Aktív témák
-
Illidan
tag
Az adatlap szerint tényleg az van benne, egy sorral elnéztem korábban az usanotis felsorolásnál.
Tényleg nem egy pehelysúlyú, viszont az említett Acerek se sokkal könnyebbek. A plusz tömeget meg be lehet tudni a stabilabb konstrukciónak.
Elég szerencsétlenül sikerült megfogalmazás ennél az Acernél [link], az akkumulátor adatainál: ''5 óra akkumulátor élettartam'' - és utána meg mehet a kukába? -
devast
addikt
Ez azé kicsit kamu
Tény, hogy masszívabb. Szentem ha mind2 pentium-m, akkor nincs nagy különbség akkuidőben(a T40 javára, persze ha az új az akksi), másfélszer akkora lol... láttál már r50-et meg pl t60-at 1más mellett ? Ha nem, ajánlom menj el usanotiba, és nézd meg a polcon. alig kisebb a t60(vastagságról nemtok nyilatkozni). Súlyra 0.5-06kg előnye van t40nek ami azért már érezhető -
Fütyesz
aktív tag
Hát úgy érzem ezek után hogy tényleg meggondolandó ne hiába vannak drágább notik roszabb videovezérlővel meg stb. A családon belül is azt mondják hogy ilyen áron nem lehet játékra alkalmas gépet venni ami ne menne gyorsan tönkre
De ez van, az lebeg a szemem előtt hogy talán ennyi pénzből(ha nem is ennyiből de majd sikerül dx10 karit venni 1 év múlva -
ponti_ak
addikt
Kicsit ''érdekesnek'' találom azt is, hogy egy Ati x200-as chipset-re tettek egy x600-as kártyát... (ami egyébként sem olyan nagy durranás, persze az integrált kártyáknál jobban teljesít 3D-ben, de mit érsz vele, ha pl 10-percenként kifagy..
)
tomboy84: amit javasolni tudok:
gondold meg, hogy mindenképpen Sulinetes gépet akarsz-e?! Megéri az a (jövőre visszakapott!) 60ezer Ft azt, hogy több mint 3 évig nem adhatod el a gépet? Ezt neked kell eldöntened.
Ha mégis sulinetezel, akkor itt is van pár gép [link], a HP NX szériában pl vannak egész jók... [link]
További lelőhelyek még: [link], vagy [link]
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
A kérdés egészen pontosan úgy hangzott, hogy ''Ti melyiket vennétek az ár kb hasonló:''.
Én úgy értettem, hogy (mindenképpen) a kettő közül kellene választania, de mindegy, nem fontos.
Amúgy igazad van, ebben az árkategóriában (~230k) is jobb ha valami igazán megbízható IBM/HP/DELL gépet választ az ember. Az ASUS meg jó az olyanoknak (mint pl én is.), akik szeretik a kihívásokat...
[Szerkesztve] -
Dutow
csendes tag
Oké, igazság szerint néztem mást is, csak... nem tudom sulinet mennyire drágább most, de arra emlékszem, hogy pár éve jelentős különbségek vannak, nem sulinetben meg vannak 250-300 körül jónak tűnő ilyenek (hp6125 EK196ES-t ajánlottak nekem, ami 250 bruttó notebook.hu-n, csak sulinet nélkül) Szóval erre alapozva reálisnak tűnt az hogy akciós meg jó.
Viszont, nekem olyat is mondott több notival foglalkozó emberke, hogy ne vegyek inteleset... ? Az integrált videókariját is ők szidták, és mondták hogy legalább valami rendes legyen, szóval most sikerült összezavarodnom. Bár bennem is volt alapban egy kis ''celeront ne'', de ahogy elnézem az itt a fórumon se örvend túl nagy népszerűségnek.
Közlekedés az lesz valamennyi, de nem jelent problémát, sokszor rohangálok több kilóval is, a nagy monitorokat meg szeretem. -
Dutow
csendes tag
Igaz, csak az ő prospektusukat láttam - és ők írták hogy akció, azért gondoltam hogy olcsó.
Esetleg más, jobbat tudsz ajánlani? Bár súlyra ahogy elnéztem mindegyik 2,7-3 kiló között mozog, ez nekem nem tűnik olyan nagy különbségnek. A méret meg, 15,4 az annyi fixen, nem? (Vagy magasságra érted?) Sulinet az nem létfontosságú nálam, csak jó lenne... a lényeg a hasonló árkategória, hogy ne intel féle videó legyen rajta, hanem valami egyszerűbb ati / nvidia (ezzel kiesett az inteles cuccok nagy része, legalábbis sulinetben biztos), ha intel ne celeron, és ne minimális memóriát adjanak bele, hanem legalább 512őt. Ezeket amennyire nézegettem sulinetben az Amilo A szériára lehet ráhúzni, másra nem igen. -
parandroid
félisten
Hehehe. Azért a pillanatnyilag kapható legjobb mobil chipset és az egyik legjobb mobil processzor párosát nem feltétlenül nevezném maszlagnak, főleg, hogy egy márkás WLAN vezérlővel is kombinálják. Ami egyértelműen a Centrino platform előnye, hogy nem kell az után kutakodnod a neten, hogy vajon melyik B kategóriás chipset keveredett rá az alapapra, és vajon a WLAN vezérlőd képes lesz-e normálisan működni mindenféle driver-varázslás nélkül.
Az más kérdés, hogy a ''szaküzletek'' mindent Centrinonak hazudnak, amihez van képük.
p -
Dutow
csendes tag
Huh, kösz. Azt eddig nem néztem, a sulinet oldalán néztem, de ott nem találtam meg azon a fantasztikus honlapon... most CHS árlistáját nézem, tényleg ennyiért van rajta. De akkor miért mondják azt, hogy még nincs benne, és miért 270ért árulják?
Egyébként ez ilyen mindenes gép lenne, avagy az a lényeg hogy régebbiféle játékok is fussanak rajta, programozzak is, szóval kb. minden menjen vele ami nekem kell. Gép komplett leváltása, mert megyek el Bp fele, és akkor csak egy kell. -
kerdez0
csendes tag
Celeronból is lehet Centrinosat venni? Mert csak lényeg lenne egy hosszabb akuidő
Leírok pár nézett típust:
ASUS A3H 5011, ACER 2413, Toshiba Satelite L20 181 vagy 182 (igazán nem látom a különbséget), FUJITSU SIEMENS Amilo K7610
Például Acernél ha Linuxosat veszek mert van egy OEM termékem is akkor tudom -e a rendszervisszaállító területén lévő wint használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest