- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
nekem bejön a laptop...ennyi
radiátor?nekem nem ugy tűnik melegedési problémáim nem voltak vele még akkor sem amikor a 3dmark csináltam a teszteket vidkari húzva és játék közben sem stb stb....
de ha radiátornak fogom használni akkor majd irok....
ui: ja tesómnak gx700 van és az sem melegszik (nem ugy mint az ipon.hu-n található teszben irták a szakértők....no komment) és ő is nyomja vele a játékot meg mindent egésznapos használat során sem melegedett....aki akaja hisz nekem aki nem az meg.......
lehet én kifogtam azt amelyik nem melegszik?!
részemről ennyi köszönöm a hozzászólásokat....tényleg
pá
-
SzVSz egy szinten vannak kb... (x3100: 1700 3dmark2003 vs FX5200 1500-1800 3DMark 2003)
Az intelnek hátránya, h nincs dedikált VRAM, ami notinál komoly gond lehet, lévén a rendszerram lassabb.
-
lynty
tag
Nos, nekem van egy asus barbone gépem, s96j, ami megfelel a gyári z96j típusnak.Ebben egy nem integrált mobility radeon X1600 512mb hm dolgozik ebből 256mb a vga saját memoja, és tudja a ps3.0-át is.Egyelőre 1gb rammal üzemel a gép.2ghz-es core duo proc. A crysis 1280x800 ban szépen futott rajta (minden alapon), (bár todjuk milyen mendemondák járnak erről a játékról..), a cod4 pedig iszonyat jól pörgött rajta.
A gép ára kb fele a márkás gyári konfigoknak hasonló kategóriában.ez csak egy tipp, játékkal terheltem, archicaddal nem...de sztem jó arra is.
x1600 nál alább ne add+sok ram -
garfield-r
tag
Én egy 17" notit szeretnék venni, mert egy asztali gépet váltanék le, az X3100-et pedig keveslem az 1440 x 900-es felbontáshoz. Ezen kívűl filmnézésre is igen sűrűn használnám, és ahogy néztem az X1350 leírását, elvileg van egy Avivo nevezetű tulajdonsága, ami az ATI/AMD honlap szerint ilyen esetekben sokat segíthet...
Ezen kívül ahogy szétnéztem a piacon többnyire a 17" notikban már nincs Inteles VGA.
Úgy ezek lennének az okok amiért egy ilyen VGA kártyát szeretnék, és ez lenne a kiszemelt gép [link] (a jelenlegi állás szerint), de ez még nagyon sokat változhat...
De ami a lényeg: a 3DMark tesztek alapján nem tudom, hogy ez a kártya kb milyen asztali társával van egy súlyban???
-
Darth_Revan
veterán
Lehet csak én tudom rosszul, de notebook VGA-k nagy része alaplapra integrált, legyen az egy gyenge Intel GMA x3100 vagy egy erős NVidia 8600M GT...csak az MXM VGA-k nem integráltak, ezek pedig csak csúcskategóriás 17" notikban van. Ha pedig valóban nem integrált, vagyis MXM VGA kell, akkor 300.000 Ft felett már lehet találni elég jókat, de az igazán jók 450-600e Ft között vannak.
-
spyduck
nagyúr
Nem láma kérdés, addig jó amíg nem tudod mert aztán jön az, h azért tudod mert kockafejű vagy
Mondjuk ez az én esetemben nem igaz
!
Engem itt már nagyon sokszor megszóltak,h hülyeséget kérdezek, kiakadtak rajta! Igaz ahelyett, h ócsároltak volna inkább válaszolnak.....Na mind1Kérdésekből tanul az ember!
-
barnabas22
tag
Nekem Intel X3100 van, de még odáig nem jutottam el hogy komolyabban teszteljem
Eddig: Fifa 08 csont nélkül, NFS Most Wanted szintén. Tomb Raider Legend szintén. (Death to Spies-al játszok rajta most, az kb. játszható) 2007-es játék... Állítólag van egy driverfrissítés hozzá, amit ha leszedsz jobban kihasználódik a kártyában lévő "lehetőségek" COD2-zni lehet vele
Proci: Core2Duo 1,5Ghz, 2gigaRam, 160-as winyó... -
fwgoze
aktív tag
bocsi...elírtam...nem az M és GT között, hanem GS, és GT közötti különbségre lennék kiváncsi...mind technikai, mind tapasztalati szinten...(az M, amennyire én tudom, csak annyi, hogy Mobile...vagyis notebookba való
)
szerk.:én egy 256MB-os (ddr2) 8600 M GS-en gondolkozom...nem akarok feltétlenül dx10-ben játszani...de azért kiváncsi lennék mit tud, valamint, hogy mennyivel kerül többe egy GT, mint egy GS, és mennyivel tud többet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest