Aktív témák
-
Dutow
csendes tag
Oké, igazság szerint néztem mást is, csak... nem tudom sulinet mennyire drágább most, de arra emlékszem, hogy pár éve jelentős különbségek vannak, nem sulinetben meg vannak 250-300 körül jónak tűnő ilyenek (hp6125 EK196ES-t ajánlottak nekem, ami 250 bruttó notebook.hu-n, csak sulinet nélkül) Szóval erre alapozva reálisnak tűnt az hogy akciós meg jó.
Viszont, nekem olyat is mondott több notival foglalkozó emberke, hogy ne vegyek inteleset... ? Az integrált videókariját is ők szidták, és mondták hogy legalább valami rendes legyen, szóval most sikerült összezavarodnom. Bár bennem is volt alapban egy kis ''celeront ne'', de ahogy elnézem az itt a fórumon se örvend túl nagy népszerűségnek.
Közlekedés az lesz valamennyi, de nem jelent problémát, sokszor rohangálok több kilóval is, a nagy monitorokat meg szeretem. -
Dutow
csendes tag
Igaz, csak az ő prospektusukat láttam - és ők írták hogy akció, azért gondoltam hogy olcsó.
Esetleg más, jobbat tudsz ajánlani? Bár súlyra ahogy elnéztem mindegyik 2,7-3 kiló között mozog, ez nekem nem tűnik olyan nagy különbségnek. A méret meg, 15,4 az annyi fixen, nem? (Vagy magasságra érted?) Sulinet az nem létfontosságú nálam, csak jó lenne... a lényeg a hasonló árkategória, hogy ne intel féle videó legyen rajta, hanem valami egyszerűbb ati / nvidia (ezzel kiesett az inteles cuccok nagy része, legalábbis sulinetben biztos), ha intel ne celeron, és ne minimális memóriát adjanak bele, hanem legalább 512őt. Ezeket amennyire nézegettem sulinetben az Amilo A szériára lehet ráhúzni, másra nem igen. -
Dutow
csendes tag
Huh, kösz. Azt eddig nem néztem, a sulinet oldalán néztem, de ott nem találtam meg azon a fantasztikus honlapon... most CHS árlistáját nézem, tényleg ennyiért van rajta. De akkor miért mondják azt, hogy még nincs benne, és miért 270ért árulják?
Egyébként ez ilyen mindenes gép lenne, avagy az a lényeg hogy régebbiféle játékok is fussanak rajta, programozzak is, szóval kb. minden menjen vele ami nekem kell. Gép komplett leváltása, mert megyek el Bp fele, és akkor csak egy kell. -
Dutow
csendes tag
[link] - ezt nézte már valaki?
Nekem egész jónak tűnik ezért az árért, de ma elmentem Photohallba, és ott közölték, hogy ''bocsánat, de nincs benne a sulinet adatbázisában még, kb. két hét amig beregisztrálják''... az akció (mert elvileg akciós volna) meg persze huszadikáig tart, ami egy hét nincs.
Esetleg más hasonlót tudtok ilyen árban? Egy hasonlót találtam x700al, de az már bruttó 300...
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged