- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hlleo, kicseréltem a hdd-t a laptopomban ssdre, arra gondolva hogy ha meglesz az új laptop, abba is jó lesz majd (valószínű nem az ssd-s kategórából fogok választani, meg miért fizessek ha ki tudom cserélni én is ) .
A kérdésem, ha veszek a mostaniba (Asus x59sl) egy hdd caddy-t a dvd iró helyére az jó lesz az újabb laptopokba is vagy kell vennem majd megint egy másik típusút. Ez esetben lehet inkább egy külső usb házat vennék, csak kicsit kényelmetlen lenne mindig külön cipelni még azt is + nekem néhanapján nagyon gyorsan kell elpakolni a gépet (boss warning) , szóval inkább a caddy felé hajlanék, csak ugye a költségek. Kiszereltem a dvd írót ez van benne : kép1 kép2 nem tudom mennyire lehet ez alapján megmondani (sajnos az 1hszben nem lehet már megnyitni a képeket úgyhogy nem tudom ez most melyik típusú)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged