Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hlleo, kicseréltem a hdd-t a laptopomban ssdre, arra gondolva hogy ha meglesz az új laptop, abba is jó lesz majd (valószínű nem az ssd-s kategórából fogok választani, meg miért fizessek ha ki tudom cserélni én is ) .
A kérdésem, ha veszek a mostaniba (Asus x59sl) egy hdd caddy-t a dvd iró helyére az jó lesz az újabb laptopokba is vagy kell vennem majd megint egy másik típusút. Ez esetben lehet inkább egy külső usb házat vennék, csak kicsit kényelmetlen lenne mindig külön cipelni még azt is + nekem néhanapján nagyon gyorsan kell elpakolni a gépet (boss warning
) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne : kép1 kép2 nem tudom mennyire lehet ez alapján megmondani (sajnos az 1hszben nem lehet már megnyitni a képeket úgyhogy nem tudom ez most melyik típusú)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Mikrotik routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Renault, Dacia topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne :
Pyttawrx