- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mit csináltak vele a szervizben?
És melyik szervizekben?Keress hozzá neten, és cseréld ki magad, olcsóbban megúszod.
Szerviz is csak azt csinálja, h keres neten bontottat, vagy újat jó drágán, és beépíti, majd eladja neked jó drágán.
Sose vinnék szervizbe semmit amit magam is meg tudok csinálni.
-
orionpro
tag
Sziasztok.
Adott egy fujitsu siemens amilo li2727 laptop, 965 chipsettel ha jól emlékszem, egy celeron m530 van benne. Milyen procit tehetnék bele?
Van egy T5300, azzal nem indul, pedig elvileg ugyanaz,de a lábai máshogy vannak. Cimbimnek polcon akad T7100, hétvégén kipróbáljuk vele. 1.06 bios volt benne, 1.07-től azt írja, penryn cpu-t is támogat. Belevarrtam a legfrissebb fellelhetőt: 1.10. -
Ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Én használtam még olyan régi SSD-ket, amikben nem volt Trim; és mivel az amúgy is csak az SSD élettartamához kacsolódik, (nem lesz tőle gyorsabb), úgyhogy nem különösebben érdekel, működik-e vagy sem. Már régen volt, amikor az SSD-k mélylélektanával kapcsolatban utoljára olvasgattam. Ha szóba kerül, ilyesmi, inkább az SSD-s topicot ajánlom.
Egyébként én Sata1-es SSD-t keresek egy régi notebookba, ami csak Sata1-es eszközöket képes ismerni. Mivel Pata SSD-t könnyebben találok, mint Sata1-est, ezért irigykedek azokra, akiknek a pata csatolós gépükben egy SSD működik a merevlemez helyén. (sóhaj)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest