- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Neked is köszönöm. Hmm. Ez aztán a support, jó gyorsak vagytok.
A harmadik linkednek örültem a legjobban. Ezek szerint az UT 2k4 benchmark 18 kemény fps-el szakít az Intelen 1024*768ban (laptopon persze lassabb lesz, de nem is akarok nyomulni csak 800*600 körül). Többre nem is számítottam, de az a lényeg, hogy megy (megfelelő kompromisszumokkal). Zsír.
Már csak azt kéne kitalálni, hogy mi az a 60 dolláros ''add-on card'' aminek a beszerzését javasolja a cikk. -
Madw
csendes tag
válasz
Herbali #1900 üzenetére
Hmmm, ezt az oldalt éppen nem találtam még meg, pedig már lassan megtanulok germánul, annyi olyan oldalon voltam. Külön jó, hogy fel van tüntetve, hogy milyen asztali videókariknak felel meg a mobil cucc. Nagyon jóó, köszönöm! Ezek szerint akkor Inteles gépbe kell beruháznom. Legyen.
-
Madw
csendes tag
Kis szaktanácsra lenne szükségem. Max 200k környékén vásárolnék szerényebb képességü kütyüt. A lehetséges variációim már megvannak, napok óta csak a notebookos oldalakat fórumokat nézegetem, úgyhogy típusokkal nem is zaklatnálak benneteket.
A bajom inkább a videókarikkal van. Tudom ennyi pénzért ne akarjak játszani, de én azért néha bevállalnám, ha rámjön a függés és nem vagyok itthon az asztali gépemnél.
Ebben az árkategóriában csak a gyengusz integrált megoldások jöhetnek szóba ez világos, de ebből is van három variáció. Radeon x200, nVidia GO6100 ill. Intel GMA 950. A sorrend a 3DMark eredményeinek megfelelően, de ez nem jelent sok mindent a tapasztalatok alapján.
A fő csapásirány a Lineage 2 lenne (UT2k3 motoros asszem, magyarul nem egy mai gém, de néha az asztali gépemet is megizzasztja). Nem akarok vele 150 fps-el zúzni, a fő sikerélmény az lenne, ha alacsony felbontásban lebutítva elinduljon és ne pusztuljon bele ha van valami speckóbb effekt (lásd az X200 példája a a játék fórumán: [link])
Az Intel integrált cuccai elég harmatosak szoktak lenni, ezért idegenkedem, de mégiscsak a legtöbb pontot kapja a háromból (és a legizmosabb körítéssel éppen azt tudnám megvenni 190 pénzért). Ti a háromból melyiket javasoljátok ha csak a grafikus teljesítmény a döntő tényező?
Aktív témák
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest