- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
BullKoxa #150 üzenetére
Igen, ezt már én is végigböngésztem. Láttam már amúgy NV-s szemüveget 40-ért is, de ez még mindig több mint az edimensional 3D szemüveg. Ráadásul ahhoz nem kell 120 hz-es monitor sem.
Valaki linkelte az edimensional honlapját feljebb, de eléggé angol és nem tudtam kihámozni, hogy az mire is képes tulajdonképpen. Esetleg valakinek nincs tapasztalata vele? Mert annak az ára töredéke az Nvidiásnak. -
balazs_t
tag
válasz
BullKoxa #146 üzenetére
Hali,
Igen nekem is az említett Acer monitorom van, de nem értem amit írtál, hogy érted azt hogy csak játékra jó??
Megnéztem a paramétereit a LG-nek szinte teljesen ugyanazt tudja mint az Acer.Az egy másik dolog, hogy az Acer képe háááát ... láttam már jobbat is, TN paneles nem lehet forgatni a talpon, nincs benne USB és elég semmitmondó a menüje (gyakorlatilag a fényerő kontraszt és színprofilon kívül semmit sem lehet állítani).
Ahogy olvastam a legjobb (legszebb a képe) talán az Alienware OptX AW2310 23" wide TFT monitor (3 ms), de az meg vagy 140ezer.... egy TN paneles 23 colos full Hd monitorért.... na neeee már a 90ezer is szinte irreális.
B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest