- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Petya2900XT #8446 üzenetére
miért lenne nagy hőtermelése? A 48xx kariknak sincsen egyáltalán magas hőmérsékletük.
Csak éppen az automatikus ventiszabályzás a hangra van kihegyezve és kevésbé a hőmérsékletre... -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
CPU teszt..kapásra számolj egy ezres pont minusszal... ennyit tesz a Vista
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8426 üzenetére
Ismerős téma..Vista alatt különben nem megy úgy a kártya ahogy 3dmark06ban.. és a proci sem éppen ugy muzsikál ahogy XPnél.. én is meguntam..bár jövő héten megjönnek a ramok..valószínűleg visszaváltok Vistára..
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8423 üzenetére
jó sokat dob a 180as driver..lehet össze tudnám vadászni a 14k-t..persze nem ezzel a procival
-
Laraxior
titán
tudjátok ez milyen videokari? és milyen csatlakozója van...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8400 üzenetére
játékdömping? ember..amióta kijött a Crysis csak azzal nyomom..kissé kezd unalmas lenni,és a többi game nem sikerült valami hűdefényesen..számomra. Feltettem inkább a régebbi game-eket... azok jobban lekötnek
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8382 üzenetére
Pedig igaz..csak a 8.10-es téma nem tudom hogyan kerül ide...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8318 üzenetére
Azt hiszem ha az nV-sek meglépik így év végére a GTX290 GX2-t..vagy mi lesz a neve
akkor az év legerősebb videokártyája címet be is zsebeltékMert hogy megeszi az X2-t az nem kétséges..és 20-30%al az is biztos... 2x512bit.. 2GB ram... millió stream proci.. uramatyám
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8326 üzenetére
jóó az..Viszont benne van Robert Knepper is,aki A Szökésben a Zsebest játszotta...csípem az ürgét
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8301 üzenetére
A GX2 kétkártya fater.... de értjük
egy slotot foglaljon az a lényeg
-
Laraxior
titán
LEHET TOLONGANI! GO APRÓ!
-
Laraxior
titán
láttátok a 4850 X2 tesztet Core i7el? a Vantage elég szép lett..viszont Crysisban elég hokin teljesített... Még mindig GTX280 AMP! power
-
Laraxior
titán
válasz
banderasz77 #8242 üzenetére
GTX 280 AMP!ot pontosan... igen..én is akkortájt vettem,talán kicsit előbb 62ért
és már kaptam érte 80as ajánlatot
-
Laraxior
titán
válasz
janos80 #8200 üzenetére
Sok mindennek utána kell nézned. Első és legfontosabb amikor konfigot építesz a táp. Hiába van Nekem ilyen olyan cuccom...ha egy noname 550Wos tápom van..mint egy ismerősnek..el is durrant egy 3.8GHz-es Q6600tól és egy 8800GTXtől
a GX2 vs. nem tudom milyen akarsz. Monitorod eléggé függővé teszi,ill. az is hogy milyen oprendszert használsz. Mert XP alatt a GX2 a tuti....ahol támogatva van az SLi... szégyen nem szégyen de még a GTX280at is megeszi..szűrők nélkülde én hanyagolnám a több GPU-s megoldásokat...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8183 üzenetére
elég ütős lenne.... tuti X2 verő lenne
egy kis év végi hajrá a zöldektől
-
Laraxior
titán
ez a 65nm vs. 55nm téma,én csak annyit látok mint a 9800GTX és 9800GTX+ mindkettő egyforma hiába a chip... +20-50MHz-ért nem fogok kidobni 20ezret az ablakon. Ha levizezem úgyis megy majd annyit mint egy 55nm-es GTX290 vagy mi lesz a neve. Több feszt ad neki mint egy sima GTX280nak hálistennek
-
Laraxior
titán
válasz
Randall1017 #8157 üzenetére
Meg kell fizetni
Mostanában nem olcsó
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
bekaphassátok
...a fülemet
-
Laraxior
titán
válasz
Croft-21 #8101 üzenetére
Tényleg szép
Még a 8800GTXnél is szebb -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #8065 üzenetére
csak nem nagy felbontásban
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7963 üzenetére
Persze-persze, nem a haszon miatt, csak mivel így le van fedve a kártya teteje...a hőt meg ugyanúgy kivezeti,mivel ez teljesen különálló cucc.
