- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
balazs_t #116 üzenetére
"ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod."
Ezt kéne megskubiznod! Én szeretem az ilyen házi barkács cuccokat és egész jó minőségű projectort lehet kendácsolni ha odafigyelsz. Mindeképpen teszek egy próbát, youtube-on is van fenn egy csomó videó (home made projector). Lényeg, hogy olyan képet tudsz egy LCD panel és egy írásvetítő segítségével kivetíteni amilyen az LCD panel felbontása
Lesz egy pici időm tutti összedobok egy ilyen masinát. Külsőre humoros lesz, de ha műxik akkor magasról teszek rá
-
hito
nagyúr
Srácok!
Valamelyik nap teljesen véletlenül sikerült betekintést nyernem a nV butábbik 3D megoldásába (anaglyph asszem). Telepítettem éppen a 9600GT-m driverét és láttam, hogy a Start menübe kirakott valami 3D Vision Discover menüt. Sajnáltattam is magam, hogy na ez az amit én nem fogok tudni kipróbálni, de azért rányomta.
Megdöbbenve vettem észre, hogy rögtön az első ablakban felajánlja a választás lehetőségét: anaglyph vagy "real" 3D Vision. Elő is túrtam a jó öreg cián-piros szemüveget. Hát leesett az állam
Ha ez így néz ki, akkor milyen lehet az igazi 3D Vision?Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem)
Kérdésem az lenne, hogy filmeket nem lehet ilyen alapon 3D-ben nézni? Hiszen a játékokat sem úgy gyártották le, hogy ezt tudja automatice (gondolom én). Elég butus a kérdés, mert 1000%, hogy nem csak nem értem, hogyha a játékokhoz hozzá tud tenni egy ilyen plusszt a driver akkor a filmekhez miért nem?
Esetleg aki így játszik tudna ajánlani még game-eket amik korrektül néznek ki? Az nV vezérlőpanel véleményében valahogy nem bízok (ott kategorizálja látvány alapján a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest