- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Illidan
tag
A Celeronokról azt kell tudni, hogy a Pentium M-ekkel szemben nem képesek speedstepre, mindig ugyanazon az órajelen működnek. Csak ezért melegszenek jobban, mint egy Pentium M, azonos órajelen ugyanakkora hőt termelnek.
Az élettartamát tekintve nem kell aggódni, nem a Celeron processzor miatt fog kipurcanni, sokkal inkább a laptop tervezésekor történt spórolás miatt (elégtelen hűtés, gyenge minőségű anyagfelhasználás, stb)
Ezért nem ajánlom az általad linkelt gépet. Bár a specifikációi jónak tűnnek, a minősége ezzel fordított arányban áll. Ennyi pénzért ilyen tudású gép hosszú távú használatából nem sok jó sülhet ki.
Ha van egy kis időd érdemes átfutnod a topic előző pár oldalát és ajánlom a Milyen notebookot vegyek? topicot is. Hasonló kérdések tömegével fogsz találkozni és választ is biztosan találsz, hogy milyen laptopot érdemes venni ebben a kategóriában. Hidd el megéri a befektetett időt
[Szerkesztve] -
Illidan
tag
200000-ig én is ezek közül a gépek közül választanék.
A Hp és az IBM között az árkülönbség nagyjából a tudásbeli különbséget tükrözi. Hogy szükséged van ezekre a pluszokra, azt neked kell eldöntened. Lehet és ajánlott a Thinkpad-hez is kérni több ramot, bluetooth és firewire viszont így se lesz benne.
A Dell nagy előnye a 3 év garancia, hátránya a harmatos aksi. A wxga nem tudom, hogy hátrány-e neked
Szerintem nézd meg élőben is őket, és amelyik tetszik, ergonómiailag megfelel, azt válaszd. Ez talán még fontosabb is, mint a belső felépítésük. -
Illidan
tag
Az adatlap szerint tényleg az van benne, egy sorral elnéztem korábban az usanotis felsorolásnál.
Tényleg nem egy pehelysúlyú, viszont az említett Acerek se sokkal könnyebbek. A plusz tömeget meg be lehet tudni a stabilabb konstrukciónak.
Elég szerencsétlenül sikerült megfogalmazás ennél az Acernél [link], az akkumulátor adatainál: ''5 óra akkumulátor élettartam'' - és utána meg mehet a kukába? -
Illidan
tag
A plusz gari tényleg fontos szempont, de erre is van megoldás - garanciabővités (persze nem olcsó mulatság, de egy alaplapcsere méginkább nem)
Processzor szempontjából viszont jobb választás az IBM és a HP is, mint az Asus.
H_Adamnek azt tanácsolnám, hogy nézze meg mind és amelyik tetszik azt vegye meg. A felsorolt háromból én az Asus, Toshiba, Acer sorrendben választanék, persze csak akkor, ha nincs se IBM, se HP.
(Toshibaból inkább az M-eket ajánlják, Acerekből meg általában egyiket sem )
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Synology NAS
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged