- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sámítógépés
csendes tag
Ha valakinek van hibás , vagy törött szemüvege, aminek a jobb lencséje ép, gombokért érdekelne
valamint van pluszba IR egy emitterem, akár cserébe is...
Ui.: Nvidia 3D Vision (sima), 3D Vision 2 sajnos nem jó
-
sámítógépés
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem nekem is lenne:
Lehet egy Nvidia emitterrel több szemüveget is szinkronizálni?
Arról olvastam, hogy a 3D Vision emitter simán viszi a 3D Vision 2 szemcsiket is, de hogy párhuzamosan működnek-e, arról említést sem tett senki. DLP Link szemüvegekkel kombinálják, ha többen szeretnének filmet nézni, ennek csak az az oka, hogy a DLP szemüvegek olcsóbbak, vagy az, hogy nem lehet egyszerre 2db 3D Visiont használni? -
sámítógépés
csendes tag
válasz
t72killer #633 üzenetére
Szia!
Alapból nem tudja az Nvidia 3D Visiont, csak a DLP Linket! Viszont szerintem rá lehet venniAz 1024x768@120Hz-et ismeri, felteszed az Acer X1261 EDID-jét, és simán megy. Ma küzdöttem meg egy Acer X110P-vel, az is azzal működik, Win 8 alatt! Ahogy a Windows felismerte, úgy nem lehetett beüzemelni, most X1261-nek látja és működik
Ui.: lehet, hogy neked az X1111-el kellene helyettesíteni, az közelebb áll hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest