- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
sssent
senior tag
A celeronnak egy baja van, hogy ki van herélve belőle a speedstep. Teljesítményben tulajdonképpen nem igazán érezhető gyengébbnek, mint egy PM. Pusztán DTR-nek akár jó választás is lehet, mert olcsó.
Hogy mi a rendes vga, az meg attól függ mire kell. Főként munkára pl GMA900-nál rendesebb vga nincs is. Persze a játékokat nem kell erőltetni, legfeljebb a régebbieket. Viszont fogyasztása, hőtermelése minimális. Momentán szerintem a ''legkisebb'' ati-knak emellett nincs túl sok értelmük. Aki játszana, annak úgyis kevés.
Persze ha az MM-ben, a PHall-ban, vagy hasonló helyeken kérdezel ''notival foglalkozó'' embereket, azok lehet, hogy mást mondanak. Sok helyen adják el úgy az X200-akat, hogy óóó, dehogy, ez már nem az a szar integrált, hiszen ati. Pedig de.
Szerintem inkább olvasgass itt a fórumban, itt nem hordanak össze annyi hülyeséget. Ha mégis becsúszik valami, valaki úgyis kijavítja. -
sssent
senior tag
Igaz, csak az ő prospektusukat láttam - és ők írták hogy akció, azért gondoltam hogy olcsó
Te vagy az Ideális Vásárló
No, azt kell végiggondolni, hogy ha már notebook, akkor nem akarsz-e majd vele neadjisten ide-oda közlekedni. Mert akkor a 15,4 - 2,7-3kg (+táska, adapter, stb = 4kg) baromi sok tud lenni. Ebben a körben a méret, súly valóban nagyjából adott, nekem sincs jobb ötletem. Érdemes viszont fontolóra venni egy 14'' 2,3-2,4kg gépet. Mondjuk sajnos ilyen 250K körül nem könnyű ilyet találni. Viszont érdemes lehet a nem teljesen új, de felsőkategóriás gépek közt is szétnézni. Asis HP, akár még további 1-2 év garanciával rendelkező használt business class gép. Megbízhatóságban, használhatóságban nagyon sok új gépet simán levernek.
Erről az intelvgaundorról: egy ati x200 alig erősebb, mint egy GMA900, ezt remélem sejted, ráadásul ugyanúgy rendszermemóriából csippent, így semmivel nem vagy előrébb, sőt az intel chipseted is ugrott.
(...) Ezeket amennyire nézegettem sulinetben az Amilo A szériára lehet ráhúzni, másra nem igen.
Pontosan. Akkor most gondolkozz el, ez miért lehet így. Véletlenek nincsenek.
Amúgy kezdünk elkalandozni a sulinettől, a továbbiakban ha erre tartanál, szerintem célszerűbb költözni a milyen notebookot... topicba. -
sssent
senior tag
Nem a photohall-t kéne notebook ügyben etalonnak tekinteni. Sulinetben meg nem úgy ''vannak benne dolgok'', hogy magát a gépet regisztrálják. Egy adott konfigot akár több nagyker is regisztrálhat, akár teljesen különböző árakon. A PH koránt sem biztos, hogy a chs-sel dolgozik.
Ezt a gondold át dolgot azért mondtam, mert az amilo A nem épp egy megbízhatóságáról híres széria. Aligha fogod évekig használni, ha ez szempont. Ezen kívül bazi nagy és nehéz. Mondjuk ezen a rendkívül jól átgondolt széles sulinetes termékpalettából aligha lehet segíteni.
Ami a SEX weblapot illeti - hát igen, ez is egy a használhatatlan korményzati érdekeltségű portálok közül. Nem sok normálisan használható van. Legalább ne került volna sokba...
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
Ez a gép sulinetben chs-nél 255K, nem akció, ennyi. Azért nem árt, ha véggiggondolod mire kell, mikor akarod majd cserélni, és addig is mennyit használnád, és ezeket eldöntve utánajárni egy kicsit ennek az amilo A szériának, mielőtt olyasmire költöd a pénzed, amit esetleg megbánnál. Csak mert egyelőre van egy sanda gyanúm, hogy annyira nem tájékozódtál alaposan az ügyben. Persze, ha tévednék, akkor nem szóltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest