- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt sikerült megoldani.
A következő kérdésem az volna, hogy lehet e egyszerre több szemüveggel nézni? -
Sziasztok!
Tesztelgetem a cuccot, de van egy kis problémám. Elvben a PowerDVD10 fel tud konvertálni 2D-t 3D-vé. Amikor bekapcsolom ezt a funkciót az egész képernyő el kezd villogni és pl kirajzolódnak az asztali ikonok stb.
Ez mitől lehet? Mit lehet ellene csinálni?
Vkinek volt már hasonló élménye?Köszi
-
Nem. Tényleg max egyszer egyszer felteszem, és gyönyörködöm a làtványban.
kb napi max 1 órát vagyok gép előtt, annak a felében netezem. Úgyhogy lehet hogy az a heti 3 óra 3D-zés se lesz meg. Amúgy az a véleményem hogy míg a hugom 10 éves és szemüveget hord, addig nagyapám aki kb 1980-tól számítógépes munkái voltak (napi kb 7 óra crt) és nem kell neki szemüveg, szóval ez inkább genetika.
-
Azért nyugtassatok meg!
Én kb heti max3 órát fogok 3d-zni, amúgy amikor játszom (néha napján) 2D-zni fogok.
Ezt a kit-et csak az érdekesség kedvéért vettem, meg pár helyen tényleg nagyon poén...Szóval ennyitől csak nem fogok megvakulni?
-
Én is beléptem a klubba egy acer GD245HQ-val és vision kit-tel.
Mit ne mondjak érdekes látvány... Nektek nem fárad a szemetek jobban mint 2d-ben? Vagy idővel hozzá lehet szokni? Bár az is igaz, hogy én amúgy sem vagyok egy nagy gamer.
Orvosilag ez rongálja a szemet? -
Esetleg valaki tud ajánlani olyan tv-t ami fogadja a 120hz-et?
Köszi
-
Sziasztok!
Én is gondolkozom hogy beújítok egybe. Emellé lenne egy fullhd monitor és egy gtx480/580.
Pár kérdés:
Ennyi kraft elég lesz e neki?
Mennyire fárasztja a szemet?
Látványos e 23coll-on?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest