte lapomat. Ez a DFI azóta (kb 8 hónapja) a fiókban pihen bedobozolva. Fizikai sérülés nincs rajta. Pontosan az ilyen jelenségek miatt nem postáztam még Bacsis-nak falidísznek, mert "hátha". Kölcsönveszek a melós gépből egy 775-ös P4-et és teszek vele még egy utolsó próbát. Ha nincs változás, megy falidísznek ha meggondolta magát, apósnak új konfigba. -
rup1u5
nagyúr
válasz
TTomax #18573 üzenetére
Én már semmiben sem vagyok biztos.
Viszont jó hírem van!
Segített a voodoo magic!
Ébredés után visszatettem a kártyát és nyomtam egy Dirt 2 benchmarkot auto ventivel.
Íme:
Azóta már 49 fokig sülyedt a gpu.
Azért nem mindegy, hogy autómata ventiszabályzással 74 fokig kúszik fel, vagy fix 70%-os ventivel 85fokig! Ezzel lezárható egy újabb x-aktás eset a számítógépeim történetében.
Kösz a segítséget mindenkinek! -
rup1u5
nagyúr
válasz
TTomax #18565 üzenetére
Mindent próbáltam. Sorjában:
-elöször újraraktam a 195.62-es drivert. semmi.
-vissza flasheltem az eredeti változtatások nélküli biost a kártyára.
-utánna lecseréltem a drivert a 182.50-re. így már legalább fölvált 3D frekikre viszont úgy is marad ha kilépek GTA-ból.
drivercserék közben volt minden. csökkentett mód, driver sweeper, ccleaner, restart, megint tisztogatás.....új driver telepítése.
-de ami a legbosszantóbb, hogy 20-25 fokkal melegebb mint amilyen a biosflashelgetés elött volt. most néztem gta-t és 80-85 fok között ingázik. leszedtem a ház oldalát és valóban ömlik a kártyából a hő. rákellett állítanom egy 8 centis ventit a kártya hátuljára, mert felfűti a procit.mi a franc lehet erre a magyarázat? az eredeti biosa van fönt és mégis majd megsül.
olyan mintha jócskán túl lenne feszelve. már alapórajelen idle 66-70 fok.
lehet, hogy az emelt feszültségű bios ráflesselésekor és működésbe lépésekor valami feszültségszabályozó cucc megadta magát a kártyán és ettől folyamatosan valami írdatlan feszültséget ad a gpu-nak?
mi a fenét csináljak most?
eredeti bios vissza lett téve, ugyhogy elméletileg nyoma nincs. süssem halálra folding-al vagy furmark-al aztán küldjem megint californiába garanciális cserére??jó lenne gyilkosság nélkül megoldani ezt.
de mára feladom. megyek aludni.
yo8! -
rup1u5
nagyúr
Valami nagyon nem stimmel nálam. Bios buhera elött, új driverrel dirt 2 alatt 60fok környékén volt a kártya tuningal és fix 70%-os ventivel.
Miután sehogysem akart 3D-ben működni a visszaflesselés után sem, most visszaraktam a 182.50-et és erre alapórajeleken, szintén fix 70%-os ventivel 85 fokig ment fel a gpu. Szóval valami nagyon el lett baszva nálam a flashelgetéssel.
Baromi meleg! Most miközben ezt írom 300/600/100-on áll és a gpu 62 fok fölött! Azelött 2D-ben 48 fok volt. Olyan mintha most kapna magas feszt a gpu pedig már az eredeti biost is visszaraktam és a drivert is visszacseréltem.
Nyomok most egy restratot hátha az segít. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18559 üzenetére
Úgy néz ki valamit tönkrevágtam ezzel a buherával.
Újraraktam a drivert is de semmi változás.
Utánna visszaraktam az eredeti biost de a jelenség nem szünt meg.
Elindítok valami 3D-t, most pl GTA-t és rövidesen ahogy betölt a játék leáll a driver és utánna már csak 400/800/600-on megy a kártya bármit is csinálok.
Most fogalmam sincs mit csináljak. -
rup1u5
nagyúr
válasz
gainwardgs #18554 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18546 üzenetére
SIKERÜLT!
Nyögvenyelősen de sikerült összebuherálnom a fájlokat amik kellettek.
Fönt van és 1.12v-ot kap terhelve.
Mindjárt nézem mennyit nyertem ezzel a félnapos szenvedéssel.Mivel GTA-zol én 1 gigásat javasolnék. Ha érdekel valamelyik GTS250 innen akkor privizz!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18538 üzenetére
Igen-igen.
azzal csináltam boot-olható pendrive-ot és rá is másoltam az nvflash-t meg a mod-olt biost, be is bootolt róla szépen a gép de mikor beírtam neki a parancssort akkor kiirta hogy az nvflash nem dos-os. Most akkor melyik nvflash-t kéne használnom, hogy dos alól tudjak végre flash-elni? -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18529 üzenetére
na jó!
ez már nekem kínai.
keresgélek google-al és próbálgatom ezt a hiren-t is de nem sokra megyek vele.
ő már hajlandó lenne boot disknek formázni a pendrive-ot de honnan a bánatból kerítsek neki DOS system file-okat?
ilyen macerás flashelésem se volt még.Na úgy néz ki itt megtaláltam a szükséges file-okat.
Már csinálja a boot usb-t. Majd mindjárt kiderül tudok-e vele flashelni. -
rup1u5
nagyúr
Hogyan tudnám flash-elni a kártyát?
-floppy meghajtóm nincs.
-64bit-es Win7-et használok.
-pendrive-ot nem enged indítólemeznek formázni.Mi a megoldás? Ne mondjátok azt, hogy szerezzek egy floppydrive-ot, mert 2009-ben inkább felkötöm magam.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Ahogy olvasgatlak itt titeket kedvet kaptam egy kis voltmodhoz én is.
Mivel tudnám 55nm-es 260-am feszültségét emelni?
Csak nibitor-al?
msi afterburner nem enged feszt állítani. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18490 üzenetére
Csináld meg azt amit pigatt leírt és minden rendben lesz az órajelekkel.
Javítottam a linket.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
vzsryl #18479 üzenetére
Úgy látszik ez féligmeddig egy másik variánsa ennek a modelnek.
Ez az EG425P-VE.
Az enyém meg EG425P-VE (24P) -
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #18459 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy tegnap nem csinálta ezt.
ma csinálta egyszer és csak egy win restart segített rajta.
ebből minden másra következtettem csak arra nem hogy a beállításokban kell matatni."szerintem nem rinyálás az, hogy ha az ember elvárja, hogy egy driver magától normálisan működjön és ne kelljen szöszölni a beállítgatásával."
vagy pedig tegyen az nv egy figyelmeztetést a telepítés végére, hogy a driver beállítása a user dolga. ettől függetlenül sajnos lassabb vele a gta.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18438 üzenetére
ref hűtő bőven jó hozzá. evga precision-nal állítom az órajeleket és a venti fordulatát. ezt a többi márka kártyáival is lehet használni.
ha fontos neked, hogy a gpu feszültségét is tudd emelni akkor mindenképpen 65nm-es, 216sp-s GTX 260-at keress magadnak az apróban, mert az 55nm-esekből (mint pl az enyém) már lespórolták ezeket az alkatrészeket, így nem lehet feszt emelni neki. -
rup1u5
nagyúr
Sajnos úgy néz ki, hogy GTA 4 esetében ez az új driver lassulást hozott.
Van valami Fraps-hoz hasonló program ami logolja az fps értékeket és min/átlag/max táblázatba szedi? Bejárnék egy adott útvonalat mindkét driverrel ugyan olyan időjárási körülmények mellett és megnézném milyen eredmények születnek 182.50-el és ezzel. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Zoli1222 #18423 üzenetére
Szia!
Épp most próbálgatom a legújabbat, a 195.62-t.
Most teszteltem GTA 4-el és nagyon szépen visszaveszi az órajeleket még a játékban is ha a menübe lépek!Eddigi driverekkel csak szívtam. 182.50 bizonyult a legjobbnak de az sem vette vissza az órajeleket miután kiléptem GTA-ból. Most a winamp elinditása után is marad 2D-ben. Eddig ezzel is gond volt.
Szóval első benyomásaim alapján erősen ajánlom a 195.62-t.Unigine Heaven Benchmark eredmények:
-
rup1u5
nagyúr
Az-az.
Az hiányzott neki.
Leszedtem a 182.50-et és a Physix-et is, majd restartoltam.
Restart után driver sweeper-t is ráengedtem és utánna próbáltam telepíteni az újat.
Úgy látszik nem tetszett neki és ilyenkor kell egy második restart is.
Most már fönt van. Meg is nézem mindjárt GTA4-el, a 2D/3D órajelezést és futtatok egy Heaven benchmarkot is. -
rup1u5
nagyúr
Próbálta már valaki az új drivert?
Ideje lenne már lecserélnem a 182.50-et. -
rup1u5
nagyúr
válasz
gainwardgs #18322 üzenetére
Sokkal.
Nem érdemes átnevezett GTX 9800+-ot venni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bluegene #18280 üzenetére
vágnom kéne?
ez egy Blueugene által bevezetett, új, egyetemes jelző lenne a kulturált fogyasztásra amit mindenkinek illik tudni?
na ne röhögtess már! most láttam elöször leírva.
elég érdekes stilusod van, ha egy ártalmatlan kérdésre csak ilyen stilusban vagy képes reagálni, 1db normális válasz helyett.
nem csodálom, hogy anno banolva lettél. bele sem merek gondolni milyen stilusod lehetett elötte. nagy meló lehetett 523 nap alatt addiktá tornászni magad. barátságos stilusra még gyurhatnál.
másrészről ez tényleg nem a "milyen vga-t vegyek" topik -
rup1u5
nagyúr
Ugyan ez a helyzet nálam is. A GTA 4 csinálja ezt....és csak az. Legalábbis eddig úgy vettem észre. Kilépés után nem vált vissza. Ha becsukom a Rockstar socialclub-ot ami kilépés után is fut a háttérben akkor sem vált vissza. Win7 64bit-nél eddig soha nem állt vissza 2D-be GTA után. Vistán legalább néha visszaállt ha úgy tartotta kedve. Még mindíg 182.50-et használom.
Jövőre nem akarod megvenni az evga-mat?
-
rup1u5
nagyúr
5870 mennyivel ehet többet az 55nm-es 260-nál?
Idle kevesebbet eszik azt tudom de terhelve vajon elbírná a tápom?
Úgy néz ki váltani fogok 24-es HD-s moncsira és attól tartok oda kevés lenne már az 5850. -
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #18215 üzenetére
Akkor már inkább egy Corsair VX450.
Nagyából egy ár de ég és föld a különbség a Corsair javára.(#18216) Henk:
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #18157 üzenetére
Be se tenném mellé a GTX-et.
Corsair CX400W már elég lenne neked.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
tilbury #18002 üzenetére
Nem vészes. Nálam autómata ventivezérléssel fölegy 85-ig is.
Ezért inkább 60-70%-ra szoktam belőni a ventit játék közben.
Használd az Evga Precision progit! -
rup1u5
nagyúr
válasz
mcsaba2324 #17910 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a kártya döglött.
Azért hogy 400 fsp-vel még a win se töltsön be rendesen az már gyanús! Az én konfigomat egy 420-as enermax viszi gtx-estül, 2 vinyóval és 3.6-ra húzott q9550-el.
Ki kéne próbálni másik gépben is azt a kártyát.. -
rup1u5
nagyúr
Most hogy átáltam fix venti%-ra rájöttem, hogy nem is olyan rossz a tuningpotenciálja a karimnak.
70%-os ventivel használom 700/1500/2160-on és még nincs is csontra kihajtva.
PhysX-et eleinte én is sajnáltam de mióta elkezdtem játszani a Red Faction-al rájöttem, hogy vannak nála sokkal jobb megoldások is. Nézted már mit tud az a játék? Érdemes kipróbálni!
Nagyon szórakoztató. Én nem tudom megunni a rombolást.
Szóval én nem aggódom a fizikai szimuláció jövője miatt. A physx már halva született így hogy cudába zárták. Remélem hamar elfelejthetjük. -
rup1u5
nagyúr
Egyelőre nagyon úgy néz ki hogy a HD5-ös sorozat a "problémamegoldó"
de ez nem most lesz. Egy évig még legalább a GTX-el fogom tolni és szerintem nem is fogom eladni. Ha már most 30 körül mennek a használt GTX 260-ak akkor mennyi lesz jövő nyáron?
EVGA élettartam garival nagyon jól fog mutatni nálam a polcon. Jövő nyárig meg még nagyon sokminden történhet. Megnézzük mit mutat majd a Fermi bár túl optimista nem vagyok vele kapcsolatban....ha egyáltalán létezik
5850 elég erősen bestbuy lesz és jövő nyáron newegg-en, open box kategóriában szerintem 150-180 dolcsi körül már le lehet majd csapni 1-1 példányra.
Custom hűtős OC, esetleg vapor-x. Jönnek majd ezek sorban és nyomják le az árat. -
rup1u5
nagyúr
Azt hiszem megtaláltam az egyetlen biztos megoldást erre az órajel problémára.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
laragirl83 #17778 üzenetére
grat!
kérünk majd szép, éles fotókat is!
ez még 192-es 260-as, hogy ennyi hőszenzora van? -
rup1u5
nagyúr
55nm-es gtx 260 idle/load fogyasztása mennyi lehet?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
laragirl83 #17684 üzenetére
Annó én is stock hűtő szétfűrészelését választottam 4850-nél mikor kellett valami VRM borda a twin turbo alá.
[kép]. Elég jó megoldás volt.
Egyébként szerintem is stock vagy víz.
Más:
Toltam ma is egy kis gémelést ugyanazokkal a frekikkel mint tegnap csak 70%-os ventivel. Míg 100%-on tegnap 67-68 volt a legtöbb, addig ma 70%-on 70-72 fokig ment föl.
Annyival nem melegebb, mint amennyivel halkabb ugyhogy azt hiszem ez lesz a jó, középutas, játszós beállítás.17690: Kár hogy nem látunk be a hűtő alá, hogy milyen lett e lefűrészelt VRM rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest