- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vrtboy
tag
válasz
Warbeast #3875 üzenetére
Szia!
Na szóval. Kezemben az első 8730w. ( a másik szerda reggel itt van) 2700M -el érkezett. Nem tudom te milyen fórumon találtad meg milla körül de ez megvolt kicsivel kevesebb mint 500 ezer Huf-ban. A masina előtelepített XP prof-al érkezett. Néhány kattintással már használhatba is vehettem. (adtak hozzá Vista32 és 64 -et is, de kimondottan örültem, hogy XP -s driverek is vannak hozzá...) Na szóval...néhány szó a külleméről, először csak három szóban: Rettenetesen egyben van! Szál-csiszolt alumínium, érintés-érzékeny gombok..robosztus letisztult külső jellemzi. Tényleg kellemes látvány ahogy a neve is Elitebook. A külső szemrevételezés után gyorsan csekkoltam a belbecs kérdéseit. Minden úgy van ahogy kell (T9400, 1006FSB, 2G RAM, Quadro2700M, TPM chip, fingerprint, ....) Tényleg bele van pakolva ami csak kellhett.. Aztán futattam egy kis 3dMark06 -ot. Itt 7800 körül teljesített. Hogy ez jó e vagy sem egy business szériás laptoptól azt mindenki döntse el maga. (Holnapi napon telepítek egy Far Cry2-t , RaceDriver-t, Fifa09-t, aztán meglátom hogy mit teljesít. A tesztben igazából két teszt kivételével mindenhol 30 fps felett teljesített, nagyritkán lement 20 körüli értékre. Aztán volt két CPU tesz, na ott kemény 1 fps-t tudott produkálni...ezt nem is értettem, hogy lehet...na mind1...
Eddigi benyomásom, nagyon pozitív, baromi jól sikerült kis masina, eszelősen igényes kialakítással és baromira ötletes megoldásokkal. (érintőgombok, korábban már ismerhettük a QuickLook szolgáltatást...)
1 szó mint száz. Hamarosan megírom, hogy mit tud a masina " élesben "Üdv
Vrt.
-
Vrtboy
tag
válasz
Warbeast #3858 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő válaszod. Teljesen felborultak a gondolataim a VGA-t illetően. Mindenhol azt olvastam hogy a QUADRO FX játékra nem jó..de tervezésre OK. Ellenben a tesztek azt mutatják, hogy magas pontokat érnek el..de játékokról szóló teszteket nagyon nem találni. De azt hiszem akkor kipróbáljuk a Quadro2700 -ast.
Kb. 1 hónapja kutatom az új üdvöskéket.. mondhatom baromi nehéz mert Magyarországra
úgy tűnik nem nagyon hozzák be az izmosabb gépeket. Nevetséges, hogy minden fórumon nyomják a jobbnál jobb laptopokat..és amikor felhívom az egyes gyártók (ACER, ASUS, DELL, HP ..ezeket megjártam) kiemelt distrib.-it. akkor kiderül hogy igen van ilyen típus amit kinéztem de MO-on nem lesz....na de aztán a hosszú kutakodás eredményeként néhány gépet sikerülhet beszerezni, ebből az egyik az ACER ASPIRE 6935G (ebben van a 9600M GT) a másik pedig HP ELITEBOOK 8730W (QoadroFx2700M)Egyébként egy érdekesség még:
- Annak ellenére, hogy mindenhol tervezésre ajánlott a QUADRO FX VGA, a CHIP magazin 2008/11 számában NOTEBOOK JÁTÉKRA --> HP 8710w ( " ..Quadro FX VGA-jával kíválló játékgép. " ) Szóval ezek után meg döntsön az ember....Na sebaj. A szállító szerint a két befoglalt 8730w megérkezett az orszába. Már csak azt remélem, hogy a kért konfigurációban. Mert még az lenne a vicc ha nem az lenne....Érdekes, hogy a HP oldalán 2700M és 3700M a két kártya amivel ezt a típust szerelik. Ehhez képest a szállító elhintett valami olyan infót hogy lehet hogy 1500M -van a gépben...na ez megint hogy lehet..azt nem tudom!
Jövőhéten megírom, hogy megjött e a két két..meg írok néhány adatot róla egy kis tesztel, ha érdekel... Aztán meglátjuk..a harmadik gép meg lehet hogy az ACER lesz ha nem jön be a két HP.
Üdv.
Vrt
-
Vrtboy
tag
Sziasztok!
Az alábbi két kártyát szeretném ha egy hozzáértő véleményezné:
1. 9600M GT
2. Quadro FX 2700MSajnos az utóbbiról nem találok a marketing leíráson kívül semmit, hogy valaki tesztelte e vagy sem. A 9600 -ról találtam tesztet és összehasonlítottam a Quadro 3600M kártyával. A tesztek alapján a quadro jobban teljesített. A kérdésem viszont az lenne, hogy ennek ellenére ha néha játékra is adnám a fejem, akkor a Geforce jobb választás lehet? Arról már olvastam hogy a quadro széria kimondottan mire lett fejlesztve, de ez párhuzamosan az is jelenti hogy a játékra nem alkalmas? Csak mert a tesztek nem ezt tükrözik.
Köszi
Üdv
V
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged