- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
etern
tag
válasz
sámítógépés #674 üzenetére
Hali!
hát én szervízt nem találtam.... Beszéltem az nvidiával és amerikai (rokonok révén) ki tudom cseréltetni a szemüveget. Nemzetközi szállítást nem vállalnak, szóval előbb velük kell beszélni, aztán kint kell valakit találni! -
zezoka
őstag
válasz
sámítógépés #655 üzenetére
Jaja, igen, van valmi trükközés az 50-60Hz-et tudo megjelenítőknél is, csak abban nem vagyok képben. Sorry.
-
zezoka
őstag
válasz
sámítógépés #636 üzenetére
Nálam egy adó, két vevő van, ketten nézzük asszonnyal a 3D-t! Tök jól műxik!
Adó fényereje nem csökken attól, h több szemüveggel érzékeled a fényét, tehát elvileg akármennyi lehet!
Én vettem egy kitet és egy csak szemcsit a kettes verzióból.
-
zezoka
őstag
válasz
sámítógépés #635 üzenetére
Én Benq projim Acer H5360nak van felismertetve, mert az nVidia támogatottsági listában Benq proji nincs benne, Acer meg igen, és végig sem megy a szemüveg beállítás varázsló különben.
Annyi "hátrány", h a Benq 1280x800 helyett így 1280x720 van "csak" (mert Acer definiciójában ott tudja a 3d-t), de filmnél olyan mindegy, általában úgyis csak alacsonyabb mint 720. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest