- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vrtboy
tag
válasz
Warbeast #3875 üzenetére
Szia!
Na szóval. Kezemben az első 8730w. ( a másik szerda reggel itt van) 2700M -el érkezett. Nem tudom te milyen fórumon találtad meg milla körül de ez megvolt kicsivel kevesebb mint 500 ezer Huf-ban. A masina előtelepített XP prof-al érkezett. Néhány kattintással már használhatba is vehettem. (adtak hozzá Vista32 és 64 -et is, de kimondottan örültem, hogy XP -s driverek is vannak hozzá...) Na szóval...néhány szó a külleméről, először csak három szóban: Rettenetesen egyben van! Szál-csiszolt alumínium, érintés-érzékeny gombok..robosztus letisztult külső jellemzi. Tényleg kellemes látvány ahogy a neve is Elitebook. A külső szemrevételezés után gyorsan csekkoltam a belbecs kérdéseit. Minden úgy van ahogy kell (T9400, 1006FSB, 2G RAM, Quadro2700M, TPM chip, fingerprint, ....) Tényleg bele van pakolva ami csak kellhett.. Aztán futattam egy kis 3dMark06 -ot. Itt 7800 körül teljesített. Hogy ez jó e vagy sem egy business szériás laptoptól azt mindenki döntse el maga. (Holnapi napon telepítek egy Far Cry2-t , RaceDriver-t, Fifa09-t, aztán meglátom hogy mit teljesít. A tesztben igazából két teszt kivételével mindenhol 30 fps felett teljesített, nagyritkán lement 20 körüli értékre. Aztán volt két CPU tesz, na ott kemény 1 fps-t tudott produkálni...ezt nem is értettem, hogy lehet...na mind1...
Eddigi benyomásom, nagyon pozitív, baromi jól sikerült kis masina, eszelősen igényes kialakítással és baromira ötletes megoldásokkal. (érintőgombok, korábban már ismerhettük a QuickLook szolgáltatást...)
1 szó mint száz. Hamarosan megírom, hogy mit tud a masina " élesben "Üdv
Vrt.
-
Vrtboy
tag
válasz
Warbeast #3858 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő válaszod. Teljesen felborultak a gondolataim a VGA-t illetően. Mindenhol azt olvastam hogy a QUADRO FX játékra nem jó..de tervezésre OK. Ellenben a tesztek azt mutatják, hogy magas pontokat érnek el..de játékokról szóló teszteket nagyon nem találni. De azt hiszem akkor kipróbáljuk a Quadro2700 -ast.
Kb. 1 hónapja kutatom az új üdvöskéket.. mondhatom baromi nehéz mert Magyarországra
úgy tűnik nem nagyon hozzák be az izmosabb gépeket. Nevetséges, hogy minden fórumon nyomják a jobbnál jobb laptopokat..és amikor felhívom az egyes gyártók (ACER, ASUS, DELL, HP ..ezeket megjártam) kiemelt distrib.-it. akkor kiderül hogy igen van ilyen típus amit kinéztem de MO-on nem lesz....na de aztán a hosszú kutakodás eredményeként néhány gépet sikerülhet beszerezni, ebből az egyik az ACER ASPIRE 6935G (ebben van a 9600M GT) a másik pedig HP ELITEBOOK 8730W (QoadroFx2700M)Egyébként egy érdekesség még:
- Annak ellenére, hogy mindenhol tervezésre ajánlott a QUADRO FX VGA, a CHIP magazin 2008/11 számában NOTEBOOK JÁTÉKRA --> HP 8710w ( " ..Quadro FX VGA-jával kíválló játékgép. " ) Szóval ezek után meg döntsön az ember....Na sebaj. A szállító szerint a két befoglalt 8730w megérkezett az orszába. Már csak azt remélem, hogy a kért konfigurációban. Mert még az lenne a vicc ha nem az lenne....Érdekes, hogy a HP oldalán 2700M és 3700M a két kártya amivel ezt a típust szerelik. Ehhez képest a szállító elhintett valami olyan infót hogy lehet hogy 1500M -van a gépben...na ez megint hogy lehet..azt nem tudom!
Jövőhéten megírom, hogy megjött e a két két..meg írok néhány adatot róla egy kis tesztel, ha érdekel... Aztán meglátjuk..a harmadik gép meg lehet hogy az ACER lesz ha nem jön be a két HP.
Üdv.
Vrt
-
Devid_81
félisten
válasz
Warbeast #3791 üzenetére
Szia!
Sajna eddig csak 3Dmark06 & CoD4 volt
KB 3 órányi folyamatos játék mellett azt merem mondani, hogy eddig stabilnak tűnik
De ha van bármilyen 5leted, hogy mivel lessem meg, oszd meg velem kérlek.
Szőrös fánkot nem akarok, mert tuti leolvad a gép aljából a vga
CoD4 alatt 89fokot láttam legtöbbet, 3Dmark alatt pár fokkal kevesebbet, de a VGA Caps szerintem feltolná 100fokig is, így nem merem bevállalni, vagy csak korlátozott ideig
Sajna egyetlen nagy hibája az ACER noteoknak, az alul méretezett cooler.A VGA tuningot eddig csak AMD GPU Clock Tool-s al tudtam eszközölni.
PowerStrip úgy csinál mintha ha tuningolna, de semmit nem csinál...
Rivatuner nem ismeri fel a GPU-t sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Steam Deck
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Quadro FX 570 eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest