- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #340 üzenetére
hat lg lh4000 em van.. a kerdes az hogy akkro az nvidia kilove? gondolom minosegben boven nem kapnem meg jatekban mas technologiatol, mint a visiontol
na mind1erre az evre nem tervezek mar pluszt penzt szanni a gepre illetve plusz 60k v folotte
es a 3d tv meg szerintem akkora inuptlaggal rendelkeznek hogy jatekra mar hasznalhatatlan... legabbis volt ismerosmnek a kezeben tesztelesre es meg a bnoje is aztmondta mi ez a xar...
az eger kesob bugrott mint kene
-
válasz
t72killer #338 üzenetére
gondolom 60hz en feljtsem el az egeszet... pedig holnap veszem at 480 sli-t van 1 jo 37" tvm amin jatszom... es meglonek ezzel a 120 hz-l... majdnem vettem szemuveget... de gondoltam olvasok utana... bar eddig 1 valaszt kaptam hogy nem megy de olvasva meg sehol nem olvastam hogy 60 hz lcd ne menne.
-
hmm erdeklodnek hogy mennyire jo ez a 3d vision? mert tv jatszom es szivesen kiprobalnam ha nem valami gagyi 3d hatast lehet vele elerni. jatekban milyen? illetve filmet is atkonvertal 3d be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest