- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Baaaaz
Hallottam már róla de nem hittem volna, hogy ilyen frankó képet lehet kicsikarni belőle.
Elgondolkodtató....Nekem csak az a bajom vele, hogy ha már projektort veszek, szeretnék 3D ready-t most még "csak" HD ready elérhető, ami ugye 150 körül van.
Ha összeszámolom (mivel mindenképp 120Hz-est szeretnék) kell egy 120Hz-es HD ready LCD. Az kb. 90 körül mozog alaphangon... DE ahogy láttam a 22-24 colos LCD panelt elég nehezen aplikálnám fel egy vetítőre.Szóval ez sajnos megvalósíthatatlan számomra.
Sima projektorhoz persze teljesen jó. És tényleg jó képe van... Szólj ha tényleg nekiállsz és esetleg elkészülsz mert nagyon érdekelne.
-
balazs_t
tag
Egyébként Hito, tudod mit kéne venned egy 3D -s projektort.
És akkor meg tudnám nézni már végre.
Nagyjából egy árban vannak (150-160 körül) amiket néztem 720p:
Acer H5360, Optoma DW318, Optoma HD600X vagy Viewsonic PJD6221.Viccet félretéve, ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod.
-
balazs_t
tag
Hali,
Hát már Te is megfertőződtél?
Szerintem nagyon jó móka.
Végre megérkezett az ACER GD245HQ 24 colos full HD 3D ready monitorom. Azt kell mondjam nem csalódtam benne. Egyetlen hibája hogy ez is olcsó paneles, szóval a képminőség és a láthatóság olyan amilyen, de le...om, mert a 2ms -es frissítéssel tényleg kevésbé szellemképes mint pl. a 21 colos CRT-n vagy a régebbi 22-es Samsung 2233RZ. Már-már azt lehet mondani, hogy közeledik a hibátlan megoldáshoz, de azt mindenképp el lehet mondani, róla hogy (legalábbis nekem) egyáltalán nem zavaróak a megmaradt hibák.Sajnos az ára gyakorlatilag duplája a hasonló minőségű és méretű full Hd-s monitoroknak (9x.xxx ezer).
Jajj és mégvalami ha valaki esetleg lenne olyan elvetemült és venne egy ilyet egyre vigyázzon. 120Hz-en fullHD-ban a sima single DVI kábel már nem képes átvinni a teljes infót, szóval mindenképp DUAL-LINK DVI -át kell használni (pl. a gyári kábel!! ). Én nem akartam kicsomagolni a gyárit betettem egy asztalon kallódó DVI kábelt aztán 2 este szívtam vele, hogy NOT SUPPORTED a 120Hz, vagy 1920x 1080 helyett 960x1080 at láttam csak. (már majdnem visszaküldtem a franciáknak jó sok pénzért, mikor rájöttem mi a baj.)
-
wapee
tag
Hát a 3d vision 1000x jobb
videó lejátszáshoz ajánlott a stereoscopic player [link]
Itt vannak 3d videók is pl.Ebbe a progiba beállíthatod milyen szemüveged van tehát akármilyen színű párosítás meg color code meg sok minden többek között 3d vision is.
Legjobb 3D talán eddig az avatar volt mondjuk én csak 3d Visionbe láttam de ott be lehetett állítani képernyőméretet meg a nézési távolságot is aztán olyan mélységet nyomtál rá amit nem szégyellsz.
GTA4 is jó, Half Lifeok autósból Toca3. Próbálgatni kell nagyrészt jól működnek.Filmekhez van még ilyen 2D->3D konverter ez ilyen filter és be lehet kapcsolni stereoscopic playerben. De kell izom gép hozzá meg a látvány annyra nem jó ilyen félig 3D-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest