- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzillaF
csendes tag
Szia!
A (#659) -esből az 1.) es kérdésemet szeretném mégegyszer feltenni, máshogy és picit bővítve.
Az nVidiás szemüveggel a PC-re csatlakozva tudsz játszani és a hdd-ről vagy dvd-ről 3d-s filmeket és 3d-s fotókat nézegetni a 120 Hz-es monitoron.
A 120, 160, vagy 200hz-es aktív szemüveges monitortévével a tv szemüvegét használva szintén tudsz 3d-s filmeket és fotókat nézegetni asztali DVD lejátszóról vagy 3d-s tv adókról, valamint játék konzolról 3d-ben játszani.De a kettőt menyire lehet kombinálni?
Meg tudod-e csinálni, hogy a pc-re rádugod az nVidiás szemüveget és a 200hz-es monitortévét, majd úgy használod mind egy sima 120 Hz-es monitort? Vagy kell ehhez valamilyen külön megvásárolt segéd szoftver? A szemüveg milyen Hz magasságig kompatibilis a kijelzőkkel?
Hogy tovább bonyolítsam:
A pc-re dugott monitortévével tudsz-e úgy filmet nézni a hdd-ről, hogy mindkét szemüveget egyszerre használod? Az nVidiás szemüveg a saját emitterről, a tv-s pedig a tv-ből kapja a jelet.
És ugyanez pc-s játék közben: Az nVidiával nyomod a játékot, a tv-s szemüvegekkel pedig a tv-ről kapva a tv saját jelét, figyelik az akciót.Csak nekem vannak ilyen igényeim?
-
emiki6
veterán
Úgy értem, hogy van e olyan magoldás, hogy a 200 forintos 3d-s mozis szemüveggel (nem a red cyan hanem a szürke szürke) sima monitoron 3d-s képet lássak?
(Egyik haverom talált egy progit, amivel megoldható, bár amikor nvidiás géphez jutottam és kérdeztem tőle, akkor a rendszere hirtelen összeomlott, a progi elveszett és természetesen elfelejtette a nevét... Szóval nem tudom kamuzik e.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest