- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz
tomboy84 #535 üzenetére
Értem, akkor marad a Sulinet-et verzió.
Az x600 nem hajlamos fagyogatni, csak ha driver-gondjai vannak... az meg bármivel előfordulhat, ami a gépben van, notebook-nál meg fokozottan igaz ez. Emiatt is tanácsoltam inkább a HP-t, ami (''kicsit'') megbízhatóbb notebook-okat gyárt, mint az Acer (nem akarok nagyon általánosítani, de ez van).
Nem értem, hogy mitől lenne jobb a ToshibaUgyanaz benne van a HP-ben is. + amit vaki belinkelt, az 1 hónapja még 250k volt, de már akkor is bőven megérte. 227-ért meg simán best-buy szvsz.
Ami még nagyon fontos: nézd meg személyesen is amit venni akarsz. Ez nem olyan, mint az asztali PC, ha nem jó a gép általános minősége, háza/borítása, súlya, billentyűzete, kijelzője (ezeket cserélni nem lehet), akkor lehet akármilyen bika a proci/VGA, utálni fogod (ill nem fogod szeretni).. mégpedig jelen esetben minimum 3 évig.... szóval: nézd meg az anyját, vedd el a lányát...
Ha már láttad, fogdostad az Acer-t élőben is, és tetszik, akkor vedd meg azt. Azért én továbbra is a HP-ra szavazok. Jó vásárlást.
ssent: LoL!Viszont: a Sulinettel 3,5 év hűséget fogadsz.. az egy rossz feleség/notebook mellett (is) egy örökkévalóságnak tűnhet..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Kicsit ''érdekesnek'' találom azt is, hogy egy Ati x200-as chipset-re tettek egy x600-as kártyát... (ami egyébként sem olyan nagy durranás, persze az integrált kártyáknál jobban teljesít 3D-ben, de mit érsz vele, ha pl 10-percenként kifagy..
)
tomboy84: amit javasolni tudok:
gondold meg, hogy mindenképpen Sulinetes gépet akarsz-e?! Megéri az a (jövőre visszakapott!) 60ezer Ft azt, hogy több mint 3 évig nem adhatod el a gépet? Ezt neked kell eldöntened.
Ha mégis sulinetezel, akkor itt is van pár gép [link], a HP NX szériában pl vannak egész jók... [link]
További lelőhelyek még: [link], vagy [link]
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
A kérdés egészen pontosan úgy hangzott, hogy ''Ti melyiket vennétek az ár kb hasonló:''.
Én úgy értettem, hogy (mindenképpen) a kettő közül kellene választania, de mindegy, nem fontos.
Amúgy igazad van, ebben az árkategóriában (~230k) is jobb ha valami igazán megbízható IBM/HP/DELL gépet választ az ember. Az ASUS meg jó az olyanoknak (mint pl én is.), akik szeretik a kihívásokat...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Nem tesz semmit, csak simán lecsúsztam kicsit a válasszal..
ssent: Az ASUS A3H-t azért nem írnál leegyértelműen. Kéteségtrelen tény, hogy enm egy IBM, vagy DELL Latitude, de nem olyan rossz. Az A6R-nél jobb, az biztos.. igaz, drágább is.. Ha csak ezb a 2 lenne, és azt választanám.
Egyébként a T43 a tutifrankó, tudom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged