Keresés

Aktív témák

• Madw

csendes tag

válasz Ligend #1901 üzenetére

Neked is köszönöm. Hmm. Ez aztán a support, jó gyorsak vagytok. ;)
    A harmadik linkednek örültem a legjobban. Ezek szerint az UT 2k4 benchmark 18 kemény fps-el szakít az Intelen 1024*768ban (laptopon persze lassabb lesz, de nem is akarok nyomulni csak 800*600 körül). Többre nem is számítottam, de az a lényeg, hogy megy (megfelelő kompromisszumokkal). Zsír.
    Már csak azt kéne kitalálni, hogy mi az a 60 dolláros ''add-on card'' aminek a beszerzését javasolja a cikk.

• Madw

csendes tag

válasz Herbali #1900 üzenetére

Hmmm, ezt az oldalt éppen nem találtam még meg, pedig már lassan megtanulok germánul, annyi olyan oldalon voltam. Külön jó, hogy fel van tüntetve, hogy milyen asztali videókariknak felel meg a mobil cucc. Nagyon jóó, köszönöm! Ezek szerint akkor Inteles gépbe kell beruháznom. Legyen. :C

• Madw

csendes tag

Kis szaktanácsra lenne szükségem. Max 200k környékén vásárolnék szerényebb képességü kütyüt. A lehetséges variációim már megvannak, napok óta csak a notebookos oldalakat fórumokat nézegetem, úgyhogy típusokkal nem is zaklatnálak benneteket.
    A bajom inkább a videókarikkal van. Tudom ennyi pénzért ne akarjak játszani, de én azért néha bevállalnám, ha rámjön a függés és nem vagyok itthon az asztali gépemnél. :))
    Ebben az árkategóriában csak a gyengusz integrált megoldások jöhetnek szóba ez világos, de ebből is van három variáció. Radeon x200, nVidia GO6100 ill. Intel GMA 950. A sorrend a 3DMark eredményeinek megfelelően, de ez nem jelent sok mindent a tapasztalatok alapján.
    A fő csapásirány a Lineage 2 lenne (UT2k3 motoros asszem, magyarul nem egy mai gém, de néha az asztali gépemet is megizzasztja). Nem akarok vele 150 fps-el zúzni, a fő sikerélmény az lenne, ha alacsony felbontásban lebutítva elinduljon és ne pusztuljon bele ha van valami speckóbb effekt (lásd az X200 példája a a játék fórumán: [link])
    Az Intel integrált cuccai elég harmatosak szoktak lenni, ezért idegenkedem, de mégiscsak a legtöbb pontot kapja a háromból (és a legizmosabb körítéssel éppen azt tudnám megvenni 190 pénzért). Ti a háromból melyiket javasoljátok ha csak a grafikus teljesítmény a döntő tényező?

Aktív témák