Keresés

Aktív témák

• Dutow

csendes tag

válasz sssent #519 üzenetére

Oké, igazság szerint néztem mást is, csak... nem tudom sulinet mennyire drágább most, de arra emlékszem, hogy pár éve jelentős különbségek vannak, nem sulinetben meg vannak 250-300 körül jónak tűnő ilyenek (hp6125 EK196ES-t ajánlottak nekem, ami 250 bruttó notebook.hu-n, csak sulinet nélkül) Szóval erre alapozva reálisnak tűnt az hogy akciós meg jó.

Viszont, nekem olyat is mondott több notival foglalkozó emberke, hogy ne vegyek inteleset... ? Az integrált videókariját is ők szidták, és mondták hogy legalább valami rendes legyen, szóval most sikerült összezavarodnom. Bár bennem is volt alapban egy kis ''celeront ne'', de ahogy elnézem az itt a fórumon se örvend túl nagy népszerűségnek.

Közlekedés az lesz valamennyi, de nem jelent problémát, sokszor rohangálok több kilóval is, a nagy monitorokat meg szeretem.

• Dutow

csendes tag

válasz sssent #511 üzenetére

Igaz, csak az ő prospektusukat láttam - és ők írták hogy akció, azért gondoltam hogy olcsó.

Esetleg más, jobbat tudsz ajánlani? Bár súlyra ahogy elnéztem mindegyik 2,7-3 kiló között mozog, ez nekem nem tűnik olyan nagy különbségnek. A méret meg, 15,4 az annyi fixen, nem? (Vagy magasságra érted?) Sulinet az nem létfontosságú nálam, csak jó lenne... a lényeg a hasonló árkategória, hogy ne intel féle videó legyen rajta, hanem valami egyszerűbb ati / nvidia (ezzel kiesett az inteles cuccok nagy része, legalábbis sulinetben biztos), ha intel ne celeron, és ne minimális memóriát adjanak bele, hanem legalább 512őt. Ezeket amennyire nézegettem sulinetben az Amilo A szériára lehet ráhúzni, másra nem igen.

• Dutow

csendes tag

válasz sssent #505 üzenetére

Huh, kösz. Azt eddig nem néztem, a sulinet oldalán néztem, de ott nem találtam meg azon a fantasztikus honlapon... most CHS árlistáját nézem, tényleg ennyiért van rajta. De akkor miért mondják azt, hogy még nincs benne, és miért 270ért árulják? :F

Egyébként ez ilyen mindenes gép lenne, avagy az a lényeg hogy régebbiféle játékok is fussanak rajta, programozzak is, szóval kb. minden menjen vele ami nekem kell. Gép komplett leváltása, mert megyek el Bp fele, és akkor csak egy kell.

• Dutow

csendes tag

[link] - ezt nézte már valaki?

Nekem egész jónak tűnik ezért az árért, de ma elmentem Photohallba, és ott közölték, hogy ''bocsánat, de nincs benne a sulinet adatbázisában még, kb. két hét amig beregisztrálják''... az akció (mert elvileg akciós volna) meg persze huszadikáig tart, ami egy hét nincs. :F

Esetleg más hasonlót tudtok ilyen árban? Egy hasonlót találtam x700al, de az már bruttó 300...

Aktív témák

Hirdetés