Venti meg van nekem előtte ami segít egy kis több levegőt juttatni a kártyának -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7961 üzenetére
Tudod min gondolkodom fater? Le kellene operálni a felső takaró műanyagot,és egyszerű ramsünikel helyettesíteni
8 ram van felül..nekem csak 7 sünim van
nem mintha jelentene is valamit,de legalább jobban szellőzne a kártya. A tetején úgyis teljesen felesleges az a műanyag
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7921 üzenetére
1920ra is elég egy GTX280..nem kell ide semmiféle 2GPU-s szörnyeteg.. elég ez ide
-
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #7890 üzenetére
ha XP-t használsz akkor nem... DX9ben kb egy a teljesítményük. DX10ben jön ki a GT200 ereje
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7843 üzenetére
mit kell ezen elemezgetni fater? Nem tuti...lehetett volna jobb is... de lövöldözni jó,amg nem lesz CoD
oW
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7690 üzenetére
1FPS különbség fullHDben az 2vel szemben.... ráadásul az enyém AMP! Tehát szarráveri
-
Laraxior
titán
nemkell beszarni tőle..nem ér semmit. Crysis alatt 72 fokos a videokari...itt a 60at épphogy eléri
Vista alatt biztosan jobban dolgozna. És nem is olyan szép mint amit elvártam tőle. Minden felnyomtam ultra highra..very high..mit hova engedett... 30FPS igy is. 3.16GHzes procival..alapórajelen
-
Laraxior
titán
egy gyors kép a játékból minden maximumon... 1920x1200 8x szűrés
-
Laraxior
titán
Elindult a Far Cry 2....
-
Laraxior
titán
már késő gyerekek
ez a vonat már elment.. vonat..ez TGV vót öcsém
-
Laraxior
titán
mija rossebb... aszittem kifogyott a tinta monitoromból..tiszta szürke a topik...
inkább arra válaszoljatok,ha engedi az időtök a sok off mellettmikor gyün a GTX 290
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7626 üzenetére
nem akarom elsőként felpumpálni 32bit XPre
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7624 üzenetére
oprendszer?
-
Laraxior
titán
válasz
Dark KillerX #7621 üzenetére
Far Cry 2-re optimalizált..beszarok..
és van mán mindenféle rencerre...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7618 üzenetére
rosszul semmiképpen nem járnék most ez biztos. Csak majd a jövőbeni vásárlástól tartok...mert nem akarok csúszást... Most akkor mikor is lesz az új GTX? Novermberben? vagy csúszik 2009re?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7608 üzenetére
Még itt van a kártya..és csak akkor válok meg tőle ha novemberben jön a váltás..egyéb esetben megtartom...ez biztos.
TTomax:
köszönöm..de biztos meg oldom..max egy 8600GTvel
fullHDra elég veszélyes de hát ez van...
biggamer:
tHx..várom...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #7594 üzenetére
menni fog az... 1024x768 low..vagy medium
Addig elleszek az új lappal,meg a procival... -
Laraxior
titán
azért más is közrejátszott mint az ultránál.. a haszon
Egyébként imádom ezt a karit... még hétvégéig lesz nálam...
utána valami hálókártya szerű kis vézna valami jön,amíg nem jön a másik szörny...nVidiáékra várok...
TTomax: csak kósza ötlet volt..le is mondtam róla..felesleges..és nehéz eladni. Kibírom azt a pár hetet...mondjuk nem úgy hogy itt a Far Cry 2...
jut eszembe..csináltam screent.
low és ultra highon... akit érdekel...Persze mapeditor csak.. a szűrőt még nem találtam meg.. -
Laraxior
titán
Hát eljött az idő..előkészülök a GTX290 fogadására...megválok a GTX280 AMP!omtól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest