- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hlleo, kicseréltem a hdd-t a laptopomban ssdre, arra gondolva hogy ha meglesz az új laptop, abba is jó lesz majd (valószínű nem az ssd-s kategórából fogok választani, meg miért fizessek ha ki tudom cserélni én is ) .
A kérdésem, ha veszek a mostaniba (Asus x59sl) egy hdd caddy-t a dvd iró helyére az jó lesz az újabb laptopokba is vagy kell vennem majd megint egy másik típusút. Ez esetben lehet inkább egy külső usb házat vennék, csak kicsit kényelmetlen lenne mindig külön cipelni még azt is + nekem néhanapján nagyon gyorsan kell elpakolni a gépet (boss warning) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne : kép1 kép2 nem tudom mennyire lehet ez alapján megmondani (sajnos az 1hszben nem lehet már megnyitni a képeket úgyhogy nem tudom ez most melyik típusú)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest