Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Nap mint nap ezt tapasztalom,nagyon megszerettem a GTX-et,pont ezért.Mire az ATI hasonlo kártyái utolérnik a GTX-et addigra már senkit sem fog érdekelni,mert itt az uj széria...minden jaték megy,nincsenek mikroakadások,nem kell drivereket várni,real 15% extra van a termékekben,mindenféle hütöcsere meg vmod nélkül ami jatékokban is kijön,és még sorolhatnám amit az eddigi egy hónapban megtapasztaltam több éves radeon használat után...Engem az hidegen hagy,hogy ezért mit tesz az Nvidia,és az is hidegen hagy, hogy milyen használhatatlan ficsöröket pakol az ATI a kártyáiba,engem az érdekel hogy minden flottul menjen ha ennyi pénzt adok valamiért,és eddig hozza a GTX a reményeket,és ezt probáltam meg leirni oda ..alulra .....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #7729 üzenetére
Fater!! Megcsinálom én is a FC2 bench-et aztán repül az aláírásomba...
Mindenki!
Tartsátok már be, hogy ami az FC2-vel kapcsolatos azt tegyétek off-ba. Nem mondom hogy ne itt legyen szó róla, csk legalább legyen off-ba rakva. Megint átláthatatlan a topic valaki off-ba teszi van aki nem. Figyeljetek oda erre...kicsit jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest