- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Acer Aspire 3820TG típusú notija. Tönkrement benne az egyik memória foglalat az alaplapon. Szeretnénk bele 8gb ramot, de így ugye csak 1x8gb jöhet szóba. A gép kezel 8gb ramot, ezt megtaláltam, viszont azt nem tudom, hogy milyen formában. Tehát csak 2x4-et, vagy pedig megy e benne az 1x8gb. HM55 chipset, i5 460-as proci van benne. Mit gondoltok?
-
rento
őstag
Sziasztok!
Hozzám került egy Toshiba A100-232-s noti, Celeron M 380-as procival. Milyen core duo-s procit tudok ebbe beletenni a celeron helyett? Nézegettem a proci foglalatot, de elveszek ezek között a hülye foglalat nevek között. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ArmA 3 - This Is War
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest